Γερμανία: Αφρικανοί βίασαν μάνα δύο παιδιών μπροστά στον σύζυγό της

Κοινοποίηση:
2023-11-08T125759Z_1864184586_RC2094AHPZDK_RTRMADP_3_GERMANY-CRIME

Κατηγορίες έχουν ασκηθεί σε τρεις Αφρικανούς παράνομους αλλοδαπούς με εκτεταμένο ποινικό μητρώο, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό και ομαδικό μητέρας δύο παιδιών σε πάρκο στην Γερμανία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο πάρκο Görlitzer στο Βερολίνο το πρωί της 21ης Ιουνίου, αλλά οι κατηγορίες και οι βασικές λεπτομέρειες σχετικά με τους υπόπτους μόλις δημοσιοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα.

Εκείνη την ημέρα, μια 27χρονη μητέρα δύο μικρών παιδιών και ο σύζυγός της, και οι δύο πολίτες της Γεωργίας, φέρεται να πλησίασαν εμπόρους ναρκωτικών και αγόρασαν κοκαΐνη, αναφέρει η Welt .

Τράβηξαν την προσοχή τουλάχιστον πέντε ανδρών που τους έστησαν ενέδρα, χτυπώντας τον σύζυγο με ξύλα και κλαδιά και του έκλεψαν 1.200 ευρώ.

Παράλληλα, τρεις από τους υπόπτους επιτέθηκαν στη γυναίκα και τη βίασαν ομαδικά ενώ ο σύζυγός της ήταν ανήμπορος να κάνει κάτι.

Ένας κοντινός κάτοικος άκουσε τις κραυγές της γυναίκας και ειδοποίησε τις αρχές.

Τα δικαστικά έγγραφα που εξετάστηκαν από τη Welt δείχνουν ότι οι κατηγορούμενοι είναι Αφρικανοί παράνομοι αλλοδαποί με ποινικό μητρώο και ψευδώνυμα που βρίσκονται στην χώρα υπό αμφίβολες συνθήκες στην καλύτερη περίπτωση.

Ο Osman B., 21 ετών, είναι πολίτης της Σομαλίας που κατοικεί στη Γερμανία τουλάχιστον από το 2016. Δεν έχει μόνιμη διεύθυνση και η άδεια διαμονής του έχει λήξει. Είναι γνωστός με 10 ψευδώνυμα και έχει επτά εγγραφές στο ομοσπονδιακό μητρώο εγκλημάτων.
Ο Boubacar B., 22 ετών, είναι ένας αποτυχημένος αιτών άσυλο από την Γουινέα που εισήλθε στην Γερμανία το 2017. Είναι γνωστός με άλλα τέσσερα ψευδώνυμα και έχει εννέα εγγραφές στο ομοσπονδιακό μητρώο εγκλημάτων.
Ο Mountaga D., 22 ετών, είναι επίσης πολίτης της Γουινέας. Διαμένει σε εγκατάσταση υποβοηθούμενης διαβίωσης και του χορηγήθηκε «ανεκτή διαμονή» μετά από μια αποτυχημένη προσφορά ασύλου. Έχει τρεις εγγραφές στο ομοσπονδιακό μητρώο εγκλημάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας για «σωματική βλάβη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Εκα μωρέ τα παιδιά από την Σομαλία αφού εδώ δουλεύουν και στην αμερικανική πρεσβεία εδώ στην Ελλάδα είναι τα καλύτερα παιδιά μπράβο στην G4S που δεν κάνει διακρίσεις γιατί το χρήμα δεν έχει χρώμα γκει λεσβιες λοατκι αραπηδες και ρουφιάνους Έλληνες την ελίτ φυσικά μπάρα σαπουνο να τους έβαζες να γλύφουν σε λίγες ώρες θα την είχαν λιώσει οι γλυφτες εμένα μου έπαιρνε βδομάδες βασικά μόνο να πλαινω σώμα και χέρια η μία μπάρα σαπούνι

  2. ΟΛΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ….ΣΚΟΥΠΑ…ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!

  3. Δυστυχώς, οι γηγενείς ρωτήθηκαν στις εκλογές κι επέλεξαν την πολυπολιτισμικότητα και την επιμειξία ως κοινωνικό συμβιωτικό μοντέλο.
    Και εδώ τέθηκε το ερώτημα και από τους ψηφοφόρους δόθηκε η ίδια απάντηση. Όχι στον Κασιδιάρη, στον φασισμό και άλλες αρχιδιές, ναι στο δημοκρατικό τοξικό και άλλες πίπες.
    Οι λαοί άρχονται από εκείνους τους αξίζουν.

  4. Ανακοίνωση θανατικής ποινής για να τελειώνουμε με τη βρώμα…

  5. Πείτε μου ότι το ζευγάρι είναι αναρχοάπλυτοι ναρκωμανείς αντίφα και αντιρατσιστές αλληλέγγυοι να γελάω 1 μήνα.Τώρα,για τα Αφρικανικά ανθυποδίποδα,τί στοίχημα ότι δεν θα απελαθούν ποτέ και σε κανα μήνα θα ναι έξω λεύτεροι να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους.Αν ζούσε ο Χίτλερ,αυτά τα κτήνη θα ήταν σαπούνια σε ράφι από την 1η μέρα που θα πατούσαν το βρώμικο ποδάρι τους στη χώρα

  6. Άντε ποτέ θα ξεκινήσουν οι εμφύλιοι να καθαρίσουμε;

  7. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΣ;;;;;;;;;;;;;;
    ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΑΠΛΩΣ ΣΤΑ ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥΣ
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑθΕΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ…
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΑΝ ΚΑΤΑΡΑ…

    1. Δυστυχώς, οι γηγενείς ρωτήθηκαν στις εκλογές κι επέλεξαν την πολυπολιτισμικότητα και την επιμειξία ως κοινωνικό συμβιωτικό μοντέλο.
      Και εδώ τέθηκε το ερώτημα και από τους ψηφοφόρους δόθηκε η ίδια απάντηση. Όχι στον Κασιδιάρη, στον φασισμό και άλλες αρχιδιές, ναι στο δημοκρατικό τοξικό και άλλες πίπες.
      Οι λαοί άρχονται από εκείνους τους αξίζουν.

      1. Οχι, οι της αριστερής πανούκλας εννοεί. Μια φορά να ακούσω να έγινε κάτι σωστό απο αριστερό κόμμα.

      2. ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΟΥΝΤΑΙΟΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΕΣ

      3. Τους μη λευκούς εννοεί, οι οποίοι είναι προφανώς κατώτεροι. Εγώ θα προσθέσω και τους λευκούς που είναι υποστηρικτές της μετανάστευσης από μη ευρωπαϊκές χώρες. Αυτοί χρειάζονται κάτι παραπάνω από θανατική ποινή.

Comments are closed.