Γαϊτάνος: Έκανα λάθος με τη Χρυσή Αυγή και ζητάω συγγνώμη – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
gaitanos
Ο Πέτρος Γαϊτάνος σε συνέντευξή του ζήτησε συγγνώμη σχετικά με δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν, στις οποίες είχε ταχθεί υπέρ της Χρυσής Αυγής.
Όπως αναφέρει ο ίδιος μιλώντας στο OPEN πριν από αρκετά χρόνια τον ρώτησαν σε συνέντευξη τη γνώμη του για τη Χρυσή Αυγή:«Έχω την ανάγκη να κάνω μια διόρθωση σε αυτό. Ήμασταν σε μια περίεργη κατάσταση κρίσης, βλέπαμε ότι αυτοί οι άνθρωποι βοηθούσαν κάποιους γέροντες, κάποιους ανθρώπους που είχαν προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας» λέει ο τραγουδιστής.

«Εγώ έκανα ένα λάθος, όμως, σε αυτό και γι’ αυτό το λάθος θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη […] Επειδή εγώ δεν ταίριαζα σε αυτό, θέλω να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτούς που πιθανόν στενοχωρήθηκαν ή ένιωσαν άβολα από αυτό που είπα» είπε ο κ. Γαϊτάνος.

Στη συνέχεια προσθέτει ότι δεν ανήκει σε μια τέτοια νοοτροπία ενώ τόνισε ότι «δεν έχω καμία σχέση μαζί τους».
Παράλληλα, ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως δε θέλει να τον συνδέσει ποτέ κανέναν «με τέτοιες δράσεις, με τέτοιους τρόπους ζωής».

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2020, πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος, Νίκος Μιχαλολιάκος καταδικάστηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη για συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Μετά τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, ακολουθεί το hava gagila και μετά, οι ύμνοι του ramazan. Φρουτάκι στην τούρτα, προσκύνημα στο τείχος των δακρύων και αναφορά στα θύματα του ολοκαυτώματος. Κρίμα, είστε ευγενής αλλά, άστοχος.

  2. Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2020, πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος, Νίκος Μιχαλολιάκος καταδικάστηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη για συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΈΝΗ ΔΙΚΗ ΜΕ ΨΕΥΔΟΜΆΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΜΈΧΡΙ ΣΗΜΕΤΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ.
    ΥΠΕΝΘΥΜΊΖΕΤΑΙ ΕΠΊΣΗΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ Η ΜΌΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΠΟΥ ΕΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ.

  3. Ρε άει γαμ….. μαλ…. γαϊτάνε, τι έγινε; έχεις κι εσύ σπόνσορα ή σπρώχτη από το συνταγματικό τόξο;

  4. Ότι της Φανή του Λωλοστεφανή !
    Μια έτσι μια αλλιώς τι δουλειές είναι αυτές Πετράν ;

  5. TI ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΓΑΙΤΑΝΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ?????ΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΝΩΜΗ ?????ΣΕ ΦΟΒΕΡΙΣΑΝ Η ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ????ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ????? ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ !!!!ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ

    1. o Γαϊτανος τα λεει σωστα, ειστε επικινδυνοι και ανεγκεφαλοι. Και σιγουρα το 97% του λαου που σας καταδικαζει δεν ειναι… κομμουνες

      1. ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ, ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΕΙΤΕ ΦΙΛΕΛΕΣ, ΕΙΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙ. (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΡΕΛΟΝΑΖΙ). ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΟΥ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

        1. ειπαμε, το 97% που σας απεχθανομαστε δε μπορει να ειμαστε κομμουνες. Ξυπνα

          1. ποιο 97% αυτο το νουμερο που το βρηκες; εκτος αν εννοεις το 97% απο το 45% που παει και ψηφιζει και αντε καλος και την βαλαν τη χ α μεσα για τους αλλους δεν βλεπω να λαλας κατι που ειναι τρισχειροτεροι της χ α γιατι στην κατασταση που βρησκομασται μονο η χ α δεν ευθυνεται η χ α για το μονο που ευθυνεται ειναι για την καταστροφη του εθνικισμου κατι για το οποιο δεν νομιζω να εκανε καταλαθος αλλα βαση εντολων

Comments are closed.