Γαλαξίδι: Αυτοί είναι οι δύο νέοι που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Προσπάθησαν να μην πατήσουν νεκρό σκυλάκι στον δρόμο

Κοινοποίηση:
galaxidi

Μοιραία στάθηκε η βόλτα με το αυτοκίνητο για τον 24χρονο Παναγιώτη και την 21χρονη Βιργινία που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, στο 20 χλμ Ιτέας-Αντιρρίου κοντά στο Γαλαξίδι τα ξημερώματα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα τα δύο νεαρά παιδιά να χάσουν την ζωή τους ακαριαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «ΏΡΑ Φωκίδας» τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση και στην προσπάθειά του ο νεαρός να μην πατήσει με τις ρόδες του αυτοκινήτου ένα σκοτωμένο σκυλάκι στο δρόμο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω στο δέντρο.

Τραγική ειρωνεία είναι πως ο άτυχος Παναγιώτης απήχε 50 μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Η γνωστοποίηση του τραγικού συμβάντος βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία του Γαλαξιδίου αλλά και τη Θεσσαλονίκη όπου καταγόταν η νεαρή Βιργινία. Συντετριμμένοι είναι όλοι όσοι γνώριζαν τα δύο νεαρά παιδιά, τα οποία είχαν γνωριστεί και δούλευαν στο Γαλαξίδι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Θλιψη και μονο θλιψη καλο παραδεισο στα παιδια.

  2. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΠΛΕΟΝ Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΤΙΜΗΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ”ΚΚΚ” ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΕΡΙ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ, ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΕΣΥ…

  3. Κρίμα τα παιδιά, η πατρίδα έχασε 2 έλληνες και μια οικογένεια που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν.
    Το γεγονός να γίνει παράδειγμα για τους νέους, είμαστε λίγοι και είναι άδικο να λιγοστεύουμε με τέτοιο τρόπο.
    Συλλυπητήρια στους δικούς τους.

  4. ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ”ΕΦΥΓΑΝ” ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΑΡΑΠΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ…
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    1. Πόσο καραγκιοζακος είσαι να βρίσκεις αφορμή από αυτή την είδηση για να πεις την παπάρια σου με το λαθρομεταναστευτικο. Αντί να πεις το προφανές, ότι η ταχύτητα σκοτώνει κ προφανώς η ταχύτητα ήταν που έπαιξε το ρόλο της για το δυστύχημα, στο πλαίσιο της αποφυγής του νεκρού σκύλου. Μην τρέχετε!!

Comments are closed.