Γερακίνα έκατσε έξω από το παράθυρο του και συνέβη κάτι μοναδικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
gerakina exo

Ένα γεράκι – μητέρα, κάθεται στο παράθυρο ενός άντρα και συμβαίνει κάτι συγκλονιστικό.

Δείτε το πιο γλυκό βίντεο της ημέρας:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΑΜΕ !!!!ΑΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ !!!!ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ????????????????

  2. Απο οτι καταλαβα ηθελε να ασχοληθει με τα αυγα γι αυτο δεν εφαγε την γαριδα μετα για να ανοιξη την τρυπα ελπιζω να το καταλαβε διοτι ηταν ετοιμη να φυγη η κουκλα.

  3. Μπράβο του!!! Υπάρχει όμως τόση κακία και απανθρωπιά στον κόσμο που αν σε δουν να βοηθάς άνθρωπο ή ζώο σε θεωρούν τρελό και περίεργο.

  4. Δεν έχει φτιάξει καμιά φωλιά και μπορει και τ’αυγά να μην είναι δικα του έτσι όπως ειδά το βιντεο. ,χωρις αυτό να σημαινει ότι η κίνηση αυτού που ταΐζει το πουλι δεν ειναι σωστή , απλά το βιντεο σε κάτι δεν κολλάει , δεν ξέρω κάτι δεν μ’αρέσει.

  5. Ώρα να μας πείτε ότι αυτός που ταιζει το πουλί είναι και αριστερός( φασισταριο)αλλά αυτοί ούτε την γρίπη τους δεν δίνουν.,το λέω για μερικούς μαλ….σε που θέλουν να περάσουν τέτοια μηνύματα.

  6. ΨΔ…Είσαι τέρμα Μαλακας; ή έχεις κι άλλο να δώσεις;

  7. αφήστε τις μαλακίες το πουλί δεν κάθετε πάνω στα αυγά γιατί έχει ενοχληθεί άρα τα αυγά δε θα εκκολαφθούν.

  8. Ντροπή να βοηθά ένα πουλί δολοφόνο.
    Το γεράκι σκοτώνει ότι πετάει και περπατάει, αρκεί να είναι μικρότερο του.

    1. Λέγεται νόμος της φύσεως και της επιβιώσεως. Μικρότερο είναι και το ποντίκι, ο αρουραίος, το φίδι. Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Τι δεν καταλαβαίνεις ;;

    2. ΨΔ σάλτα και γαμησου κομπλεξικε κρετικε χεσαυγιτη στις μαλακίες εισαι πρώτος!
      Το βίντεο προσωπικά δεν μου κάνει εντύπωση διότι θεωρώ αυτονόητο που θα βοηθούσαν το ζώο και τα μωρά του όπως μπορούσα κάτι που θα πρέπει όλοι να κάνουμε !!

    3. ΨΔ : Κατά την ίδια έννοια, όλα τα άγρια ζώα της ζούγκλας, τρώνε μικρότερά τους ζώα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τα εξοντώσουμε? Η λογική σου είναι λογική του παραλόγου εντελώς

    4. Άρχων- Άφρων και σίγουρα Απάνθρωπος, για να μην πω παλιάνθρωπος. Μήπως φολιάζεις περιστέρια και πνίγεις μωρά γατάκια στον ελεύθερο χρόνο σου; Αηδία πανίβλακες.

    5. ΨΔ (δηλ, ψυχεδέλεια), απο τη στιγμή που δέχεται την τροφή και δεν επιτίθετα,ι σημαίνει ότι θέλει τη βοήθεια.

  9. Kαταπληκτικό βίντεο, τροφή για σκέψη, σκέψη για την περιβαλλοντική καταστροφή και τις συνέπειές της, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του πλανήτη. Ας σώσουμε τον πλανήτη, αυτό προέχει !!!

  10. ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ,. ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΦΥΣΗΣ…..

  11. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!!! ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ……ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ……..

Comments are closed.