Γερμανός ευρωβουλευτής έκανε με τα κρεμμυδάκια τον Μητσοτάκη – Μούγκα στην στρούγκα από τα συστημικά ΜΜΕ: “Επέλεξες να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ τους Έλληνες με αλλοδαπούς”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
βββββ

Σημαντική στιγμή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου ο Γερμανός Ευρωβουλευτής, Gunnar Beck, κατακεραύνωσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το δημογραφικό και τις δηλώσεις του πως οι αλλοδαποί θα βοηθήσουν στο να λυθεί αυτό το πρόβλημα στην Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος και 2ος αντιπρόεδρος του δεξιού κόμματος της ευρωβουλής, ID (Identity and Democracy) από το γερμανικό κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμανία) του είπε χαρακτηριστικά:

«Υιοθετήσατε την λογική της αντικατάστασης του πληθυσμού μέσω μεταναστών, επαινώντας την ενσωμάτωση πληθυσμών από Ασία, Αφρική ως λύση για τα χαμηλά ποσοστά γεννητικότητας.

Κάνατε αυτό, αντί να ευνοήσετε οικογενειακές πολιτικές ουγγρικού τύπου».

Με άλλα λόγια είπε στον πρωθυπουργό πως αντί να ακολουθήσει την δεξιά πολιτική της ενίσχυσης της εθνικής οικογένειας, σπεύδει να ενσωματώσει αλλοδαπούς για να ενισχύουν τον πληθυσμό, αφανίζοντας εκ των πραγμάτων το ελληνικό στοιχείο!

Δείτε το βίντεο:

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Έχει δίκιο ο Γερμανός όλοι οι υπάνθρωποι που μαζεύτηκαν τα εμβόλια άντε εσύ κάνε παιδί να στο σκοτώσουν οι Αλβανοί να στο βιάσουν και μετά το η να πάει από εμβόλιο να γεννήσεις ένα παιδί που θα σκύβει το κεφάλι στο σχολείο γιατί όλοι οι άλλοι είναι πλειονότητα σε ένα γκέτο που έχει γίνει το κέντρο της Αθήνας και να αναγκαστεί εκ τον υστέρων να αμύνεται και να το βαφτίσουν αύριο ακροδεξιό γιατί αμύνεται σε αυτό το αισχως της πολυπολιτισμικότητας στο εμετικό αυτό μοντέλο όταν είσαι δεξιός υποστηρίζεις την φυλή σου τον λαό σου μάλλον δεν το έχει καταλάβει ο κύριος πρωθυπουργός αυτό για να σε υποστηρίξει ο λαός σου… Και για να μην ξεχνιόμαστε έξω οι τούρκαλβανοι

  2. Ο Γερμανός βουλευτής Gunnar Beck ανήκει στό πατριωτικό κόμμα AfD “Εναλλακτική γιά τήν Γερμανία”,τό οποίο είναι τό μόνο κόμμα στό διεφθαρμένο γερμανικό κοινοβούλιο πού θέλει νά απομακρύνει από τήν Γερμανία καί από τήν Ευρώπη τούς λαθροπίθηκους πού κουβαλάει τό γραφείο ταξιδίων ή πουλημένη στόν Σόρος Ευρωπαική Ενωση.Ο πρωθυπουργός τής Ουγγαρίας Βίκτωρ Ορμπαν είναι ένας φλογερός πατριώτης πού λέει ότι ή Ουγγαρία ανήκει στούς Ουγγαρέζους,καί ότι στήν Ουγγαρία θέλουμε ουγγαρέζικα παιδιά όχι μουσουλμανάκια.Η άθλια κούλα
    δηλώνει:”Οί πρόσφυγες θά σηκώσουν τήν ελληνική σημαία.Είμαι υπερήφανος νά βλέπω μία κοινωνία νά μετατρέπεται σέ πολυπολιτισμική”.Κούλα πές αλεύρι ό Τσαουσέσκου σέ γυρεύει.
    Γιάννης Λάκων

  3. H στηριξη στον Ηλια εγινε τελικα μονοδρομος…..
    δεν υπαρχει αλλη λυση……..
    ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

  4. Οσο φωνάζετε εδώ μέσα τόσο θα σας πηδάνε οι δήθεν πολιτικοί, τους οποίους έχουν στείσει οι Εβραίοι για να σας διαλύσουν, από το 1945 και μετά. Η νεοελληνική παλιοφάρα, έμαθε τους διορισμούς και την διευθέτηση εις βάρος των άλλων, το εύκολο κέρδοε και την ξάπλα. Εξ ου και ο φραπές. Η παγκόσμια ανακάλυψη του νεοέλληνα και η συνδρομή του στα παγκόσμια δρώμενα. Είστε για κλάματα.
    Ο Χίος κάνει την αντίστασή του μέσα από την εφημερίδα του έμπρακτα. Εσείς τι κάνετε:: Μπανάκια και διακοπές με την βενζίνη στα 2,5 ευρώ και τα υπόλοιπα είδη πρώτης ανάγκης στα ύψη:: Είναι άξιον λόγου το πως δεν αντιδρά κανείς σας σε όλα αυτά τα δεινά που σας έχουν φέρει οι Εβραίοι. Φυσικά, τώρα με αυτά θα ασχολείστε ενώ τα ”κρούσματα” του πρόβιτ είναι 10000/μέρα και το σύστημα υγείας πιέζεται::: Την μασκούλα να φοράτε και τα εμβόλια να κάνετε για να σωθείτε………. Αχαχαχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Η πουτάνα η Ευρώπη και η Γερμανία τον ενισχύει να λέει αυτά που λέει. Αυτή δεν πληρώνει για τους λαθρομετανάστες;

  6. Είπε θα πολεμήσω τον νατιβισμό προεκλογικά μπροστά στους συμπατριώτες του ιουδαίους και είναι το μόνο που πραγματοποιεί με φθόνο στους εχθρούς του Έλληνες. Κανονικά μαζί με αυτόν τον πράκτορα θα πρέπει να στηθούν και κρεμάλες στους καθυστερημένους ψηφοφόρους του.

  7. Μιζοτακη βαλε κρανος…ερχονται τα φλοκια απ’ ολες τις μπαντες !!! Εμ τρια χρονια ΕΧΕΙ μαλλιασεΙ η γλωσσα μας να σου λεμε ποσο μλκ@ς εισαι..κι εσυ κοιτας πως θα φυγεις για τριημερο μοκο τωρα και καταπινε..!!!

  8. μητσοτακης γαμιεσαι… Γαμιεσαι ρε γαμημενε Καραγκιόζη γιατί διέλυσες τα πάντα…. Όλα τα έκανες πουτανα…. Παιδεία, κοινωνικά, εθνικά, υγεία,……. Όλα τα έκανες σα τα μούτρα σου πουστη που θες και να κλείσεις το μακελειό..Ξεφτιλισμενοι μητσοτάκηδες προδότες ξεκουμπιστείτε από την Ελλάδα.. Όλοι οι Έλληνες απαιτούν να πέσει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός της πούτσας άμεσα….

  9. ΠΩ ΡΕ ΣΚΑΜΠΙΛΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΤΣΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ…

  10. Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας είναι αποκλειστικά υπεύθυνο τα μνημόνια, και δεν είναι απλά “υπογεννητικότητα” αλλά ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, όπως καθορίζεται στην 4η παράγραφο του ορισμού Γενοκτονία του Ψηφίσματος 260/1948 του ΟΗΕ.

    “δ) επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην πρόληψη των γεννήσεων εντός της ομάδας·”

  11. Ποιος να το ελεγε, Γερμανος να τον…..στολιζε για την αθλια αυτη πολιτικη του, να λυσει το δημογραφικο προβλημα της χωρας με τους λαθρομεταναστες ισλαμιστες!!!!!!!! Διοτι και οι αλλοι του κλεπτικου τοξου τα ιδια μυαλα κουβαλουν και ιδιαιτερα ο Συριζα!!!!!! Αντι να δοσουν κινητρα στα νεα ζευγαρια Ελληνων να κανουν παιδια, πανε οι Ανθελληνες λαθρολαγνοι να λυσιυν το προβλημα με καθε καρυδιας καρυδι ΑσιατοΑφρικανων μουσουλμανων!!!!!!! Ξυπνιστε και μαυριστε τους στις εκλογες!!!!!!!!!

  12. ΡΕ ΚΟΥΛΑ, Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

  13. Το πρόβλημα έχει ξεκινήσει σιγά σιγά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ο Μητσοτάκης το απογείωσε όπως και όλοι οι προηγούμενοι ευθύνονται

  14. ΜΑ ο Τσίπρας ήταν με τους λάθρο η ΝΔ του Μητσοτάκαρου θα τους έστελνε από κει που’ρθαν…. μπεεε μπεεε πρόβατα, ψηφίσατε την αντικατάσταση σας με τους Μητσοτακομπακογιάννηδες, καλά ξεμπερδέματα.

  15. Μπράβο του! Επιτέλους ένας Γερμανός τον στόλισε όπως πρέπει! Οι υπόλοιποι Ελληνόφωνοι κοτούλες!

Comments are closed.