Γαλλική αντεπίθεση κατά των ισλαμιστών! Τα σκίτσα του Μωάμεθ σε κυβερνητικά κτίρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Οι Γάλλοι στέκονται στο πλευρό του Εμανουέλ Μακρόν και κηρύσσουν τον πόλεμο κατά του ισλαμισμού και της τρομοκρατίας! Σε γιγαντοοθόνες προβάλλονται τα σκίτσα του περιοδικού που έγιναν στόχος των ισλαμιστών δολοφόνων!

Ο Μακρόν κήρυξε τον πόλεμο κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας. Με μαζικές απελάσεις ισλαμιστών, κλείσιμο συλλόγων δήθεν κατά τις ισλαμοφοβία, ακόμα κι αυτόν που χρηματοδοτούνται από την Τουρκία, και τις δράσεις της αντιτρομοκρατικής το κόκκινο μέχρι να εντοπιστεί και ο τελευταίος ισλαμιστής στην χώρα.

Στο πλευρό του φαίνεται ότι στέκεται η συντριπτική πλειοψηφία των Γάλλων καθώς και το σύνολο του πολιτικού κόσμου της Γαλλίας. Ενδεικτικές είναι οι εικόνες από κυβερνητικό κτίριο στο Μονπελιέ, όπου σε γιγαντοοθόνη προβολής προβάλλονται τα επίμαχα σκίτσα του περιοδικού Charlie Hebdo που σατιρίζουν τον Μωάμεθ και έγιναν η αιτία τόσο για τον αποκεφαλισμό του καθηγητή όσο και για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του περιοδικού.

Είναι το ισχυρότερο μήνυμα ότι η Γαλλία δεν θα λυγίσει. Ότι ο πολιτισμός δεν θα υποταχτεί στην ισλαμική και τουρκική βαρβαρότητα!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εδώ ΠΟΊΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΉΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ;;;;;;

  2. ο μακρον αποδεικνυεται μεγαλος ηγετης που παιρνει σημαντικες αποφασεις και τις υλοποιει…, η δικια μας η μαριονετα …, τον ειχε στο πιατο να εκμεταλευτει η ελλαδα μια πυρηνικη δυναμη σαν την γαλλια προς οφελος μας και κατα της τουρκιας.. και τακανε σαν τα μουτρα του ο ανεκδιηγητος…απο τοτε η τουρκια πηρε το πανω χερι… και μας παει με πατημενο γκαζι /////’/, ο μακρον εδωσε στον μητστκη.. και 2η ευκαιρια οταν εφερε τις φρεγατες και καναμε κοινες ασκησεις.. και 3η ευκαιρια στην διασκεψη στην κορσικη … αλλα ο μητστκης δεν εκμεταλλευτηκε τις ευκαιριες…επειδη τον πιεσε η μερκελ και ο πομπεο ενεδωσε και εδιωξε τον προθυμο μακρον… και τωρα που τον εχουν κλ@σει τα αφεντικα του.. τωρα τρεχουμε να καλυφθουμε στα 6μιλια.και το παρουσιαζουμε και σαν κατι σπουδαιο….,,,επειδη ….. κραταμε τα μποσικα…

  3. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΡΥΓΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (ΛΥΔΩΝ) ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ (ΜΕΤΑ ΡΩΜΑΙΟΥΣ) ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΓΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

  4. Και εδώ οι μουσουλμάνοι διαδηλώνουν αγκαλιά με όλο το τόξο έξω από το Εφετείο κατά του μοναδικού εχθρού τους στη χώρα μας.
    όταν πάρουν τα χατζάρια και κόβουν κεφάλια να δούμε τι θα κάνει ο Κούλης.

Comments are closed.