Γαμπρός λέει στη νύφη «πλέον είμαστε μια τριμελής οικογένεια», μόλις εκείνη γυρίζει το κεφάλι της την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη

Κοινοποίηση:
nyfh_gamos

Ο Τζεφ παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής του, τη Τζένα, και η μέρα του γάμου τους ήταν τέλεια. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο Τζεφ ανακοίνωσε ότι είχε μια έκπληξη για την όμορφη νύφη, λέγοντας πως πλέον η οικογένεια αποτελούνταν από τρία άτομα.

Η Τζένα δεν είχε ιδέα για το τι είχε σχεδιάσει ο Τζεφ όταν σε μια ομιλία του κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, είπε: “Είμαι λίγο αμήχανος, γιατί πρόκειται να κάνω μια μεγάλη έκπληξη στη Τζένα κι εκείνη δεν ξέρει τίποτα.”

“Τζένα, αποφάσισα να σου κάνω ένα γαμήλιο δώρο. Είναι κάτι που θέλεις πολύ. Με χαρά σας ανακοινώνω ότι έχουμε ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά μας.”

Στο πρόσωπο της Τζένα φαινόταν μια αμηχανία, σαν να αναρωτιόταν: “Ποιο είναι το νέο μέλος της οικογένειας;”

Τότε ο Τζεφ δείχνει στη Τζένα τι εννοεί και το πρόσωπό της έλαμψε αμέσως!

Ήταν ένα κουτάβι! Ο Τζεφ έκανε έκπληξη στη Τζένα με λαμπραντόρ ηλικίας 14 εβδομάδων, ένα σκυλί που πάντα ήθελε. Τον ονόμασαν “Μπερ”.

Είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση να ξέρεις τι αγαπάει ο σύντροφός σου και να προσπαθείς με κάθε τρόπο να τον κάνεις χαρούμενο.

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα γι’ αυτήν την τυχερή νύφη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. μπραβο – πολυ ΟΜΟΡΦΗ στιγμή ,
    εμείς ΜΠΛΕΞΑΜΕ με σκυλιά που μισούν τους ελληνες …οικογένεια μητσοτάκη λέγεται …ντόρα κ ο γιός της κούλης …

Comments are closed.