Γιάννης Βαρδινογιάννης: “Απρόσμενα κέρδη” ονομάτισε την έκτακτη φορολόγηση των ενεργειακών εταιρειών – Μήπως κ. Βαρδινογιάννη μπορείτε να μας απαντήσετε και για τις τιμές της βενζίνης;

Κοινοποίηση:
ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

Απρόσμενα κέρδη και όχι υπερκέρδη είναι ο σωστός όρος, επεσήμανε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Motor Oil Γιάννης Βαρδινογιάννης απαντώντας σήμερα σε ερωτήσεις μετόχων στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της εταιρείας για το θέμα της έκτακτης φορολόγησης των ενεργειακών εταιρειών που επέβαλε η κυβέρνηση.

Ο κ. Βαρδινογιάννης σημείωσε πως η υψηλή κερδοφορία δεν συνεπάγεται αισχροκέρδεια καθώς και ότι η πλειονότητα (85 %) των πωλήσεων του ομίλου πραγματοποιείται από εξαγωγές και σε χώρες εκτός ΕΕ ενώ τα κέρδη μεταφέρονται στη Ελλάδα. Τόνισε ακόμη ότι δικαίως επιβλήθηκε η έκτακτη φορολογία καθώς η ίδια η εταιρεία είχε προτείνει στην κυβέρνηση την επιστροφή μέρους της κερδοφορίας.

Νωρίτερα ο Αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Motor Oil, Πέτρος Τζαννετάκης, κατά την τοποθέτησή του στη Γενική Συνέλευση τόνισε ότι «με ορίζοντα το 2030 προχωράμε στο μεγαλύτερο επενδυτικό πλάνο ενεργειακής μετάβασης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που αποτυπώνει τις στρατηγικές μας προτεραιότητες. Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στην επίτευξη μιας ασφαλούς ενεργειακής τροφοδοσίας, την επιτάχυνση της ενεργειακής μετάβασης, καθώς και βιώσιμες αποδόσεις για τους μετόχους».

Σχετικά με την πράσινη μετάβαση και τις στρατηγικές συνεργασίες που συνάπτει ο Όμιλος, ο κ. Τζαννετάκης τόνισε πως καθώς οι προτεραιότητες του κλάδου, αλλά και του κόσμου στον οποίο ζούμε αλλάζουν, η εταιρεία αναδιαμορφώνει το επιχειρηματικό της πλάνο αφουγκραζόμενη τις ανάγκες και θέτοντας τα απαραίτητα θεμέλια για νέες μορφές ενέργειας μέσα από νέες εταιρείες και στρατηγικές επενδύσεις. Πρόκειται, όπως σημείωσε, για ένα πλάνο που στοχεύει στη δημιουργία ενός μεγάλου εύρους προϊόντων αλλά και υπηρεσιών που επιταχύνουν την πράσινη μετάβαση και καθιστούν τον Όμιλο μία ολοκληρωμένη εταιρεία ενέργειας. «Η βιώσιμη ανάπτυξη του Ομίλου μας, αποτελεί προτεραιότητα του επιχειρησιακού μας πλάνου και μοντέλου εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, η επόμενη ημέρα του Ομίλου έχει μπει σε φάση στρατηγικού προγραμματισμού πολύ καιρό πριν υλοποιηθεί το πρώτο έργο ή ακόμα και η πρώτη επένδυση. Σήμερα βλέπουμε τους καρπούς της δουλειάς και της προετοιμασίας χρόνων», τόνισε.

Τέλος ο κ. Τζαννετάκης επισήμανε πως η διαδρομή 50 ετών του Ομίλου Μotor Oil αποτελείται από σπουδαίους σταθμούς, συνεχή εξέλιξη στους κλάδους της Ενέργειας, προσαρμογή στις ανάγκες των καταναλωτών. Με την έννοια της σύμπνοιας βαθιά χαραγμένη στο DNA του Ομίλου, παρά τον παγκόσμιο πλέον χαρακτήρα και τις εξαγωγές σε πάνω από 70 χώρες, η Motor Oil συνεχίζει να λειτουργεί με τις αξίες της οικογενειακής επιχείρησης. Η έντονη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της, η συνέπεια, ο σεβασμός, το μέτρο, η συνέχεια, συνέπεια, σταθερότητα, η ποιότητα και η αξιοπιστία χαρακτηρίζουν κάθε επιχειρηματικό πλάνο και στρατηγική κίνηση, όπως υπογράμμισε.

Η γενική συνέλευση των μετόχων ενέκρινε τη διανομή μερίσματος ύψους 1,6 ευρώ ανά μετοχή (ήδη έχει διανεμηθεί προμέρισμα 0,4 ευρώ).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Δεν φταις εσύ.Όλοι οι ξεπουλημένοι και ξεκωλιασμένοι πολιτικοί από το το 1974 και μετά που σας έκαναν πάμπλουτους και συνεχίζουν να σας κάνουν και άλλο.Έπρεπε η ενέργεια και τα καύσιμα να ανήκουν μόνο στο κράτος τα οποία όμως να τα δουλεύουν με τιμές στο κόστος ,ίσως με ένα ελάχιστο κέρδος.Να δεις μετά πως θα έπεφταν οι τιμές στα καύσιμα και στο ρεύμα.Όχι ενεργειακή κρίση και παπάρια μάντωλες.,

  2. Παλιος και γνωστός προδότης – ολη auti η φαμιλια. Κανεις δεν γνωρίζει πώς θα ειχαν εξελιχθει τα πραγματα αν η 17 Νοεμβρη πετυχαινε αυτον τον στοχο.
    Στο μέλλον, τα ξένα πανεπιστημια θα αναπτυξουν τόμους συγγραματων και ερωτηματων, πώς μια αστοχία ενος πυροβόλου οπλου μπορει να αllaxci το ρουν τής ιστορίας (μάλλον σε μαθηματα κβαντικης φιλοσοφιας και σχολες πολέμου).
    .
    (Τα εχω ξαναγραψει και ειναι κουραστικο να τα ξαναγραφω στο κινητο)
    .
    Οταν αφυπνηστικα και ειδα ολοκαθαρα πια, τι γινεται, τι κανουν και τι πιστευουν αυτες οι αμορφοτες γυφτισσες εδω, τα καταλαβα ολα με μιας τι σημαιναν όλα αυτα τα παραξενα που μου (μας) εκαναν εντυπωση τόσα χρόνια χωρις να γνωριζουμε φυσικα τον λογο και την αιτια. Αν γινοταν, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ, απο ολα αυτα που εβαζαν σημαδια για να παθω (***) αυτη την στιγμη επρεπε ήδη να ήμουν νεκρη ή ετοιμοθανατη ή στη φυλακη ή να εχω χασει τελειως τα μυαλά μου, ή καταχρεωμενη και κατεστραμενη ολοκληρωτικα, οικονομικα ή γεματη καρκινους να πηγαινοερχομαι στα νοσοκομεια κλπ.
    Δεν εγινε τιποτα απ’ ολα αυτα και οσα οικονομικα “χρεη” πληρωσα ήταν ολα
    ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ._________
    (ειμαι δικαιη, ο τσιπρας σε αυτα δεν συμμετειχε.) Αυτα τα λαμογια ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ μού εφτιαχναν προστηματα και φορους κλπ τα οποια δεν υπηρχαν και ψηφιζονταν μετά, και ειχαν αναστελουση μαλακία, πέντε μήνες πριν!! Αν δεν το καταλάβατε, με παρακολουθουσαν συνεχεια και επειδη δεν εβρισκαν κάτι παρανομο για να με πιασουν ψηφιζαν συνεχεια τροποποιητικες με νομοσχεδια πως.. ελειπε μια υπογραφη απο την ταδε υπηρεσια (επιμελητηριο.π.χ) που δεν την εχετε (βαλει) και θα σας βαλουμε προστημο. Και πότε ψηφιστηκε αυτος ο νόμος αφου οταν πηρα το χαρτι δεν χρειαζοταν αυτη η υπογραφη; ρωταγα εγω.
    -Α, ψηφιστηκε τωρα και εχει ισχυ απο 5 μήνες πριν(!)
    Και πολλά τετοια……
    Και εκανα ενστασεις και οι μαλακισμενοι “δικαστες” εβρισκαν …κάτι (και που δεν υπηρχε ακομη!) για να πατησουν σε αυτο και να αποριψουν την ενσταση (κι ετσι εγραψα στο Βιβλίο μου:”… Την βολευε αυτο, γιατι ετσι δεν την στριμωχναν οι αντίδικοι, δεν ειχε ενστασεις και κερδιζε πάντα ολες τις δικες!”)
    .
    Οπως καταλαβαινετε, το ειχα ήδη καταλάβει πως ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ για να ασχολουνται κοτζαμ κυβερνησεις με Εμένα, κάποια ειμαι ρε παιδι δεν γινεται αλλιως (…Ασε τα λόγια τα χαριτωμένα κόρη και δεν με ξεγελάς. Ποιός ειναι; Κάποιος σπουδαιος άντρας; Ενας μεγαλος βασιλιάς; Ενας δυνατός αρχοντας; Πες το ονομά του, μιλα καθαρα Σελήνη…, ειπε θυμωμενα ο Ηλιος Βασιλιας και εστειλε κρυφά σημα στον Ερμή να ειδοποιησει τούς υπολοιπους Πλανήτες…” και ετσι το εγραψα και αυτο στο Βιβλιο μου) διοτι ηξερα πως μετα δεν θα με πιστευε κανεις αν ελεγα πως κατι ειχα καταλαβει χρονια πριν, όμως δεν εβρισκα το κινητρο και το γιατι.
    .
    Και αυτο που ήταν καραμπαμ χτυπητό και ξεκινησα να υποψιαζομαι (το καταλαβε και η μιση Σαλαμινα!) ήταν οταν η φιλιαγκου μού εβαλε ενα ανυπαρκτο προστημο στο ΙΚΑ διοτι ελειπε μια.. υπογραφη. Οι λογιστες μου.. δεν το ηξεραν πως χρειαζοταν και περιμενε η καριολα να περασουν 5 μηνες, να κρατησουν τα “τιμια” ταχυδρομεια και 1 μηνα επιπλεον το χαρτι ετσι ωστε οταν το παρελαβα ήμουν εκπροθεσμη σε ολα. Και ετσι δεν μπορουσα να παω να παρω πια την υπογραφη γιατι ειχε περασει το χρονικο διαστημα που οριζε ο νομος για να μπει (κατι ευτελες ηταν, δεν ηταν και τιποτα σοβαρο που εδειχνε παρανομια απο την επιχειρησή μου και σου ελεγαν και σε πεντε.. και σε εξι μηνες μπορεις να ερθεις να το θεωρησουμε… κλπ) Αφηστε, δε, που ακόμη και η υποτιθεμενα θιγμενη υπαλληλος πηγε και ορκιστηκε εν οποιον τής “επιτροπης” τους, πως, ουδεποτε δουλεψε εστω και ωρα παραπανω απο αυτα που δηλωνα και ο λογος ηταν γιατι το ειχε θεσει αυτη η ιδια ως ορο για να ερθει να δουλεψει γιατι ειχε μικρο παιδι. Και δεν της εδωσαν σημασια. Δηλ. κανει καταγγελια ενας υπαλληλος πως δουλευε σε ενα μαγαζι και δεν του κολουσαν ενσημα και το δικαστηροο δικαιωνει τον υπαλληλο. Δηλωνει ο ιδιος ο υπαλληλος πως δεν δουλευε παραπανω ωρες απο οσες ειναι δηλωμενες, οχι, εκει λες ψεμματα και σε εβαλε το αφεντικο να το πεις. Γι αυτο και ενας δικηγορος για άλλη εργασιακη υποθεση, μου ειχε πει: δεν αναλαμβανω τετοιες υποθεσεις εργατικο “δικαιο” γιατι δεν βγαζεις ακρη με αυτους. Ειναι χαμενες. Θα σε τρελανουν. Και τα ιδια ακριβως μού ειπε και η αδερφη μου: Σταυρουλα, μην μπλεκεις με το εργατικο δικαιο δεν θα δικαιωθεις ποτέ. Και μαθαινω απο τριτον μετα απο καιρο το εξης: η φιλιαγκου πήρε προαγωγη απο το προστημο που εβαλε στην Μπουλ.! (Και καταλαβα.)
    ..
    Και ερχεται και ενας νεοδημοκρατης φανατιλας ντορακικος και μου κοκορευοταν πως αυτος σαν εφοριακος ειχε φερει τα μεγαλυτερα προστηματα σε ολη την Αττικη!Και γυριζω απαθεστατη και τού λεω: φανταζομαι στους τιμιους πολιτες, γιατι στους παράνομους δεν θα βαζατε.. Και με κοιταει, χαμογελαει και μου λεει: εσυ μ’ αρεσεις. (..και άλλα πολλά μού ειπε που ηταν ακρως σοκαριστικα και.. αποκαλυπτικα για την νεα δημοκρατια, το πασοκ και τούς.. Ελληνες! – διοτι αυτοι δεν ηταν.
    ..καπου το 1999)
    .
    Οποτε, τα κραταγα ολα αυτα που ακουγα και εβλεπα σε ενα κουτακι στο μυαλό μου αλλά δεν μιλαγα και οταν ειδα την συμπεριφορα του μαρκου πετρου το 2019 πια, (γυριζεται και σε ταινια αυτη η περιπετεια, ηταν απιστευτη!) με τις καταγγελιες, τις απαντησεις τους, τις καθυστερησεις κλπ κλπ καταλαβα αμεσως τι γινοταν, πώς και αυτοι τα ηξεραν ΟΛΑ τι ειναι το μέρος εδω και ηθελαν να αποσυρω τις καταγγελιες και να υποταχτω στο “συστημα” τους, αλλιως θα μου εφτιαχναν ενα ανυπαρκτο και φτιαχτο προστημο (σαν τα προηγουμενα)
    απο την.. δημοσια υπηρεσια, (οτι θελουν κανουν, και οι εισαγγελεις δικα τους παιδια ειναι)
    ο λογος ο δικος τους σε ενα δικαστηριο εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο ενος πολιτη (δεν υπηρχε καμια καταγγελια για μενα, μόνοι τους την σκαρφιστηκαν και αν υπαρχει, θα την εχουν γραψει απο μονοι τους)
    κρατησαν επιτηδες την αιτηση απο το ΙΚΑ εικοσι χρονια, για να την χρησιμοποιουσαν εναντιον μου εαν δεν.. πειθαρχουσα στις απειλές τους
    και ετσι μετα ο πετρου ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΟΑΓΩΓΑΡΑ, καθως καπως ετσι την πηρε και ο προισταμενος του και μπορει να γινοταν και ο επομενος δημαρχαρας στο νησι και ανοιγε ενα βεβαιο μελλον και για τα κωλοπαιδα του – απο υπουργαρες και πανω!
    .
    Και θυμηθηκα και τον αντιμαχητη το 2017 που μου ειπε “πηγαινε οπου θες μωρη καριολα, θα μου κλασεις τα αρχιδια, δεν μου κανεις τιποτα.” Και πηγα τότε στη δημαρχεια (και αλλου, το εψαξα) και τους ρωταω εαν ειναι νομιμη η στανη εκει και το επιτρεπει ο νομος, πειτε το μου να σταματησω. Και μου απαντουν: ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ.. ΑΠΟ ΠΑΝΩ!
    Το ηξερα, λοιπον, τι λαμογια και τι ξεφτιλισμενες βρωμοψυχες ειναι ολοι οι διευθυνταρες στις δημοσιες υπηρεσιες, και με την λογικη, τα ιδια και χειροτερα εχουν κανει οι βουλευτες.. οι υπουργοι.., γενικα οσο ανεβαινεις κλιμακα στις μασονικες σκαλες, εχεις κανει και μεγαλυτερη αμαρτια και..
    ΑΝΩΜΑΛΙΑ!
    ____
    Αυτο, όμως, που με “ξυπνησε” ολικά και μου εδωσε να καταλαβω τι πραγματικα ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ…ήταν, απο όλα αυτα τα απιστευτα τρελά και ακατανόητα που μου εκαναν όταν (προσπαθουσα) να γραψω τα Βιβλια Μου! Δεν εχει ξαναγινει! Ψυχολογικο θριλερ! “Μα, γιατι το κανουν?” αναρωτιομουν συνεχεια. Οταν, δε, χακαραν την ιστοσελίδα μου…, δεν ειχα πια καμία αμφιβολια. Και δεν ειχα λαβει ποτέ ουτε ενα μηνυμα απο καποιον που την διαβασε, ας ηταν και να με βρισει ή να με πει τρελη (φτανει να ειχε επιχειρηματα) δεν θα με πειραζε καθολου.. Το οτι 2 μιση χρονια δεν την ειχε δει ουτε ενας ανθρωπος σε ολοκληρο ιντερνετ και.. ξαφνικα χακαρουν την σελιδα και δεν μπορουσα να μπω, ουτε εγω, ουτε αυτος που την εφτιαξε, – ‘ νταξ, τι σας νοιαζει μια ιστοσελιδα που δεν γραφει για πολιτικους, δεν ασχολειται με τα παρον κοινωνικοοικονομικα τής εποχης, δεν βριζει κανεναν πολιτικο παρά γραφει κατι παραμυθακια, ποιηματακια και διηγηματα..?
    Και τοτε Απριλιος με Μαιο του 2015 ήταν, συνειδητοποιω…
    Και μετα τον Ιουνιο ανάμεσα στην αγωνία και στον φοβο με αυτα που εκαναν στην ιστοσελίδα μου και στην αγωνιωδη προσπαθειά μου να προστατεψω τα καινουργια Βιβλια που εγραψα και ηταν η συνεχεια των άλλων, ετοιμαζομαι να τα στειλω και αυτα στην εθνικη (τους) βιβλιοθηκη για να τα προστατεψω απο ολα αυτα τα αρρωστα ενεργειακα βαμπιρ πνευματικων εργων, γινεται ενα συμβαν με τους υπαλληλους της εθνικης βιβλιοθηκης, που πραγματικα, ενας σεισμος 10 Ριχτερ, δεν θα με ειχε ταρακουνησει ετσι!!!
    Και αυτος ειναι ο μονος λογος που κλειστηκα τοτε στο σπιτι και οχι οποια άλλη μαλακια σκεφτονταν αυτοι.
    Οσο δεν ειχαν τα καινουργια μου Βιβλια που ηταν η συνεχεια των προηγουμενων δεν μπορουσαν να μου τα κλεψουν και να με βγαλουν εμένα τρελή πως εγω τα εκλεψα απο καποιον άλλον που θα του τα εδιναν αυτουνου να τα παρουσιασει ως δικο του “εργο”. Και πώς αυτη η “τρελή” εχει την συνεχειά τους, αλλά στα αρχεια τού κομπιουτερ της ειναι κατι ανισορροπα παραλληρηματα με κλισε και ατακες σαν τα τουρκικα και βραζιλιανικα σηριαλ? Φυσικα θα σκεφτειτε πως το ειχες ανεβασει σε δικη σου ιστοσελιδα. Πώς θα το αποδεικνυα αφου δεν την.. διαβασε κανεις και δεν εχω ενα γραπτο μηνυμα?
    Και φυσικα θα πειτε, μα το κατοχυρωσες και σε συμβολαιογραφο με συμβολαιογραφικη πραξη. Και, τα αλλαξαν και εκει!
    Και θα πειτε ακομη, ναι, αλλά τα εχεις καταθεσει και στην εθνικη βιβλιοθηκη. Ειστε σιγουροι πως ειναι αυτα που εστειλα εγω? Γιατι τότε με πηρε κρυφα μια γ5ναικα απο την εθνικη βιβλιοθηκη και μου ειπε: κυρα Μπουλουκη, ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ! ΜΗΝ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ!
    – και ετσι περασα το… ΣΟΚ.
    .
    Και τότε ξεκινησαν ολα…, απο τα Βιβλία Μου αλλά, και για να τα προστατεψω και αρχισα σιγα σιγα να ξετυλιγω το κουβαρι αυτης της στημενης ιστοριας
    …να συνδεω γεγονοτα, να αναθυμουμαι τα παλια, ξεχασμενες κουβεντες, τι μου ειχε κανει εντυπωση.. τι ειχε πει ο κυρ Κωστας… ο κυρ Ευδοκιος στην κορη του… εκεινη η γυναικα… πότε πεθανε εκεινο το γεροντακι που ο κυρ Κωστας ειπε πως “κριμα δεν ειχε αφησει απογονους ουτε αδερφια ειχε, θα μεινει και αυτο στο Κρατος…”. Τι εννοουσε; γιατι ολοι εδω εχουν αφησει καποιον μαρτυρα πισω τους πως το σπιτι τους θελει να παει στο Κρατις και οχι σε συγγενεις; τι συμβαινει; και μαθαινω πως ανακαινιζουν το σπιτι γιατι το αγορασε ενας αλβανος(!) – απο ποιον? ….. ποιός ηταν μπροστα οταν μου το ειπε ο κυρ Κωστας; Α, θυμηθηκα.! Ηταν η γυναικα του…. και παρα πολλά τετοια.., αλλά και προσωπικα γεγονοτα… τι εχω διαβασει για την Νεα Εποχη.. τι λεει η Αστρολογια… τι μάς ειχε πει ο Παππούλης πως θα γινει.., τι θα ζησουμε; ποιά χρονια ειχε πει; τι εβαλα σημαδι για να το θυμαμαι…..; κλπ κλπ κλπ
    _____
    Τελειωνοντας.., αφου τα εχω καταλαβει ολα πια το 2017 (και αφου εχει χαθει ενας χρονος με την ακουσεια νοσηλεια μου στο τρελαδικο και τα φαρμακα(*) που μου εδιναν) και προσπαθωντας να ειδοποιησω τούς αρχηγούς των άλλων Χωρων τι σιχαμενο και αρρωστο παιχνιδι τούς επαιξαν και τι ψεμματα τούς ειπαν, θυμήθηκα ενα βιβλιο που ειχα διαβασει πριν πολλα χρονια ενος μαθηματικου κουμουνιστη της ανατολικης Γερμανιας, (οχι, δεν ήταν Ελληνας, ηταν Γερμανος) ο οποιος τα ειχε αναλυσει ολα αυτα που θα συμβουν με.. μαθηματικό τρόπο!! – και ειχε γραψει και τι επρεπε να κάνουμε (με μαθηματικες πραξεις και εξισωσεις!!) και τότε,
    ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ!

  3. Απλα Αμερικλανοι και ντοπια εφοπλιστικα λαμογια εμποδιζουνε τις εξορυξεις! Οτι η χωρα χρωσταει της Μιχαλους και οι φοροι επομενως ειναι στο Θεο, ριναι γνωστο τοις πασι!

  4. Τι μούτρα είναι αυτά. Σαν σκυλί πεκινουά είναι.

  5. Απλα:Βλεπεις ποιοι ξεσκιζονται να βγει ο Μητσοτακης,και αν δεν εισαι απο την φαρα τους και δεν εισαι μεσα στην ομαδα του εγκληματος δεν τον ψηφιζεις.Αλλιως εισαι αυτοκτονικα ηλιθιος,οπως ειχε πει ο Μποδοσακης.Το συνθετο ειναι τί να ψηφισεις,γιατι πρεπει να ψηφισεις.Εκει αποφευγεις τον μαλακα.

Comments are closed.