Γιάννης Λαγός: Μια οφειλόμενη απάντηση στο “δικαστήριο του βουνού”

Κοινοποίηση:
Γιάννης Λαγός

Η εμπάθεια της εντολοδόχου Λεπενιώτη, που μόνο σαν πρόεδρος ενός δίκαιου δικαστηρίου δεν λειτουργεί, την οδηγεί σε διαρκή σφάλματα που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Τελευταία της μεγάλη γκάφα είναι το ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να αποδείξει ότι έχω παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους το 2015, γιατί έτσι της είπε κάποιος Καμπαγιάννης.

Η Λεπενιώτη για άλλη μια φορά βιάστηκε και δεν είδε καν το βούλευμα με αριθμό 1031/2019, στο οποίο αναφέρεται σαφέστατα ότι ουδέποτε παραβίασα περιοριστικούς όρους. Κατανοώ το μίσος της απέναντι στο πρόσωπό μου, γιατί της έχω υποσχεθεί ότι το δικαστικό έγκλημα που έχει διαπράξει από κοινού με τους άλλους επίορκους δικαστές Ντόκο και Τσουλφόγλου (και όλο το παραδικαστικό), θα το ξεσκεπάσω, και η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο για τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Τίποτα δεν είναι ικανό να με κάνει να φοβηθώ και υπόσχομαι ότι θα υπάρξει δικαίωση για 67 αθώους, οι οποίοι άδικα τιμωρήθηκαν. Ο φάκελος που έχω σχηματίσει για την υπόθεση συνεχώς διογκώνεται από τους ερασιτεχνικούς και εκδικητικούς χειρισμούς της κας Λεπενιώτη.

Κυρία “Πρόεδρε” θα ήσασταν για γέλια, αν δεν ήσασταν για κλάματα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Περιμένετε, σε λίγο θα δικάσει και τις 500.000 που ψήφισαν ΧΑ, όπως ζήτησε ο ιμάμης και θα τους καταδικάσει(!!!), να δω που θα χωρέσουν στις φυλακές!!! Εκτός κι αν βγάλουν τους κρατούμενους από μέσα…

  2. Αυτό πλέον δεν λέγεται παρακίνηση η υποκίνηση της δικαιοσύνης. Αυτό πλέον λέγεται κατάλυση συντάγματος απο την έδρα, με ότι άλλο συνεπάγεται αυτό. Η πρόεδρος και οι άλλοι 2 δικαστικοί που έβγαλαν την εσφαλμένη απόφαση, πρέπει να συλληφθούν, να παυθούν των καθηκόντων τους και να δικαστούν ΑΜΕΣΑ. Μιλάμε πλέον για παραδικαστικό πραξικόπημα. Αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα, όσο και να σκυλιάζουν τα ΜΜΕ και κάτι Καμπαγιάννηδες. Έστω και αν υπάρχουν 50000 αριστεροάπλυτοι απέναντι.

  3. Μια καταλυτική αχτίδα εθνικού φωτός μέσα στον αβάστακτο πολιτικό ζόφο
    του τελευταίου ευρωπαϊκού σοβιέτ.
    Εύγε, παλίκαρε! Ο θεός της Ελλάδος μαζί σου και μαζί μας.

  4. Ξέσκισε τους,Γιαννάρα.Μαζί σου όλοι οι Έλληνες.

  5. Να μας πει η «Πρόεδρος» τι ομάδα είναι. Εκτός από τον «Παναθηναϊκό κιλά μήπως παίζουν κι άλλες ομάδες σ’ αυτή την παρωδία δίκης.

  6. ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΜΑΧΟ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΣ ΔΙΩΚΟΜΜΕΝΩΝ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Ο ΠΑΝΙκΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ λεπενιωτη??????

  7. Αυτός είναι ο Λαγός αληθινός και παληκάρι.Για μένα είναι αυτός που χρειάζεται για να οδηγήσει τους Έλληνες σε ένα πραγματικό εθνικιστικό κίνημα μακριά από λάθη του παρελθόντος μαζί με την στήριξη όλων.Δεν περισσεύει κανείς

  8. Γιάννη Λαγε μαζί σου μέχρι την τελική δικαίωση.Δεν είδαμε την ίδια στάση από την δικαιοσύνη η το ΚΚΕ για την υπόθεση Τεμπονέρα

  9. Επιτέλους ένας Έλληνας που πραγματικά στέκεται απέναντι σε Τυράννους. Ο θεός να σού δίνει δύναμη Γιάννη Λαγε

  10. Πάνω από όλους και όλα είναι ο θεός .Όσοι δεν πιστεύουν τα γεγονότα έρχονται . Λυπάμαι για την Ελλάδα μας ελέγχουν τύραννοι.Γιαννη Λαγε συγχαρητήρια για την ανδρική στάση σου.

  11. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο κυρία πρόεδρε. Γιατί τέτοια νεύρα . Υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα που δεν θέλετε να υπάρχει δικαιοσύνη;;; Ιωάννη Λαγε κέρδισες την ψήφο μου είσαι παληκάρι

  12. Μα πόσο εμπάθεια θεέ μου μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που λέγεται δικαστής..
    Και στη Βόρεια Κορέα οι δικαστές του Κιμ, πιο δίκαιοι θα είναι.

  13. μπράβο άρχοντα. σε παραδέχομαι. η νίκη σου θα βοηθήσει και τους υπόλοιπους. Μακρύς ο δρόμος αλλα θέλει υπομονή

  14. Εύγε Γιάννη Λαγε τους απαντάς όπως πρέπει

  15. Τελικά πόσο υποκρισία πια .Το μίσος τους για την αλήθεια είναι τέτοιο που δεν τους νοιάζει τίποτα. Ιωάννη Λαγε είμαστε δίπλα σου συνεχίζουμε να τους πολεμάμε μέχρι τέλους

  16. Υπάρχουν ακόμα άνδρες και Έλληνες όπως είναι ο Λαγός.Παληκαρι μου ο θεός να σε δικαιώσει

  17. Ο θεός να σού δίνει δύναμη Γιάννη Λαγε. Αφού συμπεριφέρονται έτσι στην εισαγγελέα φαντάσου τι πίεσης υπάρχουν.Συνεχισε Γιάννη είμαστε μαζί σου

  18. Εύγε Γιάννη Λαγε είμαστε μαζί σου. Με το ζόρι ένωχους θέλουν.Ε όχι υπάρχει και θεός

  19. Ιωάννη Λαγε είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα που δίνεις για να αποδείξεις την αθωότητα σου. Λυπάμαι για αυτήν την πρόεδρο γιατί συνέχιζει να μας λέει ότι δεν πιστεύει στην δικαιοσύνη .

  20. Όταν ορίζεις κατευθυνόμενους δικαστές στημένους ή να δικάζουν όχι ανεξάρτητοι αλλά με εμπάθεια και μίσος έχοντας πάρει εκ των προτέρων την απόφαση ,αυτά παθαίνεις.
    Για άλλη μια φορά φαίνεται πόσο ανεξάρτητα λειτουργεί η Εισαγγελέας και δικάζει σύμφωνα με τον όρκο που έχει πάρει.
    Όποια και αν είναι τελικά η απόφαση της κ. Λεπενιώτη ο Ελληνικός λαός γνωρίζει πλέον την αλήθεια όσο και αν προσπαθούν κάτι πουλημένοι κοντυλοφόροι τύπου Μάνδρου , Κοσιώνη . Χατζηνικολάου , και όλος αυτός ο συρφετός να την κρύψουν.
    Μπράβο στον Κ. Λαγό που με την συμπεριφορά του που κατάφερε να την κάνει να δείξει ότι δικάζει με εμπάθεια και όχι σαν ανεξάρτητη δικαστής.

Comments are closed.