Γιάννης Λαγός: “Προσφεύγω στα διεθνή δικαστήρια με νομικούς από Ευρώπη! Όλοι θα μάθουν το πραξικόπημα που συνέβη στην Ελλάδα. Πόλεμος μέχρι τέλους!”

Κοινοποίηση:
λαγος

Μια οφειλόμενη απάντηση στον αριστερό και δεξιό όχλο που ζητάει αίμα σαν τους Ρωμαίους στην αρένα έδωσε σήμερα ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

70 Σχόλια

  1. ….Οχι απλα Δημοκρατια του βουνου….αλλα του οχετου!!!….

  2. Σε περιπτωση που αθωωναν τη ΧΑ…ξερετε τι αποζημιωσεις ειχαν να δωσουν στο κομμα και στους βουλευτες της;
    Μιλαμε για πολλα εκατομυρια.
    Πιο στημενη δικη δεν υπηρχε.
    Μακαρι να προσφυγει στα διεθνη δικαστηρια ο Λαγος.

  3. πιο καραστιμενο δικαστηριο δεν υπαρχει

  4. Η μπανανία έχει δικαιοσύνη Ουγκάντας επί Αμίν Νταντά. Οι ψευτοδικαστικοί υπακούν σε ό,τι αντισυνταγματικό τους διατάζουν οι κλεφτοπολιτικάντηδες εκτός από μειώσεις στους μισθούς τους. Η νέα δημοπρασία, κλεφτοπασόκ, τσύριζα, ανταρσύα κλπ θα έπρεπε να είναι εκτός νόμου γιατί εκτός από τις κλεψιές που έχουν κάνει τα στελέχη τους, το ξεπούλημα της χώρας κλπ, τους λαθραίους μουσουλμάνους εγκληματίες που φέρνουν κλπ, χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Το ίδιο και τα κανάλια και φυλλάδες με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ χρέη έπρεπε να έχουν κλείσει. Δεν την αφήνουν τη χρυσή αυγή να βγει με εκλογές. Δύο λύσεις είχε η χρυσή αυγή, η μία να είχε φτιάξει κόμμα με σοβαρά στελέχη κλπ με άλλον αρχηγό και όνομα και να είχε κάνει συμμαχία με σοβαρά πατριωτικά κόμματα της ευρωπαϊκής ένωσης. Και πάλι θα τους έκαναν συκοφαντικό πόλεμο τα χρεωκοπημένα κόμματα με τα κανάλια , αλλά δε θα μπορούσαν να τους φυλακίσουν (και να τους στερήσουν τη χρηματοδότηση) τα χρεοκοπημένα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου με τους παραδικαστικούς γιατί θα έτρωγε βαριές κυρώσεις η χώρα από τις άλλες χώρες της ΕΕ και θα γονάτιζε. Επίσης θα προσέφευγαν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για τον αποκλεισμό-συκοφαντίες από τα καθεστωτικά μμε. Η άλλη λύση θα ήταν να είχε πραγματική παραστρατιωτική οργάνωση η χρυσή αυγή με βαρύ οπλισμό, πιστόλια, αυτόματα, χειροβομβίδες, εξαρτήσεις ματ, όχι να είναι στρατός από θρασύδειλες κότες με μερικά μαχαίρια και ρόπαλα και να είχαν έρθει σε επαφή με τη Ρωσία, Κίνα, Ιράν να είχαν χρηματοδοτηθεί κρυφά από εκεί με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και να είχαν μαζί και ξένους μισθοφόρους με εμπειρία σε ανατροπές κυβερνήσεων. Τότε θα έκαναν ένοπλη εξέγερση όπως το 2014 στην Ουκρανία με συμμετοχή τουλάχιστον 10 χιλιάδων ατόμων με επίκληση στο άρθρο 120 του συντάγματος και θα ανέτρεπαν (με νεκρούς και από την πλευρά τους και από την αστυνομία που θα συγκρούονταν έξω από τη βουλή της βρωμιάς) το διεφθαρμένο καθεστώς με τα όπλα, θα δήμευαν περιουσίες και θα έχωναν σε μπουντρούμια τους διεφθαρμένους αλήτες που μας κυβερνάνε μαζί με όσους δικαστικούς τους υπακούν τυφλά, μεγαλοδημοσιογράφους κλπ. Θα είχαν εξασφαλίσει όμως στήριξη οικονομική με πετρέλαιο, όπλα κλπ από Ρωσία, Κίνα, Ιράν και τουλάχιστον ανοχή της ΕΕ και των ΗΠΑ.

  5. Ολοι μαζί ενωμένοι ΛΑΓΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ για να φτιάξουμε ένα μεγάλο εθνικιστικό πατριωτικό κίνημα με αξίες και στελέχη άξια χωρίς κατσαπλιαδες του παρελθόντος που είχε μαζέψει ο Νικόλας από στάνη σε στάνη . Η πατριώτες είναι δίπλα σας μπόρα είναι θα περάσει!!!

  6. Tα διεθνή δικαστήρια δεν ελέγχονται από εθνομηδενιστές ???

  7. [ θα ηθελα να το επαναλαβω κ σαν αυτοτελες σχολιο κ οχι σαν απαντηση… ]
    σκεφτητε εσεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ χρ/νοι ορθόδοξοι ΠΡΩΤΑ πως υπάρχουν και ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ αλλη πιστη … καθολικοι αθεοι αγνωστικιστες Επικούρειοι δαρβινιστες”” παλαιοημερολογητες πολυθείστες ινδιανοι”” 5 αναγνωρισμενα χρ/κα δογματα 35!!! μη αναγνωρισμενα και ΜΕΤΑ Σκεφτειτε πως πιστευετε και εσεις στον
    ΓΙΑΧΒΕ [[μαζι με το χριστο ] δηλαδη σε ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ των εβραιων . ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ απο τους παχουλους παπαδες ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ οπως σε ολη την Ευρωπη και καταργηση του επαισχυντου και ΒΛΑΣΦΗΜΟΥ ΝΗΠΙΟΒΑΠΤΙΣΜΟΥ , ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ αυτα κατ΄ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ

    1. πεστα ρε παντελη ποσες φορες το εχω πει ετσι στελνουν τους πομακους στην αγκαλια της τουρκιας και να σταματησουν καποια στιγμη να μας αναθεματιζουν επιτελους δεν γηνεται να κοπτεσαι οτι εισαι ελληνας και να τρεχεις να μας ανθεματιζεις να λες φταιν οι εβραιοι και να προσευχεσαι στην αγια σιων και να λες οτι εισαι απογονος του αβρααμ…επισης ας κανουν και αυτο που ειπε ο ιησους που πηστευουν μελεταται τας γραφας σας ειπε και δεν ενοουσε φυσικα την αγια γραφη μιας και αυτην γραφτηκε το 453μ.χ απο τον κωνσταντινο με το διαταγμα των μεδιολανων αλλα ουτε καλα καλα αυτην δεν διαβασαν μελετησαν

  8. Αθάνατος Λαγός με το φλάιτ μέσα στο ευρωπαικό κοινοβούλιο

  9. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να υπαρχουν Ορθοδοξοι κ γνησιοι Ελληνες!Ειναι εμποδιο στη Νεα Ταξη κ αυτο δεν θα το επιτρεψουν!Γι’αυτο κ σημερα αν δεν κανω λαθος,θα δωθει σε νεου τυπου ”ελληνες”,ξερετε,σ’αυτους τους εισαγωμενους”ελληνες”χαχαχαα η Ελληνικη ιθαγενεια!!Ετσι λοιπον στην φυλακη οι ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για να επικυριαρχησου οι ΜΑΙΜΟΥ!!Οποτε ο μαχμουτ,ο αμπντουλ,η ραζμαν,ο φλωριαν,ο αντετοκουμπο κ οποιοσδηποτε θελει,πολυ απλα…..θα λεγεται κ πλεον”θα ειναι ελληνας”!!χαχααα,φοβερο??Ουτε DNA,ουτε ιστορια,ουτε παραδοση,ουτε ηθη,ουτε εθιμα,τπτ τπτ τπτ τπτ δεν εχει σημασια κ αξια γι’αυτα τα ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ,ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ,ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΕΙΔΗ του Ελληνικου κατα τ’αλλα ΚΥΝΟβουλιου!Γνησιοι Ορθοδοξοι κ γνησιοι Ελληνες,αν δεν Μετανοησουμε κ δεν προσευχηθουμε,αυτοι οι ΔΑΙΜΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ θα δυναμωνουν σε βαθμο που δεν θα το πιστευουμε!Και φυσικα αυτα που θα κανουν θα ειναι ολο κ πιο προκλητικα!Γιαννη Λαγε ενα να ξερεις.Εκτος φυσικα πως η καρδια καθε ΓΝΗΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ειναι μαζι σας,να ξερεις πως καθε φορα που θα λες το ”Πατερ Η μω” εκει που θα χρειαστει,θα….συμβαινουν πραγματα!Οι προυποθεσεις που χρειαζονται για να μην πιστευεις στα ματια σου,αλλα αφορα κ ολους εμας ειναι αυτες που ειπε ο Αγιος Γεωργιος ο Χοζεβιτης..:Αδαμαντινη πιστη,καρδιακη προσευχη κ ειλικρινη μετανοια!!Αν κανεις πραξη αυτα,τοτε θυμησου με.Βασικα οχι εμενα αλλα τον Αγιο που τα ειπε αλλα κ που τα επραξε!

    1. ΑΠΟ που κ΄ως που ΜΟΝΟ? οι ορθοδοξοι χρ. ?? ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?? το ειδες στον υπνο σου??

  10. Ο Βελόπουλος τουλάχιστον είναι εθνικιστής, δεν είναι ναζί.
    Άλλο πράγμα αυτό.

    1. Εχεις δικιο….αλλα με μαντζουνια και κηραλοιφες.

  11. Μπραβο Λ αγε Εγω σαν Ελληνιδα που ειμαι θα ενθαρυνω οποιονδηποτε αντιδρα στα οσα σημβαινουν στην πατριδα μας Δεν εχουμε μαθει να καταθετουμε τα οπλα και να αφινουμε τα κατακαθια να μας επιβαλουν να ζουμε οπως αυτοι θελουν Δεν θα εξυπηρετησουμε τα εγκληματικα σχεδια τους εις βαρος της Πατριδας μας Δεν ειμαστε δειλοι και δεν θα προδοσουμε ποτε τα πιστευω μας

  12. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΣΙ??? ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΟΥ!!! ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΖΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!!! ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

  13. Καλό θα σας κάνουν ρε αγράμματα φασιστάκια στη φυλακή θα μάθετε και καμία τέχνη ζώα μόνο με ξύλο σε ανήμπορους δεν επιβιώνετε Μπατριώτες της δεκάρας……

    1. Και το ξυλο τεχνη ειναι. Δηλαδη ο Μπρους Λι, ο Τζετ Λι, ο Τζακι Τσαν και πολλοι αλλοι που εκαναν καριερα με το ξυλο ειναι μ@λακες ?

  14. Πρωτάκουστο να παλεύεις Για Ελλάδα και Ορθόδοξια, για Ελευθερία και Αξιοπρέπεια και να εισπράτεις ύβρεις και οχετό, την ώρα που όλους Εσάς Ελληνόφωνοι σας και μας κυβερνάει η Νέα ΣΤΑΛΙΝΟΚΡΑΤΙΑ! Θέλουν να το φτάσουν σε Νόμο ώστε όσοι κρίνονται Αρνητες της Ψευτοδημοκρατία τους να μην συμμετέχουν σε εκλογές. Ούτε εκλέγειν ούτε εκλέγεσθε. Αυτή είναι η Δήθεν Δημοκρατία τους και το είχα πει και το ξανά λέω. Ολοκληρωτικός Καπιταλισμός με στυγνή βία και Έλεγχο Συνειδήσεων. Όποιος βγει από το κοπάδι πίσσα και πούπουλα! Έχουν καταπατήσει το Σύνταγμα των Ελλήνων και σπέρνουν τον Φόβο στους Εναπομείναντες Έλληνες μέσω των αμαρτωλών ΜΜΕ. Δεν θέλουν να ξυπνήσει ο Έλληνας Ραγιας. Πως αλλιώς θα επιβάλλουν όλα τα άλαλα και τα μπάλαλα , δηλαδή ότι Ελέγχει και αλλοτριώνει των Έλληνα σε όλα τα επίπεδα Εθνικό, Κοινωνικό, Πολιτικό. Η Νέα Τάξη που θέλουν να μας επιβάλλουν σε εξέλιξη, με τον Μασόνο Μητσοτάκη, γνωστό υπαλληλίσκο του Σόρος, ως εργαλείο του χεριού τους, βάζουν ταφόπλακα στο Ελληνικό Έθνος. Στην φάση αυτή, Μόνο ο Ιωάννης Λαγός και η ΕΛΑΣΥΝ είχε τονίσει όλα αυτά. Συνεχίζουμε δυνατά γιατί το χρωστάμε στους Προγόνους μας και στα παιδιά μας. Ο Εθνικισμός είναι ζώσα Ενέργεια, Ενέργεια του Ζωντανού ανθρώπου, του Ενεργού Έλληνα Πατριώτη Εθνικιστή που δεν λυγίζει, γιατί τον ακολουθούν οι Ελληνικές αξίες και ιδανικά της φυλής και η Πίστη σε Θεό και Ελλάδα. Τώρα θα δείξουμε πραγματικά ποιοι Αγωνίζονται και Αφυπνίζουν Ελληνικές Συνειδήσεις, χωρίς να τους νοιάζουν οι καρέκλες και τα οφίτσια! Συστράτευση με την ΕΛΑΣΥΝ ΤΏΡΑ!

    Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς.

    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει.

    Μέγας Αλέξανδρος, 356-323 π.Χ.

  15. Ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού αναφέρθηκε στα ,«φιλοζωικά του αισθήματα» και την πίστη του στην ορθόδοξη θρησκεία για να πείσει το δικαστήριο να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά.
    Γι αυτό σας αγαπάει και σας ταΐζει σανό!!!🐎

  16. Ψηφίστε ρε το Φαήλο Κρανιδιώτη. Αφήστε λαγούς και κουνέλια στην άκρη.

  17. Γιάννη δυστυχώς μας γαμησαν την ψυχολογία. Γιατί μαζί με εσάς καταδικαστήκαμε και όλοι οι εθνικιστές πατριώτες. Τέτοιος όμως κωλολαος είναι οι κωλοΕλληνες ψευτοδημοκράτες. Τσάμπα αγωνιζόμαστε.Δυστυχώς αποτελουμαστε πλέον από αριστεροβρωμοαπλυτοψευτοδημοκρατες.
    Κάτσε εκεί που είσαι και ρίξε μαύρη πέτρα. Εμείς οι επίλεκτοι έχουμε μείνει πολύ λίγοι. Γραψτους λοιπόν στα αρχιδια σου και μην ασχολείσαι άλλο.
    Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε για μια χώρα αριστερών και λαθρομεταναστών! Και οι Τούρκοι να μπούνε μέσα στα αρχιδια μας. Ας τρέξουν οι αριστεροί πατριώτες να πολεμήσουν!
    Να το χαίρεστε κωλοελληνες το μπουρδελο σας!

    1. Καταλαβαίνω την οργή σου όμως είναι κρίμα να χαθεί η πατρίδα μας και να τη δώσουμε στους λαθρομετανάστες.Φύγε απο το μπουρδέλο της κωλο-Αθήνας

  18. Το θέμα Ελληνες είναι Εθνικό δεν διώκεται σήμερα ή ΧΑ διώκεται όλος ο Πατριωτικός χώρος . Τα εγκλήματα που έχουν κάνει αυτοί του Δημοκρατικού τόξου που θέλουν να λέγονται,μπροστά σε αυτό που κατηγορούν την ΧΑ σήμερα είναι οδοντογλυφιδα στη ζουγκλα του Αμαζονίου….Με εντολή τού Εβραϊκού λόμπι σκοτώνουν κάθε τι που υποστηρίζει τα Ελληνικά συμφέροντα και την ορθόδοξη πίστη . Ολοι οι πατριώτες πρέπει να ενωθούμε γιατί περιμένουν πολλά δεινά την πατρίδα μας τόσο εκ των έσω αλλά και εξωτερικούς εχθρούς που περιμένουν σαν τα κοράκια να επιτεθούν . Ενωση των Ελλήνων πατριωτων τώρα!!!!!!!

  19. Μπράβο ρε Γιάννη είσαι Ελληνας αρσενικός και Χριστιανός . Είναι τιμή μου που είμαι δίπλα σου συναγωνιστής και συμπολεμηστης όταν χρειαστεί για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω από τούς Ανθέλληνες πολιτικούς. Προχωράμε ενωμένοι όλοι οι πατριώτες μαζί!!!!!

  20. Ο ΛΑΓΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΓΟΣ!!!

  21. τελικα εχει πολυ πλακα να διαβαζεις τα σχολια, μεγαλο πραγμα ο ανθρωπος να εχει το “Ακαταλογιστο” και μερικοι εχετε σπασει τους μετρητές…. εδω ο καλος σανος….. μπε μπε μπε. ρε σεις παιδια βαλτε μια φωτογραφια του λαγου, αυτη με τα μουτσακια, και τα μπρατσακια εξω…. να γελασουμε.

    1. Γιατί δεν το βρίσκεις από κοντά να του τα πεις βρε

  22. Ρε συ γιανναρε δεν εισαι στο μετωπο στην αρμενια που ελεγες;;;; κο κο κο η κοτουλα. Οσοι τα λετε με το γιανναρο πεστε του οτι παω στοιχημα οτι σε λιγο δεν θα εχει να αγορασει καλτσες να βαλει στα ποδια του….

    1. Βρε Μαλαξ σήκωσε το τηλέφωνο πάρε την αρμενική πρεσβεία και ρώτα. Άντε κοριτσάκι βάλε την μασκουλα μην σε μαλώσει ο Χαρδαλιάς

      1. Χα χα χα…!
        “Βαλε τη μασκουλα μη σε μαλωσει ο Χαρδαλιας…”
        Χα χα χα…εγραψες φιλος.

      2. Εσύ γιατί φοράς παντόφλες όταν ο φίλος σου ο Χασάν είναι σπίτι σου?
        ..τώρα ψάχνεις να βρεις ποιος είμαι και που το ξέρω ε? …χα χα χα.
        Στην τρύπα σου ξεφτίλα.

  23. Είμαστε λαός για τον μπου@@@ζωα μηλαμε ζωα

  24. ΠΑΤΆΝΕ ΕΠΊ ΠΤΩΜΆΤΩΝ Η ΕΒΡΑΊΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΈΣ !! ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΊΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΆΡΙ !! ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΟΙΌ ΔΥΝΑΤΉ ΑΠΟ ΠΌΤΕ!! ΓΙΑΝΝΑΡΆ ΤΏΡΑ ΑΡΧΊΖΟΥΜΕ !!!

  25. Μπράβο κύριε Λαγέ. Είσαι παλικάρι μαχητής άνδρας με παντελόνια και άνω από όλα γνήσιος Έλληνας. Η Δικαιοσύνη θα λάμψει και θα πέσει στα κεφάλια των προδοτών και των μπολσεβίκων ανθελλήνων.

  26. μην τους δωσεις την χαρα να ερθεις ελλαδα και να σε κλεισουν μεσα

  27. Τελικα η δική ήταν πολιτική για να μην υπάρχει πραγματικό εθνικιστικό κόμμα στην Βουλή.Ευγε Γιάννη Λαγε είσαι παληκαρι.

  28. Να σου πω,
    να μην Ξεχασεις να προσφυγεις…
    και για τα μνημονια, τους λαθρομεταναστες, τους τουρκαλαδες, και τους δοσιλογους που πουλησαν τη χωρα…
    Μεγαλε πατριωτη…

  29. Mπραβο στο Λαγο απο εναν που δεν γουσταρει ουτε τους μπραβους ουτε τα ουγκανα αλλα ειμαι με το δικιο .Καλυτερα μιας ωρας Ελευθερη ζωη παρα σαραντα χρονια Νεοταξικη σκλαβια

  30. Γιάννη Λαγε είμαστε υπερήφανοι για σένα . Σύντομα οι Έλληνες θα καταλάβουν αλλά θα είναι αργά. .Οσο για τους αστούς που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία τους λεω καλή απολογία σε όλους σας

  31. Ναι καλά είδε όλοι οι μπολσεβίκοι νεοδημοκρατες ήταν εκεί. Αυτοί κυβερνούν οι τύραννοι νομίζουν ότι νίκησαν

  32. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ,ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Κ ΔΩΣΤΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

  33. Γιάννη, δε χρειάζεται να γυρίσεις. Μείνε εξόριστος φυγάς και πολέμησε το καθεστώς από το εξωτερικό. Ζήτα πολιτικό άσυλο σε κάποια χώρα και πολέμα από εκεί. Θα είσαι πολύ πιο αποτελεσματικός από τη φυλακή που θέλουν να σας τρυπώσουν. Και κατεβείτε στις εκλογές για να τους τιμωρήσουμε και εμείς….

  34. θελοντας να γεμισει η ευρωπη λαθροπιθηκια εδωσε το συνθημα σε νδ τοτε και οπως και γερμανια να κυνηγησουν οτι δεξιο
    Οποτε η νδ τοτε απλα εψαχνε μια αφορμη
    Επρεπε καθε φωνη κατα του ισλαμ σε ευρωπη να αφανιστει
    Κωλοσαν και ισχυρα κομματα και φοβηθηκαν πχ λεπεν γαλλια αρχικα με χ.α. ηταν κολλητοι μολις καταλαβαν τι ερχεται ευρωπη καναν οτι δεν τους ξερουν
    Για ολη την καταντια της ευρωπης την ισλαμοποιηση σκουπιδοποιηση αντιρατσιστικους νομους και φιμωμα φωνων πατριωτικων ξεκινησε απο αυτη

  35. Πάμε δυνατά παληκάρια . Εύγε Γιάννη Λαγε ένωση τώρα αδέρφια ένας φοβούνται οι προδότες.Ηλια βγες και εσύ .που είσαι;;;

  36. Θα γελάσει όλη η Ευρώπη…. Τη φυλακή δε τη γλιτώνεις, άστο.

    1. Ανθελληνικο σκουπιδι εισαι….μακαρι να σε ηξερα…θα περνουσαμε υπεροχα..!!!

    2. Τωρα θυμηθηκανε τις προσφυγες στα διεθνη μεσα…
      Τοσα χρονια τι κανανε…τα πατριωτακια της ρεβυθαδας…?
      Ψιλο-καρπαζωνανε τους απλυτους…και βριζανε τους “δημοκρατες”…
      Κανανε τιποτα αλλο…για τα μνημονια, τους τουρκαλαδες…το σαμαρα…κλπ?
      Εβγαλε το κουλο…το μπουλντογκ… και τους εχωσε μεσα…
      Περαστικα…

  37. Μπράβο παλληκάρι μου αύριο καλώ όλους τους Έλληνες πατριώτες του συνταγματικού τόξου να πράξουν τα αυτονόητα στα κόμματα που ψηφίζουν. Τους ενοχλεί ότι υπάρχουν Έλληνες εθνικιστές που αντιστέκονται. Στην πείνα που έρχεται και στο ξεπούλημα του Αιγαίου στους Τούρκους δεν επιθυμούν ένα καθαρό εθνικιστικό πατριωτικό κίνημα στην Βουλή αλλά υποτακτικούς. Έλληνες Σταθείτε δίπλα μας στην έσχατη γραμμή ανάσχεσης ορθοδόξια ή θάνατος . Ελευθερία στους Έλληνες κρατούμενους από τους δυνάστες του έθνους

  38. Παρέμβαση πολιτικών και πρωθυπουργού για την δική αθώων Ελλήνων πατριωτών.
    2)2) Απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου.
    3) Απειλές σε όσους αντιστέκονται.
    Όχι κύριοι δεν είναι η Κολομβία το ελαδισταν του Κυριάκου.
    Γιάννη Λαγε Είμαστε όλοι δίπλα σου .Ηλία Κασιδιάρη είμαστε μαζί σας. Κατω οι τύραννοι του συνταγματικού τόξου

    1. ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΓΙΏΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΎΛΗΣ, ΜΑΝΌΛΗΣ ΚΑΠΕΛΏΝΕΙΣ , ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ , ΜΑΡΦΊΝ , ΕΝΑ ΠΑΙΔΊ ΑΓΈΝΝΗΤΟ ΚΆΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΉ ΆΝΘΡΩΠΟΙ !! ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΎΝ ????? ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΕΣ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ? ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΜΑΣ !! ΤΗΣ ΘΡΆΚΗΣ ΜΑΣ ! ΤΟΥ ΑΙΓΑΊΟΥ ΜΑΣ !!! ΑΥΤΆ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΎΝ ???????

  39. ΈΛΛΗΝΑ ΜΆΓΚΑ ΣΕΡΝΙΚΕ!! ΤΏΡΑ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΌΛΑ !!ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΈΧΡΙ ΤΈΛΟΥΣ!!!

  40. ΈΛΛΗΝΑ ΜΆΓΚΑ ΣΕΡΝΙΚΕ !! ΤΏΡΑ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΌΛΑ !! ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΣΟΎ ΜΈΧΡΙ ΤΈΛΟΥΣ !!!ΜΕ ΠΡΟΣΤΆΤΗ ΤΟΝ ΧΡΊΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ !!ΖΉΤΩ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΚΆΤΩ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ !!!

  41. Γιάννη Λαγε είσαι πραγματικός ηγέτης και Έλληνας .Ηλία Κασιδιάρη που είσαι βγες και εσύ κάνε δήλωση.Ολοι ενωμένοι.

  42. Ιωάννη Λαγε είμαστε υπερήφανοι Έλληνες πατριώτες στο πλευρό σου. Είσαι ο μόνος μαζί με την Ελασυν που στέκεται όρθια και πολεμάς τους τυράννους. Πλέον ξεκάθαρα η δική ήταν πολιτική άρα επισήμως είμαστε υπερήφανοι Έλληνες πολιτικοί κρατούμενοι .
    Δε αναγνωρίζουμε την δικαιοσύνη σας το κράτος σας που έχει στα χέρια αίμα αθώων από αυτοκτονίες λόγο τον μνημονίων .Δεν αναγνωρίζουμε προδότες της Μακεδονίας και την προδοσία του Αιγαίου..Δεν ανεχόμαστε τους χιλιάδες Λαθρομεταναστες ισλαμιστές και την εφαρμογή του σχεδίου Μπουλγκραβια υπάρχει και δικογραφία. Σας επέβαλαν μάσκες στα παιδιά σας .
    Τέλος Έλληνες ψηλά το κεφάλι ο αγώνας τώρα αρχίζει όπως λέει ο Ιωάννης Λαγός για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την Ελευθερία.

  43. Μπραβο Γιανναρε είμαστε ολοι μαζί σου σαν μια γροθιά μην τους αφήσεις σε ησυχία σκίσε και τα βουνά για το δίκαιο!!!!

  44. ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΕ Η ΑΙΣΧΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΄΄ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ΄΄ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ…..

  45. ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΊΚΗ ΤΗΝ ΈΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ ΞΕΝΑ ΚΈΝΤΡΑ .
    ΔΗΛΑΔΉ ΓΕΡΜΑΝΟΊ Κ ΕΒΡΑΊΟΙ.
    ΦΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΦΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.

    1. ΕΓΩ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΕΙΔΑ ΕΞΩ ΑΠΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΑΝΤΩΣ….

      1. ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΕΞΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

        Ιδού η πανηγυριτζήδικη ανακοίνωση του ΑΠΑΤΕΩΝΑ:

        ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

        ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
        Μέσα από τους καπνούς τον δακρυγόνων, την μυρωδιά της φωτιάς και την ‘δυσωδία’ που προκάλεσαν τα κόμματα εξουσίας με την εμπλοκή τους σε μια ποινική υπόθεση για κομματική εκμετάλλευση, αναδύθηκε η απόφαση της Ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία για ακόμα μια φορά στάθηκε στο ύψος της, δικαιώνοντας τους νεκρούς.
        Εύγε στους δικαστές, αιδώς για το πολιτικό σύστημα.

        (ΥΓ) 1: Υπομονή Κυριάκο Βελόπουλε. Θα σε «τακτοποιήσουμε» καλά στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν!

        (ΥΓ) 2: Και μέχρι τότε, καλά κέρδη από τις διάφορες απάτες εις βάρος των κορόιδων που σε πιστεύουν ακόμα! Για να «φουσκώσει» κι άλλο ο λογαριασμός σου στην Deutsche Bank!

    2. σκεφτητε εσεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ χρ/νοι ορθόδοξοι ΠΡΩΤΑ πως υπάρχουν και ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ αλλη πιστη … καθολικοι αθεοι αγνωστικιστες Επικούρειοι δαρβινιστες”” παλαιοημερολογητες πολυθε-ίστες ινδιανοι”” 5 αναγνωρισμενα χρ/κα δογματα 35!!! μη αναγνωρισμενα και ΜΕΤΑ Σκεφτειτε πως πιστευετε και εσεις στον
      ΓΙΑΧΒΕ [[μαζι με το χριστο ] δηλαδη σε ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ των εβραιων . ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ απο τους παχουλους παπαδες ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ οπως σε ολη την Ευρωπη -να μην μας αποκαλουν ορθοδοξισταν- και καταργηση του επαισχυντου και ΒΛΑΣΦΗΜΟΥ ΝΗΠΙΟΒΑΠΤΙΣΜΟΥ , ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ αυτα κατ΄ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ

Comments are closed.