Γαλλογερμανικός άξονας κατά της τουρκικής επιχείρησης στη Συρία

Κοινοποίηση:
merkel-makron

Κοινό μέτωπο ενάντια στην τουρκική επιχείρηση στη βόρεια Συρία χτίζουν Γαλλία και Γερμανία, όπως κατέστησαν σαφές ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ από το Παρίσι επισημαίνοντας από κοινού ότι δεν μπορούν να αποδεχτούν άλλο «αυτήν την κατάσταση ενάντια των Κούρδων» και επισημαίνοντας την άμεση ανάγκη μίας «άλλης λύσης». Γαλλία και Γερμανία ανακοίνωσαν αμφότερες χθες ότι διακόπτουν τις εξαγωγές προς την Τουρκία παντός είδους πολεμικού υλικού που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο της επίθεσης στη Συρία.

Η τουρκική επίθεση εναντίον των κουρδικών δυνάμεων στην Συρία απειλεί «να δημιουργήσει μη αντιμετωπίσιμη ανθρωπιστική κρίση και να βοηθήσει στην επανεμφάνιση της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος» στην περιοχή», δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος υποδεχόμενος την καγκελάριο της Γερμανίας απόψε στο Παρίσι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. οι κωλογερμαναραδες τα φιλαρακια των Τουρκαλαδων τωρα το παιζουν εναντιον τους ποιον δουλευουν αραγε…….τοννους πολεμικο υληκο σταιλνουν καθε βδομαδα στα Μογγολια ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ……………….

Comments are closed.