Γιάννης Πολίτης: Το 2000 έπαιρνα μισθό 12.800 ευρώ τον μήνα

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

“Αυτά είναι τρελά λεφτά. Δεν στα χαρίζει κανείς” τόνισε ο Γιάννης Πολίτης.

Ο Γιάννης Πολίτης μίλησε στο Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου για την μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε και τις αποδοχές που είχε ως δημοσιογράφος το 2000.


“Ένα δυνατό σοκ που πέρασα με την υγεία μου με έβαλε σε σκέψεις όχι να σταματήσω να δουλεύω, αλλά να κάνω λιγότερα. Ήταν σοβαρό θέμα υγείας. Μου δημιούργησε σε έναν λεμφαδένα μία αυτοάνοση κακοήθεια και χρειάστηκε να κάνω ένα βαρύ χειρουργείο στην Αμερική. Πήγαν όλα πολύ καλά, όμως ήταν στο όριο. Σε check up σχολαστικής ρουτίνας ο γιατρός κάτι εντόπισε στο βάθος. Φοβήθηκα για τον πόνο που θα προκαλούσα στα παιδιά μου.

Επειδή έχω νιώσει αυτόν τον πόνο κι έμεινα πολύ μικρός ορφανός. Ευτυχώς γλίτωσα και γλίτωσαν κι αυτά από τον πόνο. Ήξεραν από την πρώτη στιγμή τι έχω και πέρασαν ένα σοκ. Μου στάθηκαν πολύ, ήταν πολύ δυνατοί δίπλα μου. Είχα υποσχεθεί ότι όταν γίνω καλά, θα πάω στο χωριό μου να χορέψω τσάμικο” ανέφερε ο Γιάννης Πολίτης.

“Το 2000 έπαιρνα που έκανα την εκπομπή που κάνεις εσύ εδώ, έπαιρνα 12.800 ευρώ τον μήνα. Αυτά είναι τρελά λεφτά. Δεν στα χαρίζει κανείς. Τότε χρειαζόταν κλήρωση για να μπεις σε διαφήμιση σε μία εκπομπή του Mega. Έτρεχε ο κόσμος να δώσει τα λεφτά του στο Mega.

Τώρα τα παιδιά όμως τότε παίρνουν από 400 ευρώ ημιαπασχόληση μέχρι 800 ευρώ. Είναι δύσκολο και σκληρό επάγγελμα” συνέχισε ο Γιάννης Πολίτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Δεν σου δίνει κανεις τοσα λεφτα αν δεν εκτελείς συγκεκριμένα συμβολαια. Ο καθενας μπορει να κανει τον δημοσιογραφο. Δεν ειναι καμια επιστημη.

  2. ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΡΑΚΕΝΔΗΤΟΣ

  3. Αχ ΓΙΑΝΝΗ μου δεν εχουμε μαντηλι να σε κλαψουμε τη ανηφορα τραβας.

  4. Eιναι και δάσκαλος στο τσάμικο αυτός ο λεβέντης.

  5. Ακριβώς επειδή τα φάγατε όλα εσείς, σήμερα οι νέοι παίρνουν 400€! Τα ρημάξατε όλα…το λες και δεν ντρέπεσαι!

  6. Καλά και εγώ εργαζόμενος ήμουν πτυχιούχος και μετά από 30 χρόνια έπαιρνα 4800 ευρώ με τις υπερωρίες, δουλεύντας 13 ώρες την ημέρα.
    Μετά που περάσανε τον Νόμο να μην παίρνει κανείς πάνω από 2300ευρώ εμένα μου μειώσανε το Μισθό και έπαιρνα ακριβώς 2300 και δεν υπολόγισε κανένας αν ό άλλος έχει δάνεια γιατί κάνεις κάτι και λές παίρνω τόσα θα δίνω τόσα άρα μπορώ νατα βγάλω πέρα. Κάπως έτσι άρχισαν τα δάνεια να γίνονται κόκκινα. Ευτυχώς πρόλαβα και ξεχρέωσα. Πολλ Έχω τα εκκαθαριστικά της Μισθοδοσίας και μπορώ να το αποδείξω.
    Ο Νόμος δεν είναι ίδιος για όλους; Εχει και παραθυράκια εξαιρέσεων

    1. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΟΠΡΙΤΗ ΝΔΟΥΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ.

      1. Είσαι ιδιοφυία!!! Πως και δεν σε ανακάλυψε ακόμα η ΝΑΣΑ;

  7. Το euro ήρθε στην Ελλάδα το 2002 αλλά αυτός πληρωνόταν σε euro δύο χρόνια πρίν , τι άλλες μαλακίες θα ακούσουμε.

    1. Δραχμές έπαιρνε,αλλά στο μεταφράζει σε ευρώ γιατί δεν ξέρεις μαθηματικά.μούλε

      1. Δεν φτάνει που γράφεις με 5 διαφορετικά προφίλ, άρχισες να κλέβεις και ψευδώνυμα. Π.Α.Π.

  8. και ο παπαδαδακ@ς περνει περιπου 2,000,000ευρο 2 χρονια +μπονους ε και….
    μενεγου 2.500.000 για 2 χρονια +μπονους ε και….
    εσει λαε θα καθεσε να τους ακους…ε και….

  9. Μα καλα τοσο σπουδαίο εργο εκανε και του διναν τοσα λεφτα?
    Απ την αλλη θα μου πεις εδω διναν στον αλλον για το στην υγεια μας ρε παιδια που τι εκανε; καλουσε τη σαρα και τη μαρα συνεχως

  10. Δηλαδή, έπαιρνε αυτός τόσα λεφτά? Πως κι έτσι? Είχε χρυσή γλώσσα και τα έλεγε όλα ωραία και σωστά χωρίς λάθη? Κι ένας σκουπιδιάρης του Δήμου που τον τρώει τ’ αγιάζι και η μπόχα και σηκώνει βάρη αυτός ή αυτή δεν έχουν αξία? Γιατί αυτοί και τα παιδιά τους πρέπει να πεινάνε?

  11. Από κάτι τέτοιους πουσταράδες σαν κι εσένα καταλήξαμε εδώ, πατσαβούρα του μπατσόκ, κοπρίτη γλύφτη, καθηγητή της πούτσας.

  12. Το 2000 λιβάνιζες τον Σημίτη στο MEGA, και γι αυτό έπαιρνες ένα τσουβάλι λεφτά. Όσο για το πρόβλημα υγείας, εσύ είχες φράγκα, πήγες στην Αμερική και γλύτωσες. Ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι με παρόμοια και χειρότερα προβλήματα υγείας που δεν έχουν να πάρουν ούτε τα χάπια τους και περιμένουν να χειρουργηθούν 3-4 χρόνια ή μετά θάνατον. Ως εκ τούτου δεν μας αφορά το πρόβλημά σου, εξαπτέρυγο του συστήματος.

    1. ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ. Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΕΠΙΝΕ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΟΦΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ…

  13. Ο κυριος ειναι μπουρδολογος, παραμυθατζης? Τι? Μηοως εννοουσε πρασινα?

  14. Ειχαμε ευρω το 2000 ???????????? Οσο για το επαγγελμα ειναι οντως πολυ δυσκολο να σφιγγεσαι μην σου ξεφυγει καμμια αληθεια

Comments are closed.