Γενέθλια υπερπαραγωγή για την Ιωάννα Τούνη – Το ξέφρενο πάρτι και η… ΣΑΜΠΑΝΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
700_49eb7dbb93736a2d266bf3f8299e7c6f

Η καλλονή Θεσσαλονικιά, Ιωάννα Τούνη συμπλήρωσε 27 χρόνια ζωής και το γιόρτασε με ένα μοναδικό πάρτι στη Χαλκιδική.

Η γνωστή influencer μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε, έχει αφήσει στο παρελθόν τις δυσάρεστες στιγμές και έχει εστιάσει στη θετική πλευρά της ζωής. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει την ξεχωριστή ημέρα των γενεθλίων της με καλύτερο τρόπο.

touni4

Έχοντας στο πλευρό της τις κολλητές της, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Βρισηίδα Ανδριώτου και άλλους φίλους τους, όλοι μαζί βρέθηκαν σε βραδινό μαγαζί της Χαλκιδικής και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να χορεύουν όλο το βράδυ.

Μεταξύ των αναρτήσεων που έκανε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram υπήρχαν και φωτογραφίες από την εντυπωσιακή τούρτα της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ποια καλλονη μωρε … Και ποια θεσσαλονικια ?? Ενα τσουλακι Αλμπανι ειναι που παιζει με τις βιζιτες…Ας΄’ το δι@λο !!

  2. Αει χαθειτε πια ελεεινοι,με τη γυμνια σας και το τσιτσιδωμα.πορνολαγνοι.εισαστε αναξιοι για οικογενεια.ολη μερα ασχολειστε με πορνο βλαμμενοι.μαλλον οι γυναικες σας,σας εχουν φτιαξει καλο κερατο.περιθωριακοι αχρηστοι!!!!!ρεντικολα της πολης.

  3. Βεντουζα, βεντουζαααααα…θελουν αυτές

    Παιδια μην βαζετε την κάθε Τουνη ή βιζιτα σε αρθρα γιατι παιρνουν λαθος παράδειγμα τα νεα κορίτσια και θα προσπαθησουν να τους μοιασουν. Κριμα είναι.

  4. Πάλι για αυτή την κακομούτσουνη συζητάμε;;; Τι στο καλό, χάθηκαν οι όμορφες κοπέλες και τυγχάνουν προβολής κάτι κακομούτσουνες ψωνάρες, σαν και δαύτην;;; ΗΜΑΡΤΟΝ!

    1. Ποια τρόμπονια , σαξόφωνο και βαλε

Comments are closed.