Γεωργιάδης: Αν ο κόσμος εμβολιαστεί, θα γυρίσουμε γρήγορα σε μια ζωή με μεγαλύτερες ελευθερίες

Κοινοποίηση:
αδωνις γεωργιαδης

«Οι πρώτες ημέρες του εμπορίου ήταν εξαιρετικά υποτονικές. Το Σάββατο και η Κυριακή ήταν καλές ημέρες, αλλά όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν υποτονικό. Αυτό οφείλεται στο SMS; Οφείλεται στο ότι ο κόσμος δεν θέλει να βρεθεί σε συνθήκες συνωστισμού; Δεν μπορώ να το πω. Η αγορά δεν κινήθηκε πάντως σε πολύ υψηλά επίπεδα» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Realfm 97,8.
«Ξεκινάει σήμερα η νέα ηλικιακή ομάδα για τους εμβολιασμούς. Να μην κοροϊδευόμαστε, ό,τι μέτρα κι αν πάρουμε, εάν δεν πετύχουν οι εμβολιασμοί, δεν θα ξεμπερδέψουμε από την πανδημία. Αν ο κόσμος εμβολιαστεί θα γυρίσουμε γρήγορα, δεν λέω στην παλιά μας ζωή, αλλά σε μια ζωή με μεγαλύτερες ελευθερίες, βλέπετε τι γίνεται στο Ισραήλ. Μέσα στην εβδομάδα θα ανοίξει και για τους 40-49 ετών, έχει ανοίξει για τους 50-59, όλοι οι Έλληνες από 30 και πάνω θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού για να εμβολιαστούν. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία. Αν όλοι εμβολιαστούμε, σας διαβεβαιώ σε λίγες ημέρες και τα SMS θα είναι παρελθόν και οι καραντίνες και τα ωράρια και όλα. Εκεί είναι το στοίχημα. Σας το λέω με στενοχώρια ότι βλέπω στη Γερμανία στις ηλικίες πάνω από 80 ετών εμβολιάστηκε το 90% και στις ηλικίες 70-80 το 85%. Τα αντίστοιχα ποσοστά στην Ελλάδα είναι 60% και 57%. Αυτό είναι απαράδεκτο και σας το λέω γιατί στενοχωριέμαι» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Στις εντατικές οι περισσότεροι είναι ανεμβολίαστοι και σας το λέω με πόνο καρδιάς, είναι ανεμβολίαστοι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας» πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας: «Χθες έζησα μια φοβερή ιστορία, ένας φίλος μου με πήρε κλαίγοντας. Έχασε τη μητέρα του προχθές από κορονοϊό στο “Ελπίς”. Στην κουβέντα επάνω, 71 ετών η μητέρα του, λέω μα δεν εμβολιάστηκε; Όχι μου λέει, της λέγαμε να εμβολιαστεί και δεν πήγε. Καταλαβαίνετε πόσο κρίμα είναι να εκθέτεις σε κίνδυνο τη ζωή σου, των παιδιών σου. Λόγω αυτής της ανευθυνότητας, να μένει ο κόσμος μέσα και η οικονομία εγκλωβισμένη. Πρέπει να πείσουμε αυτούς τους ανθρώπους να εμβολιαστούν» υπογράμμισε ο υπουργός.

Έλεγχοι για την αισχροκέρδεια

Σχετικά με τις τιμές των αμνοεριφίων ο υπουργός ανέφερε: «Για τα αμνοερίφια ως υπουργείο Ανάπτυξης έχουμε φτιάξει ηλεκτρονική πλατφόρμα από πέρσι όπου καταγράφουμε όλα τα αποθέματα σε αμνοερίφια και έχουν βγει τα συνεργεία και κάνουν ελέγχους. Δεν μπορείς να έχεις μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους από αυτό που είχες πριν από την πανδημία. Άρα, αν κάποιος πάει να κερδοσκοπήσει, θα τον πιάσουμε και θα του βάλουμε πολύ μεγάλο πρόστιμο. Ό,τι δεν είναι δηλωμένο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, κατάσχεται. Για να σας μιλήσω με ειλικρίνεια μια μικρή αύξηση στην τιμή θα υπάρξει, γιατί υπάρχουν λιγότερες ποσότητες αμνοεριφίων σε σχέση με τη ζήτηση αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Το ίδιο κάνουμε για όλα τα προϊόντα».

«Κάνουμε ασταμάτητους ελέγχους για την αισχροκέρδεια» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης που κατέληξε λέγοντας: «Το θέμα της ημέρας για μένα και πρέπει να το πω είναι αυτό το ηχητικό του κ. Τζανακόπουλου: Το να χρησιμοποιεί ένας βουλευτής και μάλιστα γραμματέας ενός κόμματος τη φράση “εκκαθαρίσεις” αναφερόμενος στο Δημόσιο -άκουσα τη φράση και δεν το πίστευα ότι ένας εκλεγμένος μιλάει για εκκαθαρίσεις στο Δημόσιο. Ο κ. Τζανακόπουλος έδειξε για άλλη μια φορά το πραγματικό τους πρόσωπο και το πραγματικό τους πρόσωπο δυστυχώς είναι ο Πολάκης, δεν είναι ούτε ο Δραγασάκης ούτε ο Φίλης ούτε ο Χαρίτσης. Είναι ο Πολάκης, είναι ο Τζανακόπουλος, είναι οι εκκαθαρίσεις, αυτό ονειρεύονται να κάνουν οι του ΣΥΡΙΖΑ και εύχομαι και θα εργαστώ σκληρά για να το πετύχω αυτό ποτέ ο ελληνικός λαός να μην τους δώσει πάλι την ευκαιρία να κάνουν τέτοια στην Ελλάδα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. αει στον αγυριστο ρε Μανωλιδη….

  2. Γουστάρουμε Lock-downs ! Πήγαινε του λόγου σου να εμβολιαστείς χαμένε

  3. ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ” ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ”
    ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ) ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ , ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ… ΤΟ Η1Ν1 ΘΕΡΙΖΕΙ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ AIDS ΤΟ ΙΔΙΟ. αΧΝΑ ΔΕΝ ΨΙΘΗΡΗΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ , ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΑΝΑΚΟΠΕΣ, ΤΡΟΧΑΙΑ, ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ … ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΟΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ. ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. …. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ… Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ…. Α! ΞΕΧΑΣΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ… Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΓΡΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΓΙΣΜΑ 666 ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ…. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΚΕΡΑΤΑΔΕΣ

  4. Εισαι μεγαλη ΛΟΥΓΚΡΑ… Τι ψυχη θα παραδωσης εσυ και η Κλικα σου… !!! ??? ΕΛΕΗΝΕΕΕ

  5. Ρε άντε τράβα στη γυναίκα σου που ακόμα έχει το επώνυμο του πρώην

  6. και εμένα ένας φίλος μου λέει πέθανε η μάνα του και του λέω είχε εμβολιαστεί και μου λέει ναι και λέω ας πρόσεχε.ασε μας ρε μπουμπουκο

  7. Στην τελευταία παράγραφο φαίνεται ποιος βγάζει κυβερνήσεις στην Ελλάδα με την πλειοψηφία του 16%
    αφού το 50% δεν πήγε να ψηφίσει. Ποια Δημοκρατία και εκλεγμένους και τρίχες κατσαρές μας λιβανίζει η γερμανοθρεμένη αληταρία.

    1. και τι προτεινεις, δικτατορα του 0%? χχαχαχαχαχ…

  8. Πανε κανε καμμια αναρριχηση στα αφροδισια ορη της γυναικας σου μηπωςκαι συνελθεις.Εισαι ενα απο τα
    μεγαλυτερα σκουπιδια της σαπιας, βρωμικης και ανθελληνικης πολιτικης, ου την εκφραζουν κατι σε εσενα!
    Βρες λαγουμι να πας να κρυφτεις, τα σχεδια σας δεν θα ολοκληρωθουν, πλησιαζει η ωρα σας!!!!

  9. Ειναι αυτο που ειχε πει ο Πρωθυπουργος της χωρας Μητσοτακης , οτι το εμβολιο δεν θα ειναι υποχρεωτικο.
    Με εκβιασμους πεζοδρομιου σαν και αυτο που λεει ο Γεωργιαδης , εγινε υποχρεωτικο. Κατα τ’αλλα ειμαστε ψακασμενοι κατα τη ρηση του Μητσοτακη σε διαγγελμα.

  10. ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΧΤΑΣ ΣΕ ΛΙΜΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ

  11. Σκάσε ψεκασμένε και τώρα και εμβολιασμένε.
    Δεν θα σε ξεχάσουμε μόλις στήσουμε τα ικριώματα με τις αγχόνες.

  12. Μπουμπουκο εσυ και η παρεα σου παρτε το χαμπαρι οτι δεν εμβολιαζομαστε που να χτυπατε τον κολο σας κατω παρτε το αποφαση οτι πειραματοζωα και ινδικα χοιριδια της καθε φαρκακευτικης δεν θα γινουμε, α και για το αλλο που ξεφουρνησες οτι οσοι δεν θελουν να εμβολιαστουν οτι ειναι ασυνειδιτοι, ασυνειδιτοι αναισθητοι και αναλγητοι εισαστε εσεις που τοσο καιρο δεν φερνετε τη θεραπεια των μονοκλωνικων αντισωματων για να σωθει ο κοσμος και να αδειασουν οι εντατικες που ειναι γεματες κατα τα λεγομενα σας, τραβατε λοιπον εσεις ως ευσυνειδιτοι να μπολιαστειτε μπας και αρχισετε και ψωφατε απο τις παρενεργειες και ξεβρωμισει ο τοπος απο εσας.

  13. Θα δώσεις γλειφιτζούρι “γιατρέ” μου; Ο λόγος σας συμβόλαιο ( τόσο που σας ξέρουμε) , ποιος ο λόγος να μη σας πιστέψουν σχεδόν οι μισοί των 70+; Μπορεί ως τηλεζόμπι να σας ψηφίζουν μονοκούκι , τελείως βλάκες όμως δεν είναι. Όταν η υπόθεση αφορά την ζωούλα του, ο καθένας μετράει αλλιώτικα τις επιλογές του.

  14. Μαζί με τους άλλους άσχετους Παπαθανάση και Σταμπουλιδη το τρίδυμο της καταστροφής.

  15. Μόλις σφραγίσετε τις ψυχές σας, πάντα με δική σας βούληση, θα επιστρέψετε στις ελευθερίες σας, αλλά χωρίς πλέον ψυχή. ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ Ένα απέραντο ανθρωποτροφείο, ένα εργοστάσιο παραγωγής ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ …

  16. Μπουμπούκο,σε είχα σοβαρό και μπεσαλη,στη “Αθηναϊκή Λέσχη”επί της Πανεπιστημίου έμαθες να λες ψέματα;

  17. Ναι βρε άχρηστοι ….χάρη θα μας κάνετε να μας δόσετε περισσότερες ελευθερίες δήθεν!!!!! Καμμία μα καμμία πανδημία δεν πέρασε με εμβολιασμούς, οι εμβολιασμοί κάποτε είχαν νόημα που εξάλειψαν κάποιες ασθένειες(σε συνεργασία με το βιοτικότερο επίπεδο ζωής), αλλά σε σχεδιασμό σε βάθος χρόνου και με δοκιμασμένα εμβόλια!!!!

  18. Τι λες ρε! δεν σε περιμενα τόσο εξυπνο,ωστε ετσι ε αν εμβολιαστούν ολοι τέρμα τα δίφραγκα απο κορονοιό.Σαν πολυ βλάκας μου φαίνεσαι!!!

  19. Βλακα βιβλιοπωλη

  20. Πάρε μια βλακόφατσα που έχουμε για υπουργό.

  21. Α ρε πρωην μακεδονομαχε που τωρα λες οτι δεν ειναι προδοτης ο τσιπρας για τις πρεσπες. Σε βλεπω αγκαζε με τον φιλη να εισαι στα εγκαινια στο τζαμι πρωην τζαμομαχε.

  22. Αν πάτε όλοι μαζί στο δι@ολο θα είμαστε οι καλύτεροι του χωριού. Καραγκιόζη.

  23. Ο μίστερ κωλοτούμπας. Σιγά να μην τον πιστέψουμε αυτόν. Αυτός τώρα λέει έτσι και μετά τα γυρίζει. Περιμένουμε τις εκλογές να τον εμβολιάσουμε εμείς όχι με εμβόλιο Singular Logic αλλά με εμβόλιο Black and Black.

  24. Ένα μέρος των Ελλήνων είναι κου@@@@@θια. Ψηφίζουν κάτι ψοφίμια και την πληρώνει όλος ο λαός. Παράδειγμα ο μπουμπουκος, αλλα μας λέει προεκλογικά και αλλα κάνει. Και όχι μόνο αυτός.
    Βρε μαλακες…. η ξυπνήστε η ενωθείτε, άλλη επιλογή δεν έχετε. Αυτοί που κάποτε έτρωγαν βελανίδια οταν οι Έλληνες ήταν στην ακμή τους, τώρα θα σας ξεζουμίσουν.

  25. Αυτός ο τσιρίδας που γλύφει όποιο κόμμα τον ταΐσει, γιατί κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσά μας, χωρίς το φόβο του λυντσαρίσματος;;

    1. Γιατί τον ψηφίζουν πολλοί σοφοί νεοέλληνες….. Τόσα χρόνια ….. Και άλλα τόσα

  26. Ειστε τρισχειροτεροι απο τους ζαιους! Το λεει ξεκαθαρα και δεν ντρεπεται το αισχος της κοινωνιας! Μας εκβιαζει ο μπουμπουκος, να εμβολιαστουμε αλλιως δεν ανοιγουμε! Δεν σας πιστευουν ουτε οι 90ρηδες, φαντασου τι αποτυχημενοι ειστε! Ουστ!

  27. Τον έχουμε μόνιμα αποθηκευμένο στα κάκαλά μας και θα κάνουμε ότι γουστάρουμε! Πατσαβούρα κερατά!

  28. Αργά η γρήγορα, θα γίνει και αυτό, μετά τις εκλογές!!!

Comments are closed.