Γέροντας Ιωσήφ Βατοπεδινός: Έρχεται Αποκαλυπτικός Πόλεμος. Η Ελλάδα θα συμμαχήσει με Ρωσία.Θα κερδίσει η Ρωσία. Νέο Βυζάντιο

Κοινοποίηση:
1

Αγ.Πελαγία τού Ryazan: o Αντίχριστος θα έρθει από την Αμερική….


Τα έσχατα χρόνια στη Ρωσία θα υπάρξει μονάρχης Ορθόδοξος Ρώσος.Θα γίνει πόλεμος αποκαλυπτικός.Ο Αντίχριστος θα έρθει από την Αμερική. Σλαβικές χώρες και Ελλάδα θα συμμαχήσουν με Ρωσία. Θα γίνει πόλεμος αποκαλυπτικός.Όλα τα μιαρά έθνη κατά της Ρωσίας…Επέμβαση ουράνιων δυνάμεων θα νικήσουν η Ρωσία και οι σύμμαχοί της αναφέρουν οι εσχατολογικές προρρήσεις Ρώσων Ουκρανών Αγίων και ενός Έλληνα Γέροντα του Ιωσήφ του Βατοπεδινού….

«Πρέπει να ξέρετε με σιγουριά ότι η Ρωσία είναι η βασίλισσα των Ουρανών και ότι τη φροντίζει και καθαρά μεσολάβησε γι ‘αυτήν. Ζητείται από ολόκληρο το πλήθος των αγίων με τη Μητέρα του Θεού να σώσει τη Ρωσία …
Υπό τον Αντίχριστο, η Ρωσία θα είναι το ισχυρότερο βασίλειο στον κόσμο. Και άλλες χώρες, εκτός από τη Ρωσία και τα σλαβικά εδάφη, θα είναι υπό την εξουσία του Αντίχριστου και θα βιώσουν όλες τις φρίκες και τα βασανιστήρια που γράφονται στις Αγίες Γραφές »(αναφέρει ο Άγιος Λαυρέντιος του Τσερνίγκοφ).

«Τα έσχατα χρόνια, θα υπάρξει μοναρχία στη Ρωσία. Αυτό θα προκαλέσει μια παγκόσμια εχθρική αντίδραση. Οι εχθροί θα στρέφονται κατά της Ρωσίας ως στίφη ακριδών. “Θα είναι πόλεμος;” ρώτησαν τον Άγιο Θεοφάνη.Απάντησε

– Θα υπάρξει πόλεμος όταν ολόκληρος ο κόσμος θα οπλιστεί ενάντια στη Ρωσία. Και πράγματι, ο Αντίχριστος θα θεωρήσει τη Ρωσία ως εχθρό του κόσμου, γιατί θα ανακηρυχθεί Ορθόδοξη όταν θα έχει εκλείψει η Ορθοδοξία ». (Άγιος Θεοφάνης της Πολτάβα).

«Ο ευλογημένος γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός μου είπε (μαρτυρία Ιερομονάχου Ραφαήλ (Μπερεστόφ)) ότι« … έρχονται τρομερές στιγμές, αλλά μετά από ορισμένα τρομερά γεγονότα πολλοί σλαβικοί λαοί θα προσαρτηθούν στη Ρωσία και η Ελλάδα θα συνάψει επίσης συμμαχία με τη Ρωσία. Έτσι, θα δημιουργηθεί ένα νέο Βυζάντιο.Αλλά μου είπε αυτό: “Η Ρωσία θα κερδίσει! Ο ουράνιος στρατός θα εισέλθει στη μάχη από την πλευρά της Ρωσίας και θα καταρρίψει εχθρικά αεροπλάνα και πυραύλους κρουζ. Μετά από ένα τέτοιο θαύμα, ολόκληρος ο κόσμος θα ξέρει ότι ο Θεός έχει κερδίσει και ότι είναι με τη Ρωσία! Στη Ρωσία, θα συσπειρωθούν τρεις δυνάμεις – κομμουνιστές, αληθινοί δημοκράτες και Ορθόδοξοι πατριώτες. Με τη χάρη του Θεού θα εκλεγεί ο Ορθόδοξος Τσάρος. Και μετά στη Ρωσία θα γίνει εκκαθάριση της εκκλησίας. Τώρα η Εκκλησία μας είναι άρρωστη, πολύ άρρωστη. Υπάρχουν πολλοί κατάσκοποι που εργάζονται για τους εχθρούς του Χριστού. Και δεν έχουμε ακόμη εθνική κυβέρνηση. Και ο βασιλιάς μας θα είναι ένα πολύ φωτεινός, δυνατός, ταλαντούχο άτομο, που θα κυβερνά με αγάπη και σοφία. Αυτό αποδεικνύεται από τους ιερούς πατέρες της Εκκλησίας, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα Νικολάι Γκουριάνοφ. Αυτή είναι η ελπίδα μας. “

«Μου λέει:« Ο Αντίχριστος θα έρθει στην εξουσία και θα ξεκινήσει τη δίωξη της Ορθοδοξίας. Και τότε ο Κύριος θα αναδείξει τον Τσάρο του στη Ρωσία. Θα είναι από βασιλική οικογένεια και θα είναι ισχυρός υπερασπιστής της Πίστης μας! Γράψτε, Πέτια, για σύντομο χρονικό διάστημα δύο χρόνια και οκτώ μήνες. Πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν για να υπηρετήσουν αυτόν τον Τσάρο. Δεν θα επιτρέψει την αντιχριστιανική εξουσία στη Ρωσία και θα λογοδοτεί στον Θεό για κάθε ένα από τα πιστά του θέματα. Όταν ο Κύριος μας δώσει αυτό το πιο ευφυές άτομο, η ζωή θα είναι καλή! Γράψτε, Petya,και θ’ αρχίσει αντίστροφη μέτρηση »(Αγία Πελαγία Ryazan Kaya).

«Ο Αντίχριστος θα έρθει από την Αμερική. Και ολόκληρος ο κόσμος θα υποκύψει σε αυτόν, εκτός από την Ορθόδοξη Εκκλησία του Τσάρου, η οποία θα είναι πρώτα στη Ρωσία! Και τότε ο Κύριος θα δώσει στο μικρό κοπάδι Του νίκη επί του Αντίχριστου και του βασιλείου του! ” (Αγία Πελαγία Ριαζάν).

«Όταν εμφανιστεί μικρή ελευθερία, θα ανοίξουν εκκλησίες, θα επισκευάσουν τα μοναστήρια, τότε θα βγουν όλες οι ψευδείς διδασκαλίες. Στην Ουκρανία, θα θρηνούν ενάντια στη Ρωσική Εκκλησία, την ενότητα και τη συλλογικότητά της. Αυτή η αιρετική ομάδα …Ο Μητροπολίτης του Κιέβου, που δεν αξίζει αυτόν τον τίτλο, θα κλονίσει σε μεγάλο βαθμό τη Ρωσική Εκκλησία, και ο ίδιος θα πάει σε αιώνια καταστροφή, όπως ο Ιούδας. Αλλά όλες αυτές οι δυνάμεις του κακού στη Ρωσία θα εξαφανιστούν και θα υπάρξει η Ενωμένη Εκκλησία των Ρώσων Ορθόδοξων …
Η Ρωσία, μαζί με όλους τους σλαβικούς λαούς θα ενώσει εδάφη, θα δημιουργήσει ένα ισχυρό Βασίλειο. Ο Ορθόδοξος Τσάρος, ο Χρισμένος του Θεού,…. Στη Ρωσία, όλα τα σχίσματα και οι αιρέσεις θα εξαφανιστούν. Εβραίοι από τη Ρωσία θα φύγουν για να συναντήσουν τον Αντίχριστο στην Παλαιστίνη, και δεν θα υπάρχει ούτε ένας Εβραίος στη Ρωσία. Δεν θα υπάρξει δίωξη της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ο Κύριος θα έχει έλεος για την Ιερή Ρωσία επειδή υπήρξε μια φοβερή προ-αντίχριστη εποχή σε αυτή. Το μεγάλο σύνταγμα των ομολογητών και των μαρτύρων έλαμψε …
Όλοι ικετεύουν τον Κύριο Θεό Βασιλιά των Δυνάμεων, βασιλέα των Βασιλέων, την Αγία Τριάδα του ένδοξου Πατέρα και Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Πρέπει να γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι η τη Ρωσία η βασίλισσα των Ουρανών τη φροντίζει και καθαρά μεσολάβησε γι ‘αυτήν. Ζητείται από ολόκληρο το πλήθος των αγίων με τη Μητέρα του Θεού να σώσει τη Ρωσία …
πηγή πληροφοριών: dimpenews.com

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ… ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ. ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΉ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ… Η ΡΩΣΙΑ, ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΡΩΣΟΦΙΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΊ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ Βαυαρός πρίγκηπας του Οίκου των Βίττελσμπαχ, που έγινε ο πρώτος βασιλιάς του σύγχρονου ελληνικού κράτους. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΣ!!! ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝΙΤΣΟΣ!!!

  2. Απο τους Ρώσους δεν υπάρχουν.Σχεδόν 90 χρόνια είχαν κουμουνισμό και Αθεϊα οι Ρώσοι και δεν μιλούσε ΚΑΝΕΙΣ στην Ρωσία.Και ξαφνικά τα τελευταία 10-15 χρόνια πάνε να βγούν οι μεθύστακες Ρώσοι οι πιο Χριστιανοί απο όλους!!!Εντάξει θα πουν οι Ρωσολάγνοι καμία σχέση η Ρωσία του Πούτιν με την Σοβιετική Ένωση.Ναι αλλά αν είσαι τόσο πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός πως είχες για 90 χρόνια πλήρη αθεϊα και ήσουν οκ με αυτό?Οπότε μην πάνε να μας βγούν αυτοί που μέχρι χτές ήταν άθεοι και ως ηγέτες και σωτήρες του Χριστιανισμού.

  3. 3 πουλακια κάθονται και πλέκουνε πουλόβερ ,ποιο βυζαντιο τωρα και ποια αυτοκρατορια εδώ βαδιζουμε τον ιδιο δρομο που βαδιζε η παλαι ποτε Γιουγκοσλαβια ,οσοι εχετε διαβασει από προσφατη ιστορια η εχετε παρακολουθησει εκπομπες καταλαβαίνετε τι εννοω, και εσεις ειστε στην κοσμαρα σας βλέπετε το δεντρο και δεν βλέπετε το δασος.

  4. Αν δεν το πιασατε …το υπονοουμενο ειναι οτι θα γινει νεο βυζαντιο , αλλα με αρχηγο τη ρωσια φυσικα ,(η οποια θεωρει τον εαυτο της οτι αυτη ειναι γνησια συνεχιστης του βυζαντιου) που η παναγια την αγαπαει και την προσεχει πολυ… γιατι αυτη ειναι η μονη καλη και σωστη ορθοδοξη χωρα στον κοσμο….κοινως σε ελευθερη μεταφραση …παπατζες!!!

  5. Και γιατί να μην είναι η Βασίλισσα των ουρανών η Ελλάδα ρε Ρωσόδουλοι???Πρέπει να είναι η Ρωσία έτσι???Το μάθαμε και αυτό ότι όλοι οι κατσαπλιάδες Σλάβοι μας αγαπάνε!!!Γιαυτό και οι Βούλγαροι ήθελαν και ΘΕΛΟΥΝ να μας πάρουν την Μακεδονία.Επίσης τη δουλειά έχουν οι Έλληνες να πολεμήσουν για να κάνουν αυτοκρατορία οι Ρώσοι μεθύστακες!!!Άν γίνει 3ος παγκόσμιος πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας ας σφαχτούν μόνοι τους η Ελλάδα δεν έχει καμία δουλειά.Τέλος κανείς δεν ξέρει πότε πως και απο ποιά χώρα θα έρθει ο Αντίχριστος.Άσε που είναι μεγάλη αμαρτία να είσαι ψευτο-προφήτης και να κάνεις ψέυτικες προφητείες

  6. Αυτό που φοβούνται οι δαίμονες είναι οι Αρχάγγελοι της Αλήθειας.
    Είναι το σύνταγμα που εξαφανίζει το σκότος και οι δαίμονες δεν υφίστανται πια.
    Τούτου του Τάγματος ο Αρχιστράτηγος είναι ο Α και ο Ω.
    Και το πνεύμα του Λόγου Του, αφυπνίζει τον Νουν της ιερής ψυχής που ζει μέσα στην αγάπη του Θεού, αποκαθηλώνοντας την αδερφοσύνη που σταύρωσαν με λέξεις.
    Λέξεις που μιμούνται την Αλήθεια της ανθρωπιάς και ως καρφιά δολοφονούν την αγάπη και την ειρήνη.
    Δαίμονες μεταμορφωμένοι ως άγγελοι, όπως και οι Ιούδες που ντύθηκαν δεσπότες.
    Ψεύτες αντίχριστοι που τρέμουν των Ελλήνων την αγάπη και αδερφοσύνη.
    Τρέμουν τον Λόγο…γιατί ;;;

    Είπε ο Θεός:
    “Ο Λόγος Μου είναι του δένδρου μου ο σπόρος, που ξεχωρίζει ο καρπός του από το δένδρο το κακόν.”

    Γλυκύς ο καρπός της Αλήθειας.
    Στερεώνει την πίστη και του Θεού την Παρουσία, ως εν τω ουρανώ Του και εις την ψυχή μας, μέσα στην πραότητα, την καλοσύνη και την σωφροσύνη της Αγάπης και έτσι ο άνθρωπος γνωρίζει την χρηστότητα και αγαπά ο αδερφός τον αδερφό ως μετουσιωμένο τον Χριστό.

    Και χώρισε ο Θεός τα ύδατα της γνώσης και φώτισε στην εικόνα Του την Ουσία Του την Θεϊκή.
    Ως Μονογενής Υιός κατέβηκε και δίδαξε το άλας της ζωής μέσα στη μία θάλασσα των ανθρώπων, το είναι της Τριαδικής υπάρξεως του Ουρανού στη γη.
    Ουρανός η ψυχή μας, πνεύμα μας η ανθρωπιά δια του Λόγου του Ιησού Χριστού μας.
    Πατήρ μας η Αγάπη, Μητέρα μας το Άγιο Πνεύμα και υιός Τους εμείς η Εκκλησία που μας βαπτίζει με τον ιερό τον Λόγο την ιερή ψυχή μας, με της Ανθρωπιάς του Θεού τα χρηστά.

    Και διαχώρισε ο Θεός τα ύδατα και χωρίστηκε η αμαρτία από την ανθρωπιά.
    Και έτσι είδαν οι άνθρωποι πόσο ξένοι είναι από την Ανθρωπιά.

    Έλληνες Έλληνες… ξυπνήστε και ντύστε τα δωρισμένα από τον Θεό φρονήματα στο πνεύμα σας και γίνετε Έλληνες ξανά.

    Ιωάννης βασιλεύς, των Ουράνιων υδάτων της Αλήθειας

  7. Ο αντίχριστος θα είναι απ’ τη Ρωσία.

  8. Όλο μαλακίες γράφετε χρονιάρες μέρες. Πότε μας έκανε η Ρωσία ένα καλό σε ολόκληρη την ιστορία μας ; Μια ζωή μας την έφερναν και μας πούλαγαν. Ξεστραβωθείτε ρεεεεεεεεεεεεεε όλες οι παπαριές για το “ξανθό γένος” που θα μας σώσει και καλά, είναι προπαγάνδα

  9. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΛΟΓΟΣ

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    Θα αναστηλωθεί η Μία Αγία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία σε ένα σώμα, που τώρα είναι διαμελισμένη κάτω στην Γη σε νέο και παλαιό και δεκάδες σχίσματα και αιρέσεις. Οι κληρικοί που δεν έφεραν υγιή καρπό θα απομακρυνθούν.

    ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.

    Οι άξιοι ρασοφόροι θα βγουν να κηρύξουν την Αγάπη του Θεού. Το κήρυγμα δεν θα γίνεται μόνο στις εκκλησιές, αλλά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Όπου αλλού μπορούν να βοηθήσουν τον λαό θα συμβάλλουν. Κληρικοί που έχουν οικογένεια θα επιδοτούνται από το κράτος για να συντηρούν την οικογένειά τους.

    Θα συλληφθούν όλοι οι κλέφτες της περιουσίας της Ελλάδος και των Ελλήνων και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Όλες οι περιουσίες όσων έκλεψαν θα κατασχεθούν. Οι περιουσίες εκείνων που έκλεψαν και κυβερνούν τους Έλληνες ενώ δεν είναι Έλληνες θα κατασχεθούν μέχρι 5ης γενεάς. Θα επιστρέψουν πίσω όσοι Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό.

    Αν δεν μας επιστρέψουν οι γείτονες τις 7 Εκκλησίες μας στην Ασία με τις περιουσίες που ανήκουν ισόβια στον Ελληνισμό, και δεν μας ανοίξουν την πόρτα της Αγίας Σοφίας, τούρκικος μιναρές στην Ελλάδα να μην ξαναηχήσει.

    Οι μετανάστες θα επιλέξουν ή θα φύγουν από την Ελλάδα ή θα χρησιμοποιηθούν για την εξόρυξη του ορυκτού μας πλούτου ή για την καλλιέργεια της ελληνικής γης.

    Όλα τα χρέη των Ελλήνων θα χαριστούν και οι Έλληνες θα πάψουν να χρωστούν. Δημόσιες σπατάλες δεν θα υπάρχουν πια. Οι εισαγωγές θα ελαχιστοποιηθούν, καθότι η Ελλάδα μπορεί να παράγει όλα τα ωφέλιμα για τους Έλληνες, και οι Έλληνες επιστήμονες και εφευρέτες θα ωθηθούν. Πάσης φύσεως τεχνολογίες (ιατρικές, γεωργικές κλπ) θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα για τους Έλληνες. Δημιουργία και χρησιμοποίηση τεχνολογίας μη ρυπογόνου για το περιβάλλον σε πάσης φύσεως μηχανές. Όλες οι ρυπογόνες για το περιβάλλον τεχνολογίες καταργούνται.

    Η Ελλάδα θα τιμωρήσει την ευρωπαϊκή ένωση για την απάτη που στήθηκε σε βάρος των Ελλήνων. Η Ελλάδα θα φύγει από την ευρωπαϊκή ένωση και από το ευρωπαϊκό νόμισμα και θα κοπούν χρυσές δραχμές. Ο πλούτος της Ελλάδος είναι τόσο μεγάλος που μόνο από ένα σημείο ορυκτού πλούτου φτάνει να έχει ο κάθε Έλληνας 96 δις ευρώ.

    Θα δημιουργηθεί νέα Βουλή Ελλήνων, όπου θα υπάρχουν πένητες ερημίτες και γέροντες κλητοί που δωρεάν θα καθοδηγούν τους Έλληνες ακολουθώντας το σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Γ’ Δούκα Βατατζή.

    Τα σύνορα θα θωρακιστούν με πολύ ισχυρό τρόπο και κανείς δεν θα μπαίνει μέσα χωρίς άδεια και πολύ συγκεκριμένο λόγο (θέματα τα οποία θα έχουν να κάνουν με τουρισμό, με φοίτηση ξένων – για να μπορούν να μεταδώσουν μετά το Ελληνικό Ορθόδοξο πνεύμα στους λαούς τους με συνοδεία Ελλήνων – σε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και με εμπόριο) ούτε από στεριά, ούτε από αέρα, ούτε από θάλασσα.

    Δυνατό κράτος είναι αυτό που έχει ισχυρή γεωργία και κτηνοτροφία. Το νέο κράτος θα φροντίσει να έχει τροφή για τον λαό δωρεάν, με καλλιέργεια γης και ανάπτυξη κτηνοτροφίας. Ένα μέρος της γης της Ελλάδος – εκτός από αυτό που θα δοθεί στους Έλληνες που δεν έχουν – θα καλλιεργείται για να μην πεινάσουν ποτέ οι Έλληνες, και για να δημιουργηθεί η αντίστοιχη ελληνική βιομηχανία. Το ίδιο θα ισχύσει και με την κτηνοτροφία και τα παράγωγά της.

    Η εθνική βιομηχανία θα δημιουργηθεί εκ νέου και ξένες βιομηχανίες δεν θα υπάρχουν στην Ελλάδα. Ενίσχυση ναυτιλίας και θαλασσίου εμπορίου.

    Η Εκκλησία ως βασιλεύουσα θα φροντίσει να δοθεί γη δωρεάν σε όσους δεν έχουν για να μπορούν να καλλιεργούν. Τα κτήματα που θα δοθούν θα ανήκουν αιώνια στον κάθε Έλληνα που θα πάρει και θα μεταφέρονται από γενεά σε γενεά, δηλαδή από τον πατέρα στον υιό του κοκ, με μόνη δέσμευση να μην πωληθούν ποτέ σε τρίτον. Η κυριότητα θα είναι της Εκκλησίας. Η Εκκλησία επίσης, θα φροντίσει δωρεάν να στεγαστούν με σπίτι όσοι δεν έχουν. Η ίδια ρήτρα της μη πώλησης σε τρίτον θα ισχύει και εδώ.

    Η Εκκλησία θα φροντίσει να δοθεί στους Έλληνες δωρεάν η ελληνική παιδεία των άγιων πατέρων μας και ενδόξων προγόνων μας. Όλοι μας θα ζούμε αδελφωμένοι με οδηγό το Φως του Χριστού και τα μέτρα και τα σταθμά που όρισαν οι πρόγονοί μας. Κάθε Έλληνας θα διδαχθεί την ολοκληρωμένη ελληνική γλώσσα και το ελληνικό αλφάβητο, καθώς και την γνώση της θεάσεώς του. Επίσης, θα ξεκινήσουν ιεραποστολές για να μοιραστεί το Φως του Χριστού και της Ορθοδοξίας στον υπόλοιπο κόσμο. Θα ανοίξουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια δωρεάν σε όλους τους Έλληνες. Θα υπάρχει εθνική παιδεία. Ιδιωτική παιδεία θα έχουν μόνο οι ξένοι.

    Τα ναρκωτικά θα κοπούν μαχαίρι και οι χρήστες θα λάβουν δωρεάν θεραπεία. Θα ενταχθούν στον στρατό και θα γεμίσουν τα βουνά με δέντρα, θα αναλάβουν να φροντίζουν και να προστατεύουν τα δάση.

    Ο στρατός θα διδάσκει τον κόσμο πώς να καλλιεργούν την γη με τάξη και με παιδεία στρατιωτική.

    Δικαστήρια, δικαστές δεν θα υπάρχουν πια, γιατί κανείς δεν θα αδικεί κανέναν. Την τάξη θα την αναλάβουν να την δίνουν πνευματικοί ιερείς όταν χρειάζεται.

    Θα εφαρμοστούν άλλες πηγές ενέργειας (από τον ορυκτό και φυσικό πλούτο της Ελλάδος) που δεν θα μολύνουν το περιβάλλον και θα δοθούν δωρεάν στους Έλληνες για χρήση. Κανείς δεν θα πληρώνει για το ρεύμα του ή το νερό του ή για να βάλει καύσιμο για το αυτοκίνητό του εντός Ελλάδος.

    Όσοι Έλληνες δεν έχουν μεταφορικό μέσο και θα επιθυμούν να μετακινηθούν οπουδήποτε, αυτό θα γίνεται δωρεάν από τα μέσα του κράτους.

    Η διατροφή θα αλλάξει με σκοπό να εξαλειφθεί το 95% των ασθενειών που σήμερα οφείλονται σε αυτήν. Υβρίδια και μεταλλαγμένα απαγορεύονται να υπάρχουν και να καλλιεργούνται. Μεταλλαγμένες τροφές για τα ζώα και τους ανθρώπους απαγορεύονται.

    Νοσοκομειακή περίθαλψη, φάρμακα, και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ασθενής Έλλην θα παρέχεται δωρεάν από το κράτος.

    Τα πάντα των Ελλήνων θα είναι μόνο για τους Έλληνες. Ξένη ιδιοκτησία και εκμετάλλευση στην Ελλάδα θα πάψει να υπάρχει. Όπου υπάρχει τώρα θα επιστραφεί.

    Επιστροφή των Ελλήνων στους τόπους τους με πλήρη ενίσχυση περιφέρειας. Γρήγορη αποσυμφόρηση των πόλεων, όπου θα διαμένουν πια μόνο οι εκ γενετής εγγεγραμμένοι. Διευθέτηση των θεμάτων της περιφέρειας τοπικά στους τοπικούς φορείς με αναφορά στην κεντρική διοίκηση του κράτους.

    Θα κτισθούν γηροκομεία, νοσοκομεία και πτωχοκομεία σε όλη την επικράτεια και κανείς δεν θα είναι πένης πια.

    Η Ολυμπιακή φλόγα θα ανάψει στην Ελλάδα και δεν θα ξαναμεταφερθεί σε ξένους λαούς, αλλά θα παραμένει στον ελληνικό χώρο και θα ανάβει αιώνια.

    Οι 2 βραχονησίδες των Ιμίων θα δοθούν μόνο για χρήση στην αδερφή μας Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και στο όνομα της ειρήνης και της ανθρωπιάς θα αναλάβουν τον εκεί ορυκτό πλούτο για το καλό της ανθρωπότητας.

    Όλοι οι αρχαίοι ναοί θα αναστηλωθούν. Θα κτισθούν 12 εκκλησίες όμοιες με την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα.

    Για τα πρώτα τουλάχιστον 10 χρόνια κανένας Έλληνας δεν θα πληρώσει φόρο (οποιασδήποτε φύσεως) στο κράτος.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ και ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    1. ΑΜΗΝ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
      Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

      1. Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα… αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης,
        τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας…η αγάπη σας.

        ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !

  10. με αυτα τα φιλοαμερικανικα που μας κυβερνανε μπααααααααααααααα

Comments are closed.