Γερμανικό δημοσίευμα καλεί την Ελλάδα να μην επιμένει στο διεθνές δίκαιο!

Κοινοποίηση:
1

Όχι, το άρθρο δεν το υπογράφει ο Ερντογάν! Το υπογράφει Γερμανός δημοσιογράφος ο οποίος είναι επί δεκαετίες ανταποκριτής της ΤΑΖ στην Τουρκία. Είναι ενδεικτικό όμως για το που το πάνε οι Γερμανοί, ειδικά ενόψει της επίσκεψης του Γερμανού υπουργού εξωτερικών αυθημερόν την Τρίτη σε Αθήνα και Άγκυρα.

Η γερμανική εφημερίδα λοιπόν σε ένα δημοσίευμα που βρίθει φιλοτουρκισμού, εγκαλεί την Ελλάδα διότι εμμένει στις υποτιθέμενες – όπως χαρακτηριστικά αναφέρει – παρότι αυτές οι θέσεις καλύπτονται από το δίκιο της θάλασσας του ΟΗΕ. Επιτίθεται σε Ελλάδα και εμμέσως στην Γαλλία, ότι χρησιμοποιούν ως ασπίδα την ΕΕ για να μην προσέλθουν στο τραπέζι του συμβιβασμού με την Τουρκία.

Αγνοεί προφανώς η γερμανική εφημερίδα ότι κάθε εκχώρηση ελληνικής κυριαρχίας, συνιστά εκχώρηση ευρωπαΐκής κυριαρχίας, άρα και εκχώρηση γερμανικής κυριαρχίας. Εκτός εάν η Γερμανία έχει αποχωρήσει από την ευρωπαΐκή ένωση και δεν το γνωρίζουμε.

Ο συντάκτης του άρθρου, Γιούργκεν Γκόντσλιχ, παρουσιάζει με περισσή συγκίνηση την Τουρκία ως «απομονωμένη από την Ευρώπη«, ως δυστυχισμένη επειδή ακροβατεί μεταξύ Ουάσινγκτον και Μόσχας. Μάλλον ο συντάκτης δεν έχει πάρει είδηση ότι η Τουρκία παίρνει παραμάζωμα τις υπερδυνάμεις ώστε να προβεί σε θηριωδίες στην Συρία, την Λιβύη, το Ιράκ και όπου αλλού έχει την ευκαιρία.

Εννοείται ότι επαναλαμβάνει πως η περιοχή είναι διαφιλονικούμενη και πως η συνεχής επίκληση στο διεθνές δίκαιο τορπιλίζει τις προσπάθειες για διμερή διάλογο, που πραξικοπηματικά και διακαώς επιθυμεί η Γερμανία.

Άστα διαβάζουν αυτά όσοι πιστεύουν πως οι Γερμανοί είναι φίλοι μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Γερμανοί! Οι ανέκαθεν εχθροί της Ελλάδας και θεσμικοί φίλοι της Τουρκίας, τα τελευταία 200 χρόνια. DNA καταστροφής, 2 παγκόσμιοι πόλεμοι, εγκέφαλοι και σχεδιαστές των Τουρκικών εθνοκαθάρσεων για Έλληνες, Πόντιους, Αρμένιους και όχι μόνο. Και πήγε ο Πρεσπάρχης Σύριζα και ΠΑΡΕΔΩΣΕ άνευ όρων ότι ζήτησε η Γερμανία. Φάτε τώρα Γερμανία…..
    ΤΟΥΡΚΙΑ. Μια χώρα χωρίς πολιτισμό αλλά μόνο με ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ!
    Αναρωτηθείτε τι έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα ανά τους αιώνες, πλην ολέθρου, πειρατείας και καταστροφής;

    Δύο χώρες που πάνε χέρι-χέρι. Και εμείς θα βάλουμε διαιτητή μεταξύ ημών και Τουρκίας τον Γερμανό!!!!
    Μα αν ο Γερμανός πει Χάγη σημαίνει ότι έχει ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ την υπέρ της Τουρκίας απόφαση. Η δε Τουρκία θα έχει $εξασφαλίσει$ την θετική υπέρ της απόφαση. Έτσι για να ξέρουμε σε ποιους έχουν αναθέσει (δημοκρατικά πάντα) να μας κυβερνούν.

  2. Ενταξει η γερμανια ειναι φιλοτουρκοι 2.5εκ ζουν εκει ειδη ξεκινανε συντομα κλινικες μελετες η γερμανοι με τους τουρκους για το εμβολιο της κορονας.
    Οι περισσοτερες γερμανικες μεγαλες εταιριες εχουν τουρκους επικεφαλης και καποιες στο δοικητικο συμβουλιο τους εχουν τουρκους καμια εμπιστοσυνη στην γερμανια.

    1. Για ένα μυριάκι από δαύτους η βρωμομέρκελ προσφάτως δήλωσε πρόθεση αφαίρεσης υπηκοότητας (όχι από φιλότιμο), λόγω επανάκτησης παράνομα τούρκικης υπηκοότητας, που είχαν απεμπολήσει για χάρη της γερμανικής. Δεν ξέρω τις εξελίξεις…

  3. Γιαυτό ο Σταρένιος, στην ταινία, έλεγε: ” οι γερμανοί είναι καλοί, οι γερμανοί είναι φίλοι μας”, κάτι θάξερε…

Comments are closed.