Γελάει ο κόσμος μαζί τους και αυτός νομίζει ότι μιλάει σε πρόβατα! Χαρδαλιάς: “Κρατήστε τις κατάρες σας για τα μέτρα – Μόνο κριτήριο η ανθρώπινη ζωή”

Κοινοποίηση:
χαρδαλιας

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς επιχειρεί, με ανάρτησή του στο Twitter, να αιτιολογήσει την αξία των περιοριστικών μέτρων που λαμβάνονται από την κυβέρνηση για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σε αυτή, ο κ. Χαρδαλιάς παραθέτει πίνακα με τον αριθμό θανάτων σε ευρωπαϊκές χώρες ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους, στον οποίο φαίνεται πως η Ελλάδα έχει καταγράψει τον μικρότερο.

«Κρατήστε κάποιοι τα αναθέματα, τις κατάρες, τις παράλογες και μικροπολιτικές απορίες και εξυπνακίστικες αναλύσεις. Και μην αναρωτιέστε γιατί το ένα, γιατί το άλλο. Κάθε μέτρο, κάθε απόφαση εχει ένα μόνο κριτήριο,την ανθρώπινη ζωή» αναφέρει σχετικά.

Δείτε το tweet

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΕΣΑΙΤΕ ΗΜΑΡ σε λιγο θα φυγετε, θα συγκηβερνησετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,και μετα ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ.
    ΕΝΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ τις ειδες? 18-20 χιλιαδες αυτοκτονιες τις ΕΙΔΕΣ?20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ τους ειδες? Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ σε λιγο.

  2. Και εσυ κρατα τα δηθεν δακρυα και την τρεμαμενη φωνη για κανεναν αλλον. Ουτε Οσκαρ δεν παιρνεις.

  3. Το μοσχοαναθρεμαινο ανθελληνικο πασοκικο λαμογειο του δημου Βυρωνα καλο θαταν να το βουλωσει καπποτε γιατι προκαλει. και μονο με την σκατοφατσα του……..μονο με επανασταση αυτα τα σκουπηδια απαλλοτριωνονται …….ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ η ΔΙΑΒΟΛΟΦΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΤΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο Μ…ΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ….

  4. Ο/Η Καταραμένοι εσείς και τα παιδιά σας εις τους αιώνας των αιώνων! λέει:

    Να ξέρεις ότι οι κατάρες όταν είναι δίκαιες φτάνουν στον Θεό!

  5. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ , ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ & ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ , ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ , Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ , ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗ !!

  6. ρε χαρδαλια ολλες οι γριπες εχουν και παρενεργειες οταν κτηπανε δε εκλοισαν τα παντα οι γριπες που εχουν αιονες τωρα και μας κτηπαν !! σιγουρα αλλοι τη πατανε ασχημα η μαινουν κουσουρια κι αλλοι την σκαπουλαρουν με ελαφρα !!! ψαξτε κι βριτε ολλες τις γριπες συμποτοματα ολλες εχουν κινουν παρανομαστες τι θα επρεπε να γινει ??? να νεκρωσει ο πλανιτης ???

  7. Τόσο πολύ νοιάζονται για την υγεία του Ελληνα τον οποίο ξεσκιζουν στην φορολογία , που εδώ και δεκαετίες το δημόσιο σύστημα υγείας είναι υπό διάλυση, το ίδιο και η παιδεία, στα ΜΜ Μεταφοράς στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο, κουβαλισαν με το αζημίωτο όλο το σκουπιδαριο από Ασία και Αφρική να τρώει και να πίνει στο τζάμπα, η διακίνηση των ναρκωτικών γίνεται δημοσίως μέρα μεσημέρι, τα σύνορα της χώρας είναι σουρωτήρι και τελευταία ανακάλυψαν παιδεραστές και παιδοφιλους σε κύκλωμα ανθρώπων που επί δεκαετίες μας τους πλασαραν από τα ΜΜΕξαπατησης ως πρότυπα κ. α. 😠😠😠

  8. Άι στα τσακιδια μοσχαροκεφαλε θα έρθει και η δική σου η ώρα.

  9. Και στην Ελλάδα σταματάει η μέτρηση; Στη Γερμανία με πολύ λιγότερα μέτρα έχουν και λιγότερους θανάτους.

Comments are closed.