«Γαμ@@@νοι μπά@@@δροι γίνετε επιτέλους vegan» – Άγριο κράξιμο στους Κινέζους (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Άγριο «κράξιμο» στους Κινέζους για την πανδημία του κορωνοϊού έριξε ο τραγουδιστής Μπράιαν Άνταμς.

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου του τραγουδιού με τίτλο Cuts Like a Knife ο Άνταμς μίλησε με πολύ σκληρά λόγια τους Κινέζους κάνοντας λόγο για «ορισμένους γα@@@νους μπάσταρδους που τρώνε νυχτερίδες και κατασκευάζουν ιούς στα εργαστήρια».

«Όλος ο κόσμος τώρα είναι “παγωμένος”, για να μην αναφέρω τους χιλιάδους που έχουν υποφέρει ή πεθάνει από αυτόν τον ιό» προσθέτει εμφανώς οργισμένος ο διάσημος τραγουδιστής.

«Το μήνυμά μου σε όλους αυτούς – εκτός από ένα “γα@@@νο ευχαριστώ” – είναι: γίνετε vegan» καταλήγει στην ανάρτησή του.

Όπως επισημαίνει ο Guardian το ξέσπασμα του Άνταμας ακολουθεί τη σειρά των θεωριών συνωμοσίας για την προέλευση του ιού. Μια από αυτές θέλει τον ιό Covid-19 να έχει περάσει στους ανθρώπους από νυχτερίδες που έφαγαν (ή από παγκολίνους) καθώς ορισμένα από τα πρώτα κρούσματα εντοπίστηκαν σε ανθρώπους που επισκέπτοντας συχνά την αγορά με ζωντανά ζώα στην Ουχάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν χρειάζεται να γίνει κανένας βιγκαν ! Απλά οι Κινέζοι και οι Ασιάτες πρέπει να σταματήσουν να τρώνε πράγματα που δεν τρώγονται, οπως είναι οι νυχτερίδες και θα τελειώσουμε μια και καλή με τις περίεργες πανδημίες μια και καλή!!!!

Comments are closed.