Γέροντα δεν ίσιωσες από τα τέκνα που σου βγάλαμε και σε πήγαιναν καβαλαρία και έβγαλες πάλι γλώσσα; Πρωτοφανής φρασεολογία από τον Μητροπολίτη Δωδώνης

Κοινοποίηση:
1071478_0_185_3543_2178_1920x0_80_0_0_4d030bb62e70b5c3f13f820fada6b759

Πρωτοφανές ύφος και φρασεολογία από τον Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο ο οποίος  σε τηλεοπτική συνέντευξη σχολίασε το θέμα των 14 ιερέων που τεθήκαν σε αναγκαστική αργία στη Ζάκυνθο.

 Ο κ. Χρυσόστομος δήλωσε ότι οι συγκεκριμένοι ιερείς στη Ζάκυνθο στους οποίους δόθηκε διορία 10 ημερών για να εμβολιαστούν αλλιώς θα τεθούν σε αργία είχαν μεταβεί δύο φορές – μαζί με τους πιστούς που τους ακολουθούν – έξω από το σπίτι του προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, όπως έχουν κάθε δικαίωμα άλλωστε.

«Δεν βγήκα να τους μιλήσω», είπε ο Χρυσόστομος:

«Υπάρχει μια τραγική κατάσταση με τις συμπεριφορές ανθρώπων που είναι ψεκασμένοι. Να δείτε ότι τα ίδια θα κάνουν και με την απογραφή» πρόσθεσε ο οποίος ζήτησε να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο για τους ιερείς!

“Όποιος μισθοδοτείται από το Δημόσιο να κάνει εμβόλιο» τόνισε χαρακτηριστικά και επιχειρώντας να εξηγήσει την στάση των «ιερέων αρνητών» είπε ότι το κάνουν για να τους γνωρίσει ο κόσμος γιατί δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους!”

«Ποιος θα ελέγχει στις εκκλησίες;» σημείωσε αναφορικά με τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από Δευτέρα και τόνισε πως «είμαστε κοντά στην κυβέρνηση και κάθε κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό».

 «Είναι αδιανόητο να βλέπεις τον άλλον να πεθαίνει και να σφυρίζεις αδιάφορα», κατέληξε.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Φτου σου σταυρωτη του χριστου ξεδιαντροπε εχεις το θρασος και λες οτι οι μαχητες ιερεις ειναι οργανα του σατανα ενω εσυ εισαι το οργανο του σατανα, πως ομως στα εχει αντιστρεψει ο διαβολος στο μυαλο τι συγχυση σου χει προκαλεσει, τι λογο θα δωσεις φοβο θεου δεν εχεις που προδιδεις την εκκλησια με το χειροτερο τροπο αντι να την υπεραπιστεις, αισχος εχεις χασει την ψυχη σου ηδη.

  2. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ………..ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!!!!!

  3. Περαιτέρω επαλήθευση του Πατροκοσμά: “Τις ημέρες εκείνες, οι ιερείς θα γίνουν οι ασεβέστεροι ΟΛΩΝ”…

    Να ‘το, το ζούμε μπροστά στα μάτια μας…

Comments are closed.