Ξεσπάει ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Έχω κάνει αγωγή και περιμένω να εκδικαστεί »..

Κοινοποίηση:
1

Με αφορμή την κατάκριση για τις πρόσφατες δηλώσεις του για τους μετανάστες ξεσπά ο καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης και ξεκαθαρίζει το τοπίο ανάμεσα στον ρατσισμό, με τον οποίο χαρακτηρίζεται κάθε πατριώτης στις μέρες μας, και στο απλό συναίσθημα «αγαπάω την πατρίδα μου».

Κάθε κουλτούρα και κάθε πολιτισμός διαφέρει και ο σεβασμός είναι απαραίτητος, αλλά η οριακή γραμμή εμφανίζεται όταν χάνεται η έννοια του έθνους και της πατρίδας.

Για άλλη μια φορά ο Γιάννης Ζουγανέλης ξέσπασε και απάντησε σε εκείνους που τον έχουν χαρακτηρίσει ρατσιστή. Ο διάσημος καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» για το θέμα και είπε:

«Έχω ψάξει πολλές φορές στο ίντερνετ για να δω τι γράφουν για μένα. Με ενδιαφέρει η γνώμη των ανθρώπων όταν τελειώνει μια συναυλία ή μια θεατρική παράσταση. Όπως έχω πιάσει τον εαυτό μου να στεναχωριέται, όχι γιατί θέλω να κάνω τον καλό, δεν μπορεί να αρέσουμε στους πάντες ούτε είναι σωστό. Δεν είμαι ρατσιστής. Εγώ είμαι γόνος αναπήρων και ασχολούμαι σχεδόν θεσμικά με τον κοινωνικό ρατσισμό.

Απ’ όσο θυμάμαι τη ζωή μου είμαι συνεχώς δίπλα σε αναξιοπαθούντες, τους αγαπώ, έχω δημιουργήσει σχέσεις, έχω πάρει πολλά περισσότερα απ’ ότι έχω προσφέρει. Αυτή η ηλιθιότητα που έγινε και με κρεμάσανε στα μανταλάκια… Έχω κάνει αγωγή και περιμένω να εκδικαστεί. Δεν είμαι καθόλου ρατσιστής, αγαπώ τους αλλοεθνείς… Απλώς βάζω κάποια όρια στον τρόπο που θα ζούμε μεταξύ μας. Δεν τα έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου. Τα περισσότερα διαφημιστικά που έχω κάνει είναι ανταποδοτικά, δίνω τρόφιμα και υλικά σε ιδρύματα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Tziz πολύ σωστά. Κύριε Ζουγανέλη πολύ αργά καταλάβατε τι γίνεται γιατί γίνεται χρόνια. Όποιος μιλάει σε αυτή τη χώρα υπέρ του Έλληνα αυτομάτως μα αυτομάτως ώμος γίνεται ρατσιστής κατά όλων αυτών. Ο κύριος Σαββιδακης που είχε μιλήσει υπέρ του Έλληνα ,πολύ αναλυτικά για το τι εννοούσε ο άνθρωπος ότι δεν γίνεται στην Ελλάδα να έχει ο ξένος περισσότερα δικαιώματα από τον Έλληνα και στην Γερμανία δε γίνεται να έχει ο ξένος περισσότερα δικαιώματα από το Γερμανό σπευσαν όλοι να τον φάνε οι προοδευτικοί. Λοιπόν ας τρέξουν όλοι αυτοί στα χοτ σποτ αν τολμάνε να βοηθήσουν αυτές τις φυλές εκτός από τα μικρά παιδάκια βέβαια που δεν φταίνε και την πληρώνουν πάντα χρησιμοποιώντας τα..

  2. Άλλο πατριώτης, άλλο πατριδοκάπηλος, άλλο εθνικιστής. Πόσο εύκολα σε κατατάσσουν μερικοί, πόσο εύκολα σου βάζουν ταμπέλες. Θα ήθελα να κοιταχτούν πρώτα στον καθρέπτη τους καλά καλά, να του κάνουν την ερώτηση το τι αυτός πιστεύει και μετά άνετα να κάτσουν στο πληκτρολόγιο τους και να μαλακιστούν.

  3. Μεγαλο λαμογιο και παιδεραστης. Τον θυμαμαι στα 90s να ερχεται σε ένα ψαραδικο που ψωνιζε στα Μελίσσια και να καυχιέται πως πηδουσε ανηλικα “πιπίνια” στο καμαρινι του.

    Μεγαλο σιχαμα.

  4. Σας γυρίζει μπούμερανγκ τώρα η αριστερή θολοκουλτούρα σας και δεν σας αρέσει…
    Ένας που κατάλαβε επιτέλους τι λακαμίες έλεγε μαζί με τους άλλους μπολσεβίκους, τώρα που είδε τις ορδές των μουσουλμάνων και των εδώ γύφτων να τρωνε να παίρνουν επιδόματα να κάνουν απο οχτώ παιδιά να έχουν ασυδοσία και ατιμωρησία και ο έλληνας να εξαφανίζεται (φέτος πχ ο υποφαινόμενος τιμωρείται με 2χ100 € πρόστιμο γιατι δήλωσε ένα μηνά μετά το μισθωτήριο κατοικίας σε δυο περιπτώσεις εκμίσθωσης…όταν με εισόδημα χιλιάρικα πληρώνει 4,5 σε εφορία… κι οταν ο αχμετ 400€ το κεφάλι + νοίκι + ρεύμα δωρεάν…) αμέσως στοχοποιήθηκε…
    Να δούμε όταν και τα άλλα χρήσιμα ηλίθια αριστερά γκρουπούσκουλα και σκουπίδια των ΜΚΟ όταν σε 20-25 χρόνια η χώρα θα αλλάξει χέρια θα ζουν για να “μεταννοήσουν” και να καταλάβουν την προδοσία εναντίον της φυλής που τους επέβαλλαν να κάνουν τι θα λένε τότε? αν ζουν και αν δεν τους έχουν φάει τις σάρκες οι βάρβαροι κανίβαλοι που έφεραν εδώ… και ας φωνάζουν όσο θέλουν για τους χαρακτηρισμούς (δυστυχώς δεν τους λέμε εμείς αλλά το ποιόν των πράξεων των επίσης χρήσιμων δύσμοιρων πληθυσμών των λαθροεπίκων – απο 176 χώρες όλοι εδώ τρέχουν να μαμήσουν)

Comments are closed.