Γεραπετρίτης: Αδιανόητη η στάση του ΣΥΡΙΖΑ, περιφρονεί τους δημοκρατικούς θεσμούς! – Γελάνε και τα τσιμέντα!

Κοινοποίηση:
γεραπετριτης

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η ρύθμιση για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη ανέφερε στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης ο οποίος τόνισε ότι θα πρέπει να διαφυλαχτεί η δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος.

«Δεν μπορούμε να διανοηθούμε θα έχει στους κόλπους της άτομα που την επιβουλεύονται». Όπως είπε ακόμα «εκείνοι που έχουν καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση δεν μπορούν να ηγούνται πολιτικού κόμματος» και συνέχισε: «θα πρέπει οι δημοκρατικές δυνάμεις να συνταχθούν απέναντι στις εγκληματικές οργανώσεις».

Ο κ. Γεραπετρίτης εκτίμησε ότι στις επικείμενες εκλογές ο ελληνικός λαός θα επιλέξει εκ νέου τη Νέα Δημοκρατία. Αυτή είναι η στατηγική μας επιδίωξη είπε και πρόσθεσε ότι η απλή αναλογίκη που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια βόμβα για τη σταθερότητα στη χώρα. «Η πρώτη Κυριακή θα αναδείξει τον επόμενο ηγέτη και η δευτερη θα καθορίσει τους πολιτικούς σχηματισμούς» ανέφερε επίσης και εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα πετύχει τον στόχο της αυτοδυναμίας στις δευτερες εκλογές.

Ο κ. Γεραπετρίτης που απέφυγε να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο των δύο εκλογικών αναμετρήσεων απάντησε και στους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης περι… εκβιασμών στο ΠΑΣΟΚ από το υλικό των παρακολουθήσεων.

«Πρόκειται για ευφυολόγημα… Ο Ελληνικός λαός μας τάζει σε όλες τις θέσεις» σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας.

Τέλος, σχολίασε τις δηλώσεις Τσίπρα από το Ζάππειο λέγοντας ότι είναι αδιανόητο τρεις ημέρες μετά την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας να έρχεται και να αμφισβητεί την κοινοβουλευτική νομιμότητα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι πρακτικά θα απέχει από τις ψηφοφορίες της βουλής. Υπάρχουν κοινοβουλευτικοί θεσμοί και πρέπει να σεβόμαστε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μίλησε και η τρύπια κ@ποτ@….θα φάτε καλά Γκεσταποφατσες – Σκατόφατσες ΝουΔουλοι..όλα εδώ πληρώνονται λαμόγια ε λαμόγια. Εσένα ρε λιγδιαρη ΛΟΑΤΚΙ ποιός σε ψήφισε και μας ζαλίζεις τ’ @@ ρε αποτυχημένη έκτρωση..??? Αη κιχου ρε ρεμπεσκε …καρναβαλε. Άντε βρωμιάρηδες…

  2. Ουστ κοπρόσκυλα που κάνατε τη χώρα μπο…..λο αληταράδες. Το ότι πήρε ψήφο εμπιστοσύνης το τσίρκο που κυβερνάει δε σημαίνει ότι ο λαός συμφωνεί. Μειοψηφία είστε και μόνο τα δικά σας πουλημένα λαμόγια ψήφισαν για να μην χάσουν τη μάσα και την ξάπλα. Λαέ ξύπνα επιτέλουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

  3. ΒΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ……..ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΟΛΗ ΛΑΡΚΟ ΣΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟΥΛΗ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΤΕΡΝΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ

  4. Κάποια μέρα θα είμαστε μαζεμένοι στο σύνταγμα και θα κρέμεστε απο σκοινί. Θα γίνει ότι και να κάνετε.

  5. Οι Κύριοι συνταγματολογοι αυτης της “δημοκρατικής” χώρας που λέγεται Ελλαδισταν τι λένε και τι πρόκειται να κάνουν εάν περάσει η ασυνταγματικη διαταξη αποκλεισμού του κόμματος Έλληνες??? Θα είναι ένας ακόμη εξεφτελισμος για τους ιθαγενείς αυτης της χώρας. ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ…

    1. O Γεραπετρίτης και ο Πικραμένος “συνταγματολόγοι” είναι. Γι αυτό τα αλλάζουν όλα κατά το δοκούν όπως γουστάρουν. Ενώ ελέγχουν πλήρως και τον Άρειο Πάγο και το ΣΤΕ.

      Δεν έχει μείνει τίποτα στους Έλληνες από την Επανάσταση πλέον.

  6. Γελανε και τα τσιμεντα με την ηλιθιοτητα αυτου του λαου του ραγια. Οτι αξιζουμε αυτους εχουμε. δυστηχως την πληρωνουν και οι υπολοιποι. Καλα κανουν και σας δουλευουν .βρισκουν και κανουν .

  7. Για ποιούς δημοκρατικούς θεσμούς μιλάει ο γερομαλάκας;;; Γιά τους καταπατημένους ή τους ανύπαρκτους;;; Ε ρε πουσταράδες σούβλισμα καί πέταμα σε πεινασμέμα σκυλιά που θέλετε, μόνο που σκέπτομαι μήπως ψοφήσουν τά κακόμοιρα τρώγωντας τέτοια πούστικα κορμιά

  8. Τι λες ρε γεροκοπρίτη κατσαπλιά της Κούλας, γελοίε καθηγητή του κώλου μιλάς ρε σούργελο εσύ για δημοκρατία, κρέμασμα από της κάνες των τανκς θέλετε λαμόγια.

Comments are closed.