Γίνονται και αυτά! Σπάνια κρίση αλήθειας από την Παγώνη: «Δεν έχει νόημα το κλείσιμο, αυτού του είδους το lockdown. Θα πρέπει λοιπόν να ανοίξουν σχολεία και λιανεμπόριο – Λάθος η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 6»(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ασφυκτική είναι η κατάσταση στις ΜΕΘ των νοσοκομείων της Αττικής, όπου από τα 259 κρεβάτια είναι κατειλημμένα τα 217.

«Οι κλίνες είναι κατειλημμένες κατά 84% σε 259 κρεβάτια ΜΕΘ. Δόθηκαν 40 κλίνες επιπλέον σε Ερυθρό, ΚΑΤ για να καλύψουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα άλλα νοσοκομεία αναφοράς που είναι πλήρη» είπε στο MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Πιστεύουμε ότι προς το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε μια αποσυμφόρηση. Υπάρχει μεγάλη πίεση και από τους non covid ασθενείς. Με καρκίνους, εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιαγγειακά νοσήματα. Εχουν έρθει στην κανονική ζωή οι άνθρωποι, πρέπει να έρχονται οι ασθενείς όταν έχουν προβλήματα, ανεξάρτητα αν έχουμε την covid-19. Περάσαμε μια πολύ δύσκολη βδομάδα» ανέφερε.
«Να ανοίξουν σχολεία και λιανεμπόριο»
Σύμφωνα με την κ. Παγώνη το lockdown που διανύουμε δεν έχει νόημα. «Δεν έχει νόημα το κλείσιμο, αυτού του είδους το lockdown. Θα πρέπει λοιπόν να ανοίξουν σχολεία και λιανεμπόριο» είπε.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι για να αποφευχθεί ο συνωστισμός σε πάρκα, πλατείες κτλ, που είναι ο ένας πάνω στον άλλο «θα πρέπει να ανοίξουν και τα καταστήματα της εστίασης, τα ζαχαροπλαστεία. Πιο καλά ελέγχεται η κατάσταση αν είναι καθισμένοι στα τραπέζια με τις μάσκες τους παρά στα παγκάκια που είναι ο ένας πάνω στον άλλο και στις πλατείες».

Η κ. Παγώνη χαρακτήρισε λάθος την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακο. «Είναι λάθος η απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα. Είδαμε τον συνωστισμό που υπάρχει ειδικά στα σούπερ μάρκετ» είπε.

Για τη διπλή μάσκα τόνισε ότι «μόνο σε κλειστούς χώρους πρέπει να χρησιμοποιείται η διπλή μάσκα. Νοσοκομεία, Μέσα Μεταφοράς, σούπερ μάρκετ. Όταν φοράς δύο μάσκες δεν φοράς δύο απλές χειρουργικές, αλλά μία χειρουργική και μία υφασμάτινη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ…

    #ΝΔ_παιδεραστές #κυβερνηση_συμμορια #κυβερνηση_τσιρκο #ΝΔ_Χουντα #ΝΔ_ξεφτιλες #ΝΔ_ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ #μμε_ξεφτιλες #κυβερνηση_χουντα #ND_Mafia #ΝΔ

  2. Στις 9 είναι σωστή η απαγόρευση κυκλοφορίας;

  3. εχουν μπλεξει. εχουν χασει την πυξιδα?? απο την αλλη εχουμε τους σοφους των ΜΜΕ παρλαπιππες που κανουν σαματα ετσι για λενε κατι, την τρελλαναν την κυρια

  4. Είμαστε σίγουροι ότι η Παγώνη είναι διανοητικά και ψυχολογικά ισορροπημένη;
    Διότι φάσκει και αντιφάσκει. Άρα είναι λογικά ή ανισόρροπη ή διαπλεκόμενη, αλλάζοντας θέση και γνώμη ανάλογα με το τι θέλει να προωθήσει η Γιατρός-Manager.
    ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ: Τεστ από Επιτροπή Ψυχολόγων και Ψυχιάτρων για όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην Υπόθεση Covid-19: Πολιτικούς, Γιατρούς, Αναλυτές κτλ.
    Αμφιβάλλω πολύ πλέον για την ψυχική υγεία των εμπλεκομένων προσώπων.

  5. Που δείχνει ότι οι λεγόμενες απόψεις των ειδικών είναι πραγματικά οι απόψεις του Κούλη.

  6. Μάλλον θελουν να την κάνουν σιγά σιγά με ελαφρά πηδηματακια όλοι τους. Βλέπουν ότι πλέον ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι ότι
    του πουλανε φουμαρα, βλέπουν και όλα αυτά που γίνονται με όλους τους ανώμαλους και ετοιμάζονται σιγά σιγά να κρυφτούν.Οτι κονομησαμε κονομησαμε!!!!

  7. Ρωτήστε και τον Αντωνιάδη τι τραβάει.Οι Μεθ είναι μισογεμάτες απο ασθενείς που δεν έχουν κόβιντ και τους καταχωρούν ως κόβιντ.Με διάρροια μπαίνουν , με σπασμένο ισχύο μπαίνουν, με φτάρνισμα μπαίνουν, με καρκίνο μπαίνουν , όλοι πρέπει να βγουν θετικοί , πάση θυσία, στον κορωνοιό και να τους διασωληνώσουν.Στο τσακ σώζονται κάποιοι.

  8. Σωπαααα!!!!! κρίση αλήθειας??? ή κόβεται το παραδάκι????? Όλα θα βγουν σιγά, σιγά.

  9. Και τότε γιατί μας κλείνετε μέσα γαμώ το $#@g$f#@h#$@

Comments are closed.