Γεμίσαμε καλάθια, αλλά… χάσαμε τα αυγά! Νέο κουπόνι για σέρβις αυτοκινήτων σε συνεργεία

Κοινοποίηση:
kinisi-athina-arthro

Ένα νέο καλάθι θα κάνει την εμφάνιση του το επόμενο διάστημα και δεν θα αφορά ούτε στο ρεύμα, ούτε στα τρόφιμα, ούτε στη βενζίνη αλλά… στα αυτοκίνητα και τους οδηγούς.

Σγκεκριμένα το επόμενο διάστημα θα έρθει ένα νέο κουπόνι που θα αφορά στους οδηγούς και τα αυτοκίνητα τους και το οποίο θα τους δίνει τη δυνατότητα να τα επισκευάσουν σε συνεργεία.

Ο λόγος για τη θέσπιση του «καλαθιού του οδηγού» δεν είναι άλλο από την κακή κατάσταση που βρίσκονται πολλά από τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης έχει έτοιμο ένα δραστικό σχέδιο…

Το «καλάθι του οδηγού», όπως είπε και ο υπουργός, δεν μπορεί να καλύπτει το πλήρες κόστος ενός σέρβις αλλά θα βοηθά να γίνεται πιο προσιτό. Το κριτήριο θα είναι και πάλι τα εισοδηματικά κριτήρια, ενώ το πόσο που θα καταβάλλεται θα είναι ανάλογο με τα κυβικά του αυτοκινήτου που έχουν στην κατοχή τους οι δικαιούχοι. ‘Ετσι το ποσό που θα παίρνει ο ιδιοκτήτης ενός χιλιαριού –ο υπολογισμός θα γίνεται με βάση τις μέσες τιμές που υπάρχουν στην αγορά για εργασία και ανταλλακτικά- θα είναι μικρότερο από αυτό που θα αντιστοιχεί σε ένα δίλιτρο.

Το «κουπόνι του οδηγού» θα εξαργυρώνεται τόσο σε εξουσιοδοτημένα όσο και σε ελεύθερα συνεργεία, ενώ δεν θα καλύπτει τα πλήρως ηλεκτρικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Το επόμενο καλάθι το καλάθι της τσαπους όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ ΝΔ κ ΣΥΡΙΖΑ ελεύθερη είσοδο σε ρδελα κ τς@ντες γιατί είναι μ@λ@κες

  2. ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΕΙΩΣΤΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΚΑΥΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΡΟΜΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΑΙ ΤΑ ΨΩΦΙΑ

  3. Βαλτε και μοτοσικλέτες που εχουν περισσοτερη ανσγκη

Comments are closed.