Γελάνε και οι… αρκούδες στη Ρωσία! Περίγελος για μια ακόμα φορά ο Κούλης (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
ΚΟΥΛΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως “έχουμε πόλεμο με τη Ρωσία” (μόνος του προφανώς) και όπως καταλαβαίνετε οι χρήστες του twitter ξεσάλωσαν με τον “πολέμαρχο Κούλη”.

Όπως για παράδειγμα, ο παρακάτω χρήστης:

https://twitter.com/aftolykos1/status/1573249934308286465?s=20&t=hEEdoXG1e5WShZGOg8RMzg

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΔΑΝΕ ΑΛΛΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ , ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΡΕ ΜΑΧΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ. ΟΧΙ ΝΔ , ΤΣΙΠΡΑ , ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

  2. ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΚΩΛΟΓΡΟΥΣΟΥΖΗ ΒΛΑΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΚΟΔΙΑΙΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΠΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ

  3. Πόσο μαλακας θεέ μου. Ποιο μαλακας πεθάνεις.

    1. Εδώ πρώτοι είστε.
      Όμως στο άρθρο με τον Μητσοτάκη και το ότι δε γράφει αυτός τις ομιλίες τουμπεκί.
      Γιατί;;
      Πόσο χαζουληδες είστε
      Πάντα θέλετε να προβάλετε την είδηση υπό το δικό σας πρίσμα .

  4. Αν ειχαμε πολεμο με τη Ρωσια θα χαμε γινει… Χιροσιμα με τοσες αμερικλανικες βασεις! Δυστυχως ουτε ο Υψιστος δεν μπορει να τον θεραπευσει! Βαστα γερα τη καρεκλα οπως το κολληταρι σου ο Αλεκθης για να ολοκληρωσεις τις… Μερκελικες μεταρυθμισεις!

  5. Πιο βλάκας πεθαίνεις… Μιζοκουλη Μιζοτακη !!!
    Τι πόλεμο να κάνεις ρε κομοδίνο ??? Τι είναι τα πεδία των μαχών ρε τρυπιε.. πεδία με κρεατοβεργες..??? Ούτε για τσιλιαδορος δε κάνεις ρε άχρηστε.. πού θες και πόλεμο..!!! Παλιοσαυρα..άντε ” Κούνα ” κάνα γερο να κοιμηθεί ρε κακομοίρη γελοτοποιε !!!

Comments are closed.