Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός: 700.000.000 εκατομμύρια νεκρούς θα έχετε σε 3 ημερονύκτια

Κοινοποίηση:
giv

Μεγαλη η χαρη του Αγιου Γεροντα Ιωσηφ του Βατοπεδινου Ειχε πει τα μελλούμενα Μακαρι ο Θεος να μας ελεησει τους αμαρτωλους και αναξιους δουλους του. Μετανοια και πολυ προσευχη να ερθει το κακο λιγοτερο. Αγιε του Θεου Ιωσηφ Βατοπεδινε πρεσβευε υπερ ημων των αμαρτωλων Αμην Ζει Κύριος ο Θεός μεθ ημων και θα ζει αιωνιως. Αμην. Δοξα το Θεο παντων ενεκεν Αμην.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΑΜΗΝ…ΑΜΗΝ…ΑΜΗΝ….700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΛΗ ΣΟΔΕΙΑ….ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΡΗΜΑΔΙΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ….ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ….ΑΠΟ ΕΝΑΝ ICBM ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΝΕΚΡΩΝ….Ο ΧΑΡΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΤΩΜΑΤΑ…ΘΑ ΧΑΚΑΡΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ …ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΟΤΑ Ε ΚΟΤΑ ΚΟΤΟΥΛΑ …ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΕΕΙ ΜΕ ΠΑΖΑΡΙ #ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ# ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ? ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ….

  2. Ε…. Ας γίνει!!!! Έτσι Όπως έχει γίνει η Ανθρωπότητα, ας γίνει ένας ολοκληρωτικος πυρηνικός πόλεμος και ας περπατάς 2 ώρες για να βρεις Άνθρωπο να μιλήσεις. Μόνο έτσι θα μαλακώσουν οι καρδιές των Ανθρώπων….

  3. ΒΑΛΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

  4. τετοια κοπροσκυλα γιναν ρασοφοροι ουστ κοπριτες να πεθανει κοσμος για χερεστε τον γιαχβε σας ουστ

Comments are closed.