Γιάννης Καλλιάνος: «Καλό παράδεισο μπαμπά μου, σου ζητώ συγγνώμη, έκανα ό,τι μπορούσα»

Κοινοποίηση:
kallianos

«Κάποιοι φρόντισαν να μη βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής» γράφει ο Γιάννης Καλλιάνος στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα του

Με μία μακροσκελή, σπαρακτική ανάρτηση ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο Αττικόν.

Στο κείμενό του στο Facebook ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος αφήνει σαφείς αιχμές κατά του νοσοκομείου και των γιατρών για τις επιλογές τους και τις συνθήκες της νοσηλείας του, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «φρόντισαν κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της Αγγειοχειρουργικής κλινικής» και πως «Κάποιοι αδιάφοροι κανόνισαν για τη δική σου ζωή. Εύχομαι τα παιδιά τους ναμην τους δουν ποτέ όπως σε είδα εγώ».

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

«Μπαμπά μου (μπανταούλη μου όπως σε έλεγα), σε αγαπάω απέραντα και θα μου δίνεις τεράστια δύναμη μέχρι να έρθω να σε συναντήσω και εγώ.

Πριν μια εβδομάδα πέθανε ο αδελφός σου, δεν στο είπαμε ποτέ για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση σου. Θέλαμε να στο πούμε σιγά σιγά όταν θα έβγαινες από το Αττικό. Φρόντισαν όμως κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της Αγγειοχειρουργικής κλινικής.

Ο Καθηγητής Κακκίσης έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια. Τον παρακαλούσε ο αδελφός μου να σε βάλει στην πλατφόρμα για ΜΕΘ η να σου βρούνε ΜΑΦ και μας κοιτούσαν με απορία διότι έλεγαν ότι οι εξετάσεις σου ήταν εξαιρετικές.

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή που ο πόνος αυτής της απώλειας θα μου σκίσει την ψυχή μου μια για πάντα. Έκανα ότι μπορούσα, σήκωσα τη γη ανάποδα. Δεν τα κατάφερα. Σου ζητώ συγγνώμη.

Κάποιοι αδιάφοροι κανόνισαν για τη δική σου ζωή. Εύχομαι τα παιδιά τους να μην τους δουν ποτέ όπως σε είδα εγώ. Ο Θεός να τους λυπηθεί. Καλό Παράδεισο μπαμπά μου.

Σε ευχαριστώ που έδωσες τη ζωή σου για εμάς, για τη μαμά, που μας μεγάλωσες και μας έκανες ταπεινούς ανθρώπους. Θα είσαι δίπλα μου και μέσα μου για πάντα. Στερεψαν τα δάκρυα μου μπαμπά μου».

Νωρίτερα όπως έγινε γνωστό ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας του Γιάννη Καλλιάνου στην υπόθεση της νοσηλείας του Δημήτρη Καλλιάνου στο νοσοκομείο Αττικόν, ενώ ο διοικητής του ιδρύματος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με την οποίαενημερώνει ότι έχει διατάξει τη διενέργεια ΕΔΕ για το περιστατικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Το ομολογησε ο ιδιος ο καλλιανος στον εισαγγελατο.Ο πατερας του ειχε κανει τα εμβολια και ηταν ησυχος για τα αποτελεσματα οπως ειπε!!!!
    Τις χιλιαδες που εφυγαν αδικα ποιος θα τους κλαψει που ειχαν την ατυχια να πεσουν εκει που επεσαν.Πεδιον δοξης λαμπρον για να δικαιωθει η μνημη του πατερα του και να κανει ενα καλο στo τοπο του ειναι να τα βροντηξει και να τους τραβηξει 2 μουτζες.Μαλιστα εχει βαλει δικηγορο τον κουγια!!

  2. Ε, δεν παίζεται αυτή η κατάσταση….επειδή πέθανε ο πατέρας ενός βουλευτη της ΝΔ γίνεται ΕΔΕ…??
    Και γιατί δεν έγιναν ΕΔΕ με όσους πέθαναν στα νοσο- νεκροτομεία που έφτιαξε η πολιτική που θέλει την υγεία εμπόρευμα και έστειλε όλο το ιατρικό προσωπικό στα ιδιωτικά θεραπευτηρια και στο εξωτερικό..???
    Απορία: ως νεοφιλελευθερος γιατί ο Καλλιανος δεν έστειλε τον πατέρα του σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ακόμη και του εξωτερικού..??
    Λεφτά δεν έχει…??

  3. καλιανο καλο παραδεισο στο μπαμπα,αλλα γιατι εφυγες απ το κομμα που σε εκανε βουλευτη και πηγεςστο βοθρο;ενα γιατι με βασανιζει,μαλλον τα μπικικινια;μαλλον

  4. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ) ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ……ΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..
    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΕΝΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ; ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΜΕ ΤΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΜΙΣΘΟ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;;;

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ …..ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ …ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΟΥΤΖΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ……….

    ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ…….

    ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ….. ΚΡΙΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΟΜΠΙ (ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ) ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ..ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ, ΜΗ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΜΙΚΡΗΣ ΑΞΙΑΣ…..

  5. Μουγκα για το φιλαρακι σου τον Αδωνη τσιμουδια για τα χαλια που μας οδηγησε σε αυτο το χαλι φυσικα και εσυ παρεα με αυτους ουτε ενα Οχι σε ολα Ναι Λυπαμαι για τον Ανθρωπο που εφυγε τοσο αδικα καμια λυπηση για σενα !!!!!

  6. Tora prepi na kanis kati gia tous 38000 xiliades Thanatons Gremisse to sistima drakoula ton karpathion tou eglimatia mitsokoulitsa pou autos kai oi pareatou vifisoun tin patridamas sto xaos xriazete tharos kai patriotismos na apalagoume apo ton tourkosporo

  7. Ασφαλως εκανες οτι μπορουσες για την καταντια μας μονο που δεν υπολογιζες οτι θ’ακουμπησει κι’εσενα

  8. Ο/Η Ε ρε φίλε εντάξει κάνε κάτι καλό όμως έστω και τώρα λέει:

    Γιατί μέχρι τώρα δεν είχες καταλάβει τι είναι ο ανθρώπινος πόνος. Ουτε τώρα δηλαδή έκανες φασαρία να γίνει ΕΔΕ, δε νομίζω ότι είσαι καλός άνθρωπος αλλά αν θέλεις να κάνεις κάτι καλό ψάξε και δώσε στοιχεία για να αποκαλυφθεί ο ρόλος των Εισαγγελέων του Αρείου Πάγου που συγκαλύπτουν το έγκλημα στα Τέμπη. Αυτές οι εγκληματίες εισαγγελείς πρέπει να πάνε στη φυλακή και να ανακουφιστεί όλη η Ελλάδα. Προσπάθησε έστω τώρα να κάνεις κάτι για τον κόσμο. Μέχρι τώρα το μόνο που έκανες ήταν να κοροιδεύεις.

Leave a Response