Γελάει όλη η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Δείτε τις φάτσες! Μυστική σύναξη «καραμανλικών» -Ανησυχούν για την πορεία της χώρας, ετοιμάζουν κόμμα. ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Κοινοποίηση:
νδ

Μυστική σύναξη πραγματοποίησαν πέντε πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων Καραμανλή που πλέον έχουν διαρρήξει τις σχέσεις τους με την ΝΔ.

karamanlikoi708

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή είχαν «φιλική συνάντηση» όπως την αποκαλούν οι κ.κ. Ευάγγελος Αντώναρος, Χρήστος Ζώης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, Σάββας Τσιτουρίδης.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν συζήτησαν σε έκταση «την κατάσταση στον τόπο και εξέφρασαν τον προβληματισμό και την ανησυχία τους για την πορεία της χώρας και των θεσμών της».

Η κίνηση αυτή – όπως και η δημοσιοποίησή της – πιθανολογείται ότι σχετίζεται με τις προσπάθειες των πρώην υπουργών και βουλευτών να δημιουργήσουν πολιτική κίνηση την οποία άλλωστε έχει προαναγγείλει προ καιρού ο Ευάγγελος Αντώναρος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. γιατι δεν λένε στον ΚωΤΣΟ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ? πρόεδρο δημοκρατίας δεν πρόλαβαν έκανε τον Πακη , αλλά κανένα υπουργείο μπορούν να πάρουν

  2. Η καρεκλα τις εξουσιας εχει πολυυυυυυυυυυυυυυ μελι . Ξυπνηστε ελληνες ,κανεις απο οσους βρισκονται εντος των τοιχων τις βουλης ,αλλα και εκτος αυτης ,τα ληγουρια δηλ.οι πρωην καρεκλοκενταυροι ,θα μας σωση ,εαν εμεις , ο ελληνικος λαος ,δηλαδη η μειωνοτητα σε αυτη την ιστορικη χωρα ,δεν παρουμε την κατασταση στα χερια μας. ΞΥΠΝΗΣΤΕ , ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΑΜΑΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ.

Comments are closed.