Γαλλία: Kαταζητούμενος μαφιόζος της Ντρανγκέτα εργαζόταν ως πιτσαδόρος

Κοινοποίηση:
drageta

Η αστυνομία στη νοτιοανατολική Γαλλία συνέλαβε έναν καταδικασθέντα δολοφόνο που συνδέεται με την πιο ισχυρή ομάδα οργανωμένου εγκλήματος της Ιταλίας, την «ντρανγκέτα», τον οποίο καταζητούσαν οι Αρχές για 16 χρόνια, ανακοίνωσε την Πέμπτη η Ιντερπόλ και η ιταλική αστυνομία.

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο 63χρονος εργαζόταν τα τελευταία τρία χρόνια ως παρασκευαστής πίτσας στην πόλη του Σεντ Ετιέν, όπου ζούσε από το 2014.

Ανακοίνωση της Ιντερπόλ ανέφερε ότι η γαλλική αστυνομία, με τη βοήθεια Ιταλών συναδέλφων, συνέλαβε τον Εντγκάρντο Γκρέκο στο Σεντ Ετιέν. Ήταν καταζητούμενος για δύο φόνους το 2006 και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε άλλη υπόθεση. Οι ιταλικές αρχές δήλωσαν ότι τα θύματα της διπλής δολοφονίας το 2006 ήταν αδέρφια που ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου με σιδηρολοστό σε ιχθυοπωλείο της Καλαβρία.

Σύμφωνα με την Ιντερπόλ, «οι δολοφονίες ήταν ”ξεκαθάρισμα λογαριασμών” μεταξύ μελών της μαφίας που σημάδεψε τις αρχές της δεκαετίας του 1990» την Ιταλία.

Η «ντραγκέτα», που εδρεύει στην χερσόνησο της Καλαβρία, είναι ένας από τους πιο ισχυρούς διακινητές κοκαΐνης στον κόσμο και θεωρείται ως η μεγαλύτερη απειλή μεταξύ των συνδικάτων του οργανωμένου εγκλήματος.

Τα τελευταία χρόνια, μαφιόζοι της ντρανγκέτα έχουν συλληφθεί σε όλη την Ευρώπη, ακόμη και στη Βραζιλία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Χα χα χα και στο Ελλαδισταν δεν μπορούν οι αρχές να βρουν πού βρίσκεσαι η πρώην κοπέλα του Φυσσα🤣🤣🤣🤣Σ’ ένα μέρος που παρακολουθουνται όλοι και όλα.

Comments are closed.