Γιάννης Μπέζος: «Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί»

Κοινοποίηση:
ΣΩΔΔΩΣΔΩ

O Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη. Μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην ελληνική οικογένεια την οποία χαρακτήρισε ελεγκτική και υπερπροστατευτική, καθώς δεν αφήνει τα μέλη της να σκέπτονται και να αποφασίζουν ελεύθερα θέλοντας να ανακατεύονται στη ζωή τους.

O γνωστός ηθοποιός εξήγησε τους λόγους παθογένειας της ελληνικής οικογένειας και χαρακτήρισε το λαό μας “ανατολίτη”, ενώ τόνισε πως οι μαμάδες μπορεί να γίνουν τοξικές.

«Οι μαμάδες είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί, σε βάζει από κάτω. Είμαστε ένας λαός του ανατολικού τόξου που δίνει μεγάλη σημασία στην οικογένεια. Όταν η οικογένεια γίνεται διαστροφή γίνεται σαν τη μάφια» είπε.

Και πρόσθεσε: «Αυτό, λοιπόν, είναι καλό να το αποφεύγουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Να τη “σκοτώνουν” γρήγορα την οικογένεια, το λέω ρητορικά. Να μην την έχει ανάγκη. Να μην αναφέρεται σε αυτό. Είναι πολύ μεγάλο θέμα των παιδιών που δεν απογαλακτίζονται γρήγορα και εύκολα. Φταίνε και οι γονείς που θέλουν να είναι συνέχεια πάνω από το παιδί, να το φροντίσουν και τελικά δημιουργούνται όλες αυτές οι στρεβλώσεις και πλουτίζουν οι ψυχαναλυτές. Και τα ναρκωτικά πλουτίζουν. Όταν δεν τα αφήνεις να ονειρευτούν καταλήγουν εκεί»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Η ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΚΟΣ……

  2. Ο άνθρωπος είναι μαλάκας, με τον ρόλο ενός πούστη αναδείχθηκε και ακόμα προσπαθεί να τον αποποιηθεί.
    Όμως για εσάς που επικρίνετε την ανάγκη έγκαιρης αυτονόμησης των παιδιών από τους γονείς, έχω παράδειγμα που τον επιβεβαιώνει, στο σχόλιο αυτό και μόνο.
    Σε αγώνες κωπηλασίας κάτω των 16 ετών, μάνα αθλήτριας κατά τον τερματισμό φώναξε δυνατά στην κόρη της ¨τις πάτησες, μπράβο¨
    Υγιέστατη μητέρα, που ανατρέφει το παιδί της με αρχές, ή μαλάκω που υπονομεύει την εξέλιξη του παιδιού της;
    Για να μην κάνουμε λόγο για όλες εκείνες τις μανάδες, που εξωθούν τις κόρες τους στην αγοραία διημοσιότητα;
    Χωρίς λόγο γεμίσαμε από μαλάκες;

  3. Εγω δεν καταλαβαινω ποιος ειναι αυτος ο μα@@κας που εχει βαρυτητα η γνωμη του και την αναπαραγετε και
    τελικ,α ποιον ενδιαφερει η μαλ@κια του καθε τυχαρπαστου ??????

  4. “Είναι πολύ μεγάλο θέμα των παιδιών που δεν απογαλακτίζονται γρήγορα και εύκολα.” Βρε ανόητε πώς να απογαλακτιστεί το παιδί εύκολα όταν δεν υπάρχουν δουλειές και αυτές που υπάρχουν είναι κακοπληρωμένες, όταν για να νοικιάσει και να μείνει μόνο του το παιδί δεν βρίσκει σπίτια και αν βρει τα νοίκια είναι πανάκριβα, όταν μπαίνει σε μια σχολή και η σχολή είναι στην επαρχία δεν πάει να σπουδάσει γιατί τα έξοδα είναι υπέρογκα και η μέση ελληνική οικογένεια δεν μπορεί να ανταπεξέλθει; Φυσικό δεν είναι το παιδί να κάθεται με την μαμά και τον μπαμπά και όπως πάνε τα πράγματα θα κάθονται τα παιδιά μέχρι τα 50 στο πατρικό; Στην Ελλάδα μόνο αν ο μπαμπάς σου είναι πλούσιος φεύγεις από τα 18 και μένεις μόνος σου και απογαλακτίζεσαι και πληρώνει βέβαια ο μπαμπάς.

  5. το παραγ….ησες και ψόφησε, φτάνει πια με τις δήθεν προκλητικές δηλώσεις … παλιό το κόλπο , εσύ με τέτοιο “επίπεδο” να καταφεύγεις σε τέτοιες τακτικές? Επίσης όλες οι καυστικές δηλώσεις σου δεν αγγίζουν την ουσία, τα αφεντικά , την αλήθεια …όλες είναι μέσα στα επιτρεπτά συστημικά πλαίσια …ποιους κατηγορείς? τους Έλληνες, την οικογένεια, τους “αμόρφωτους” ….σιγά τα αίματα… δεν σπας αυγά.

  6. Η διαστροφή είσαι εσυ ο ίδιος, ηλιθιο πλάσμα. Που τολμάς να λες την ελληνίδα μανα διαστροφική.
    Ουστ να μου χαθείς. Και έβλεπα το …άκρως οικογενειακό…ακριβως επειδή είχε να κάνει με μια ωραία οικογένεια. Τώρα φυσικά δεν θα το ξαναδώ.
    Αντε μου στα τσακίδια.

    1. Τώρα το κατάλαβες πως είναι μ@λάκας ο άνθρωπος;

  7. Υποπροϊόν της διαλυμμένης οικογένειας είναι η πρέζα κι όχι το αντίστροφο υποκριτή και ουχί ηθοποιέ. Και η “χρήση” ξεκινά πλέον από τα 12-13 έτη. Δεν είναι ενήλικες τότε τα παιδιά κι έχουν απόλυτη ανάγκη καθοδήγησης, στήριξης και αγάπης.
    Εκτός κι αν ακολουθεις το νεοταξίτικο δόγμα των συναινετικών “σχέσεων” μικρών παιδιών με ενηλίκους, οπότε το ξεκινάς από αλλού για να καταλήξεις ” αλλού”.

Comments are closed.