“Γαμ… ο Δίας”: Τα πήραν στο κρανίο οι Δωδεκαθεϊστές με τον Τσίπρα – Δείτε την ανακοίνωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
a76bdd48766fd26ac0d6bf75fddbd1c97262bb76

Την μία γκάφα πάνω στην άλλη κάνουν στην Κουμουνδούρου. Μετά το βίντεο που φιλιούνται δύο άντρες έχουμε αυτό!

Αυτή την φορά την οργή των Δωδεκαθεϊστών προκάλεσαν “τα σαΐνια” της πλατείας Κουμουνδούρου που ενόψει εκλογών έφτιαξαν προεκλογικό βίντεο του κόμματος όπου συμπεριλαμβάνεται η φράση… «γαμήθηκε ο Δίας»!

Αποτέλεσμα ήταν το αυτοπακαλούμενο Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών να βγάλει ανακοίνωση μιλώντας για προεκλογικές αισχρότητες και να ασκήσει αυστηρή κριτική σους δημιουργούς του.

“ Δεν γνωρίζουμε εάν αυτό αποτελεί προϊόν του συλλογικού κομματικού ήθους και αισθητικής σας, ή το κάκιστο ατομικό ήθος και αισθητική κάποιου ατόμου που του αναθέσατε να φτιάξει αυτό το βίντεο, αν και αυτό ελάχιστα μας ενδιαφέρει. Εάν ο δημιουργός ήθελε σώνει και καλά να συνοδεύσει με κάποια βλάσφημη φράση το δικαίωμα στην καθύβριση που υπερασπίζεται ανάμεσα σε διάφορα άλλα το συγκεκριμένο βίντεο, όφειλε να χρησιμοποιήσει, εάν τολμούσε, τον Θεό της «επικρατούσης» Θρησκείας.” αναφέρουν με θράσος!

Ζητούν την άμεση απόσυρση του εν λόγω βίντεο, που όπως ισχυρίζονται “προσβάλλει αναίτια, ωμά και βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα όλων ημών που ακολουθούμε την κατά νόμον γνωστή (ΑΔΑ:Ω76Α4653ΠΣ-94Ξ) Ελληνική Εθνική Θρησκεία. Την θρησκεία των πρόγόνων σας εν τέλει, εάν βεβαίως δέχεστε πως και εσείς έχετε τους ίδιους με εμάς προγόνους”

Δείτε το σποτ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Τι λέτε καλέ…, γίναν τέτοια πράγματα στη Γη και δεν το εχω πάρει ακόμη χαμπάρι..; Και πού το έμαθαν αυτοί οι συχριζαίοι πως γαμήθηκε ο Διας; (εκ τού ωραιοτάτου αρχαιοελληνικού ρήματος γαμάω- γαμώ= νυμφεύομαι, εξ ού και ο άντρας λέγεται γαμπρός). Έγινε τέτοιος γάμος και δεν μας κάλεσαν κι εμας να πάμε να γλεντήσουμε και να καει το πελεκούδι; Γιατί συριζάκια δεν μας στείλατε κι εμας προσκλησούλα να παρευρεθούμε εις το γαμήλιον πάρτη;
    Και ποιά κοπελιά νυμφεύτηκε ο Διας; την γνωρίζουμε καλέ..; είναι γνωστη στα σόσιαλ μίντια ή… καμιά άσχετη; πώς είναι..; ανεβάστε και καμιά φωτο στο ινσταγκραμ να την δούμε πώς μοιάζει… γιατί ο Διας ως γνωστόν, δεν έχει και πολύ γούστο στις γυναίκες. Όλο κάτι παρακατιανές, τελειωμένες πάει και βρίσκει. Να, όπως αυτην την Ευρώπη που πήρε τελευταία…μια μπαμπόγρια, ανοργασμική και κομπλεξική πήγε και ξαναπαντρεύτηκε. Απ’ την μια πατσαβούρα στην άλλη πάει κι αυτός ο βλογημένος… Πού την γνώρισε την τωρινή; ήταν σύμφωνη για τον γάμο ή την απήγαγε κι αυτή; Προίκα έχει ή θα μας φέρει πάλι καμιά πεινασμένη..; Πείτε μας καλέ κανένα κουτσομπολιό να μάθουμε κι εμεις… Τον Ποσειδώνα τον κάλεσε στο γλέντι ή του κρατάει ακόμη μούτρα; Ο Πλούτων θα πάει με τα πόδια ή αμαξήλατος;… η Ήρα πώς το πήρε το νεο κέρατο;.. Έσκασε απ την ζήλια της ή ακόμη; το διαζύγιο βγήκε συνενναιτικό ή θα στείλει καμιά οχια πάλι να την κυνηγήσει την νεα νύφη..; διατροφή τής βγήκε ή την βλέπουμε να πηγαίνει στα γεράματα να σφουγγαρίζει καμιά σκάλα για ενα κομμάτι ψωμί..; Ρε.., αυτά είναι νεα και μας τα κρατάνε κρυφά τα κου μουνια.., αίντε μπρέ, και στα δικά σας οι αστεφάνωτες! (περιστέρα, η συμβία τού Αλ6).

  2. Καλα αυτο με τον Ελληνα ιησου (που σημαινει ο γιαχβε που σωζει) , να το κοιταξεις λιγο ..θυμιζει τον ερντογκαν που θελει τον Ομηρο τουρκο … για γελια και για κλαμματα . Μα τοοοσο αγραμματος εισαι ;;;

  3. Για να λεμε και του στραβου το δικιο δεν εκαναν και καπου λαθος οι συριζαιοι, ολο παρτουζες ηταν ο Ζευς και μια πηδαγε σαν θεος, μια σαν ταυρος, μια μεταμορφωθηκε σε βροχη;;; και γονιμοποιησε την αλληνε, χεσε μεσα

  4. Μακη , αν ο χριστος ηταν Ελληνας εγω ειμαι κινεζος , περιτομη εχουν μονον οι εβραιοι , για θυμισου τι γιορταζει η εκκλησια τον Ιανουραριο … Την περιτομη του Ιησου. Τι σχεση ειχαν ποτε οι Ελληνες με τις περιτομης σε ολη την Ιστορια ; καμια . Μα καμια.

    1. Εσυ ρε βλαμενε αυτο καταλαβες οτι γιορταζει η εκκλησια τον Ιανουραριο; Φυσικα και ηταν ελληνας ο Ιησους, για αυτο τον δωσανε στους ρωμαιους να τον δικασουν, γιατι οι εβραιαοι μπορουσαν να δικαζουν μονο απο την δικια τους φυλη βαση με τους νομους που ειχαν. Οι ελληνες ειναι η αγαπημενη φυλη του μοναδικου και τριαδικου θεου μας.

  5. Περαστικα σε σενα George , παιδι του Αβρααμ και του Ισαακ….δουλε του Θεου… χααα χα χαα!!

  6. Καλα τους ειπαν γιατι προσβαλλουν το θεο η την θρησκεια των αλλων…αν τολμουσαν ας εβριζαν το Αλλαχ ….εχω καταλαβει οτι ειναι κομπλεξικοι Ελληνες που τα βαζουν και πουλανε μαγκια μονο στους αλλους Ελληνες ενω με τους ξενους απο Μερκελ Γερμανους μεχρι Πακιστανους και Μουσουλμανους τους παει στο βρακι.Μαγκια στην Ελλαδα και στις Βρυξελλες χεζουν μεντες…

  7. και ο Χριστός Έλληνας ήταν. Διαβάστε λίγο να δείτε από ποιο λαό προήλθε. Επειδή δεν θέλουν να μας τα πουν οι εβραίοι?

  8. Να τους αφησετε ησυχους , δεν κινδυνευετε απο αυτους , δεν εχουμε καιρο για τετοια , δεν ειναι αυτοι ο εχθρος που σας εξοντωνει . Ο εχθρος ειναι οι κομμουνιστοσυμμοριτες και οι οικογενεια του κουλη που πλουτιζει με μαυρες σακουλες . Θα επρεπε ολοι οσοι εχουν κοινο εχθρο να ειναι ενωμενοι τουλαχιστον εναντιον του… τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες για ανοητους.

  9. Αυτό που χρειάζεται ειναι μια ωραία αγωγη σε αυτα τα αριςτερα γουρουνια. Πρεπει να καταλαβουν πως υπαρχουν και οι αρχαιοθρησκοι, ειτε τους αρεσει, ειτε οχι. Υπάρχουμε, ειμαστε εδω και θα παραμείνουμε. Αλήτες, ιερόσυλοι.
    Δοξα στους Ελληνες Θεούς μας!!

    1. Διαβασε Ερμη Τρισμεγιστο, ”αρχαιοθρησκε”, και μετα τα ξαναλεμε…

  10. Oi δεκατρειοθειστες [12+1] μια ζωη γουρουνοποιημενοι καρφωμενοι στα πεοι και στα ονειρα των συνεχως και μεσα στις σκηνες τους… στις ερημους [!] και στις στεππες οι λησταρχοι…

Comments are closed.