Γενετίστρια Alexandra H. Caude: Τι δεν θα σου πουν ποτέ σχετικά με τα εμβόλια mRNA (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Με απλά λόγια το εμβόλιο έχει σίγουρα επιπτώσεις, βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες, από τις γενετικές μεταλλάξεις που προκαλεί στο DNA μας και ή μέθοδος που ακολουθεί mRNA προορίζεται μόνο για ασθενείς (όχι για υγιείς) με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας όπου όλες οι άλλες μέθοδοι θεραπείας έχουν αποτύχει.

  2. Η Alexandra-Henrion Caude έχει προειδοποιήση επανειλημμένως γιά τήν επικινδυνικότητα τού εβραικού εμβολίου.”Δέν εμπιστεύομαι τό εμβόλιο τής Pfizer.Είναι γενετική γονιδιακή θεραπεία”.
    “Υπερπηδήσανε όλες τις απαιτούμενες έρευνες”.”Σέ αυτό τό στάδιο δέν μπορούμε νά εμπιστευτούμαι αυτό τό εμβόλιο”.Οί τρείς λέξεις ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ σημαίνουν:
    Κίνδυνος θάνατου.
    Γιάννης Λάκων

  3. Κ.ΧΙΟ ΕΓΙΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΗΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΝΙΚΗ ΑΛΛΑ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΙΣΩΣ Κ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΛΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Κ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΕΙΛ ΜΑΣ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ,ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΣΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Κ ΑΛΛΑ,ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ Κ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ

    1. Κυριε αναγνώστη να παρουν και λίγη ευθυνη όσοι τον ψήφισαν! Οι επιχειρηματίες δηλαδή! Ας ξεσηκωθούν οι ίδιοι οργανωμένοι που τους κατέστρεψε οικονομικα και θα ακολουθήσει και ο κόσμος. Αλλά προφανώς όλοι τα παιρνουν και το μόνο που κάνουν είναι να ζητουν click in shop! Ας μην παει κανένας με click in shop ! Όταν κάτι δεν είναι αναγκαίο δεν χρειαζεται να το αγοράζεις με την δικτατορία που βαζει!

    2. Ο Στέφανος έχει παρουσιάσει τον κ.Αντωνιάδη, δικηγόρο που ασχολείται με αυτό ακριβώς το θέμα, ψάξε στο διαδίκτυο και θα τον βρείς. Καλή τύχη σε όλους μας και η Παναγία να μας βοηθήσει.

Comments are closed.