Γιάννης Λοβέρδος (βουλευτής ΝΔ): «Εγω προσωπικά είμαι υπέρ της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με τους Τούρκους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ «ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ» ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ; ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;

Γιάννης Λοβέρδος (βουλευτής ΝΔ) «Εγω προσωπικά είμαι υπέρ της συνεκμετάλλευσης του αιγαίου με τους Τούρκους»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αυτόν τόν λαδώνει ο Σόρος καί ο Ερντογάν.Πληρώνεται διπλά.Κρεμάλα μέ χοντρό σχοινί χωρίς
    σαπούνι.
    Γιάννης

  2. Τα παίρνει γερά ο χαμούρης. Πόθεν έσχες να δούμε που τα βρίσκει και που τα βρήκε… Κρέμασμα ψηλά μέχρι να βρωμίσει.

  3. Μαλακα Νεοελληνα!!! Οταν αυριο κατι πολιτικα σκουληκια σαν αυτη την κουραδα φερουν τους μογγολους στο Αιγαιο για συνεκμεταλλευση-αφου πρωτα σε τρομοκρατησουν με πολεμους κλπ- μετα να μην σου φταινε οι Αμερικανοι,οι Γερμανοι ,οι Ρωσοι ,οι εξωγηινοι αλλα η κεφαλα σου…

  4. Γεια σου Λοβέρδο λεβέντη. Μπουχεσα, κουράδα, ξεφτίλα, γλυφτη, γυμνοσαλιαγκα, βρωμερό και απαίσιο σκουλήκι, τρωκτικό, σίχαμα. Είμαι σίγουρος ότι είσαι προϊόν μαλακιας. Δηλαδή τον έπαιζε ο μαλακας ο πατέρας σου και τα δώσε στην μάνα σου σε σύριγγα και να το αποτέλεσμα. Μια μαλάκια και μισή.

  5. Βρεστε μια αλλη χωρα που τοσοι πολλοι δημοσιογραφοι καταληγουν βουλευτες. Δεν υπαρχει στον πλανητη. Μονο εδω στο Ελλαδισταν. Βγαινουν συνεχεια στην τηλεοραση και κανουν προπαγανδα για καποιο κομμα και ξαφνικα κατι προβατα τους ψηφιζουν βουλευτες. Ο κυριος αυτος καποτε ηταν φανατικος Πασοκος. Τωρα που καταλαβε οτι δεν εχει ψωμι το Πασοκ το γυρισε. Οπου βρισκοταν τα τελευταια 4 χρονια υμνουσε την ΝΔ.
    Η ΝΔ σου λεει ηλιθιοι ειναι οι Ελληνες οποτε βαλτον στα ψηφοδελτια, θα τον ψηφισουν.
    Ειναι και πολλοι αλλοι σε ολα τα κομματα. Αλλα η ΝΔ αυτη την φορα εχει το ρεκορ. Δημοσιογραφοι απο ΣΚΑΙ, πρωτο θεμα κ.ο.κ ολοι στην βουλη.
    Αλλοι οπως ο Κυρτσος που ηταν τοσο ικανος που χρεωκοπησε την επιχειρηση του γινεται 2 φορες Ευρωβουλευτης. Στο ΠΑΣΟΚ η Καιλη παει δευτερη φορα ευρωβουλη.
    Στοιχηματιζω οτι πολλοι που τους ψηφιζουν ζουνε με 700 ευρω τον μηνα. Μπορει να αισθανονται βιτσιοζοι και θελουν να αυτοξευτιλιζονται.

  6. Και σενα ποιος σε ρωτησε ρε τι θελεις;;;;;; Αν βρεις πετρελαιο στην αυλη του σπιτιου σου, μια και εισαι χουβαρδοπαιδο, φωναξε τους Τουρκους να το συνεκμεταλευτητε, ανοητε!!!!!!

  7. Ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ “ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ”, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝ.
    ΕΝ ΤΕΛΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ 290 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ;..

  8. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΝΗΤΑΣ!!

  9. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ.Ο ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΟΝΤΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ…………..

  10. Γιάννης Λοβέρδος (βουλευτής ΝΔ): «Εγω προσωπικά είμαι υπέρ της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με τους Τούρκους»
    ESI PROSOPIKA ,KATHESE SE LATHOS KAREKLA…, AN ESTO KE LIGO GNORIZES TOUS DIETHNOUS AFSTIROUS NOMOUS IDIOS GIA ,PETRELEO +AERIO, DEN THA ANIGES TO STOMA SOU DIMOSIA MBROSTA STIS KAMARES GIA SINEKMETALEFSI……………….!!!
    APORO PIOS TON PSIFISE…FENETE OTI MONO STIN ELLADA , EGINE MODA DIMOSIOGRAFI NA GINONTE BOULEFTES………………………………..

  11. να τον χαιρεστε κυριοι… εσεις οι μεγαλοι πατριωτες που αγαπατε την ελλαδα και θελατε να την σώσετε απο τον αριστερο τσιπρα… γιατι σας επαιρνε τα καπελα… θαυμαστε λοιπον το αποτελεσμασα ς… πατριωτες του κωλου, ξεκωλα… προδοτες, που παραδωσατε την ελλαδα μας παλι στους καταστροφεις της.

Comments are closed.