Γαλλία – Αλβανία: Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά! Τραγική γκάφα: Αντί για τον ύμνο της Αλβανίας έπαιξαν της Ανδόρας και ζήτησαν συγνώμη από τους… Αρμένιους!-Βίντεο

Κοινοποίηση:
1

Απίστευτη γκάφα στο “Σταντ ντε Φρανς”, όπου οι διεθνείς Αλβανοί αντί να ακούσουν τον εθνικό ύμνο τους, άκουσαν εκείνον της Ανδόρας. Το κορυφαίο ήταν ότι τελικά ο εκφωνητής νόμιζε ότι ήταν Αρμένιοι!


Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά. Στο “Σταντ ντε Φρανς” όπου η Γαλλία υποδεχόταν την Αλβανία για τα προκριματικά του EURO 2020, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι περίμεναν αν ακούσουν τον εθνικό ύμνο τους, έμειναν αποσβολωμένοι και απορημένοι.

Αυτό που έπαιζε, ήταν ο ύμνος της Ανδόρας.
Οι παίκτες της Αλβανίας ως αντίδραση αρνήθηκαν να αγωνιστούν αν δεν ακουγόταν ο δικός τους εθνικός ύμνος, κάτι που τελικά συνέβη. Πάντως ακόμα και τότε δεν έλειψε νέα γκάφα, αφού ο εκφωνητής του γηπέδου ζήτησε «συγγνώμη» από την Αρμενία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καμία γκάφα. Επίτηδες τους το έκανε. Και καλά τους έκανε…

  2. Tους Αλβανους δεν τους ξερει ουτε η μανα τους,θα ξερει που βρισκονται ο Εκφωνητης.

  3. Μπερδεύτηκε, όλες οι χώρες απο Α ξεκίναγαν…..

  4. Δεν μου κανει εντυπωση ,αυτή είναι η εκτιμηση που τους αξιζει να είναι στον πατο του σκουπιδοντενεκε , και αν δεν υπηρχε η ελλαδα να τους δεχτει το 1991 …γεια σου πατριωτη σαμαρα…σημερα αυτοι δεν θα υπηρχαν καν σαν χωρα θα ειχε φαει ο ενας τον αλλον.

Comments are closed.