Γεροντική άνοια; Α.Γκλέτσος: «Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο Απόστολος Γκλέτσος, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου, καλεσμένος στο Direct του Τάκη Χατζή, και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη δήλωση που είχε κάνει προ καιρού σχετικά με το… ψάρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙΣ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ; ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ! ΣΥΝΤΟΜΑ!

  2. Ας μας πουν οι ηθικολογοι του γυναικείου φυλου που σχολιαζουν πως τον παιρνουν γιατί ξέρω ότι οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι και εδώ είναι γιατί το κερατο παει συννεφο! Και να γράψουν οι πάντες τα στοιχεία τους!

  3. “”” η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει» “” xaaxaxaxxaaxaxxaxaxaaxxaxaxa να ειστε καλα σημερα εχω γελασει…… με το τσουβαλι…….. Τ Ε Λ Ε Ι Α δηλωση……..χαχααχαχχαχα ε ρε γλεντια ελληνικα…../.χαχαχαχαχαχαχαχαχχα

  4. ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΓΛΕΤΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ. ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΡΩΣ ΤΟ ΨΑΡΙ…

  5. Σκύψε ευλογημένε!!
    Και πως να το μαζέψεις τωρα.. ας το ακούν τα θηλυκά ξεκωλα που σε θαύμαζαν π@λιοπουστα

Comments are closed.