Γέλαγε και το πεζοδρόμιο! “Tρελό” σκηνικό με την Σακελλαροπούλου στην Θράκη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
jextila exo

«Η Ελλάδα επενδύει στην ειρηνική συνύπαρξη, όμως είναι αδιαπραγμάτευτη η προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά την επίσκεψή της στην έδρα του Δ’ Σώματος Στρατού στην Ξάνθη, όπου επισήμανε το γεγονός ότι η Τουρκία αγνοεί διαρκώς το Διεθνές Δίκαιο και συντηρεί κλίμα έντασης και επιθετικότητας.

«Σε μια περίοδο αστάθειας και ρευστότητας, με τον απρόβλεπτο γείτονά μας να αγνοεί διαρκώς τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και να συντηρεί μονίμως ένα κλίμα έντασης κι επιθετικότητας, οι άνδρες και γυναίκες των ενόπλων μας δυνάμεων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων», είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Είναι αναμφισβήτητο ότι η Ελλάδα επενδύει στην ειρηνική συνύπαρξη, τη συνεργασία και την φιλία των λαών της περιοχής, σέβεται το διεθνές δίκαιο, τις διεθνείς συνθήκες και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτές», σημείωσε και πρόσθεσε: «Είναι όμως εξίσου αναμφισβήτητο ότι η προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων είναι αδιαπραγμάτευτη. Κι εσείς, οι γυναίκες και οι άνδρες των Ενόπλων δυνάμεων, γνωρίζω ότι έχετε τόσο την ικανότητα όσο και τη βούληση να φέρετε σε πέρας με κάθε επιτυχία αυτή την ύψιστη για την πατρίδα αποστολή».

H ΠτΔ μπροστά στο τιμητικό άγημα, στάθηκε πάνω σε ένα μεταλλικό καπάκι, του υπονόμου ή της ύδρευσης, αυτή η λεπτομέρεια δεν φαίνεται… Καλά δεν το πρόσεξε; Ή νόμιζε ότι εκεί έπρεπε να σταθεί λόγω κορωνοϊού;;;

rezili exo SAKELLAROPOULOU2-1140x570

Τόνισε πως είναι η πρώτη φορά που στη χώρα μας μια γυναίκα κατέχει το αξίωμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας και επομένως, ως Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, επισκέπτεται το Δ’ Σώμα Στρατού.

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας, εδώ στο επιτελείο του πιο ισχυρού σχηματισμού του Ελληνικού Στρατού, που έχει ως βασική αποστολή την ασφάλεια της Θράκης και τη φύλαξη των ελληνοτουρκικών χερσαίων συνόρων, που αποτελούν παράλληλα και τα ευρωπαϊκά σύνορα, τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου.

«Βλέποντας από κοντά την επιχειρησιακή σας ετοιμότητα, την εκπαίδευση και το άκαμπτο φρόνημα που σας διακατέχει, νιώθω την υποχρέωση να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τη βαθιά εμπιστοσύνη στο έργο σας, μεταφέροντας τα ειλικρινή συναισθήματα των Ελλήνων πολιτών», ανέφερε και υπογράμμισε: «Η διασφάλιση της ειρήνης, της ασφάλειας και της σταθερότητας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην Ανατολική Μεσόγειο αποτελούσε και αποτελεί βασικό πυλώνα της εθνικής μας στρατηγικής. Η Ελλάδα, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελεί τμήμα της ευρωπαϊκής επικράτειας. Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις που διασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα, υπερασπίζονται ταυτόχρονα την ασφάλεια της χώρας και την ασφάλεια της Ευρώπης».

Την κ. Σακελλαροπούλου υποδέχθηκαν ο διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης και αξιωματικοί οι οποίοι την ενημέρωσαν και για την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του Δ’ Σώματος Στρατού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Αυτή η χτικιασμένη κακάσχημη πάπια είχε φαίνεται πολλά προσόντα κομματοπροδοτόσημα (Ρήγας Φεραίος σχολή διδακτορικό) για την θέσι αυτή, και όλοι ξέρουμε χωρίς αυτά δεν προχωράς σε αξιώματα στο αποικιακό Ελλαδορεζιλστάν. Είναι σάπια και κομμουνιστικό σίχαμα μέχρι μυελού οστέων. Καλή κουβέντα ελληνική δεν βγαίνει από το στόμα της, για την μάνα που την γέννησε και.γι αυτό ούτε η γυναικεία μητρική αύρα δεν την καταδέχεται. Κοίτα την. Σαν αφορισμένη αφυδατωμένη, άψυχη σκιά στέκεται.
    Μα αν δεν τόχεις καρδούλα μου, το ελληνικό, γιατί δέχτηκες αυτό τον ψυχοφθόρο ρόλο, να τιμάς υποκριτικά ό,τι από μέσα σου φτύνεις; Δεν έμαθες ότι ¨ου δύνασαι δυσί κυρίοις δουλεύειν;¨ Ή μήπως το κάνεις για να δείχνης πόσο χαμηλά μπορεί να ξεπέσει ο κομμουνιστής μισάνθρωπος υπάνθρωπος και η μισελληνική εβραιοδημοκρατ-ορ-ία; Αν ναι, τότε άξιος ο μισθός σου. Είναι αυτό που λένε πως όταν ο θεός εποίησε τις αξίες ο διάολος έκανε τα αξιώματα για να δελεάση τους ανθρώπους.

  2. Αυτο μονο το φυτο το παιντι θα μπορουσε να το κανει να μπερδεψει το καπακι του υπονομου με
    το βαθρο που επρεπε να σταθει Να την χαιρομαστε

  3. Άπό Λεβέντη Βασιλέα ξεπέσατε σέ άνίκανουϛ καί ὁπτικά ἀπαράδεκτουϛ Προέδρους. Εἶστε ἄξιοι τῆϛ τύχηϛ σαϛ !!!

  4. Με πτυχία η χωρίς πτυχία…. Αμορφωτη η μορφωμένη…..Μαλ@κιες λέει…

  5. Το προβλημα μερικων δεν ειναι το ντυσιμο , αυτο ειναι αφορμη και δικαιολογια. Το προβλημα σας ειναι το ιδιο το πολιτευμα .Απο τη στιγμη που ονειρευεστε χουντες και αρματα μαχης στο δρομο , το ντυσιμο της ειναι απλα προφαση .Μια γυναικα τουλαχιστον οταν ντυνεται « επισημα » δεν εχει και πολλες επιλογες στυλιστικες.

  6. Μία ακόμα ΓΛΑΣΤΡΑ στο ΚΗΠΟ με τα υπόλοιπα ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ….

  7. Σχολιαζετε την εμφανιση και την μορφωση αυτης της γυναικας και η ουσια ειναι αλλη!!!!!!! Πως γινεται η επιλογη του εκαστοτε προσωπου που θα γινει προεδρος της Δημοκρατιας απο τους πολιτικαντηδες!!!!!!!! Οπως ειναι γνωστο ο Προεδρος της Δημοκρατιας δεν εκλεγεται απο τον Ελληνικο λαο, τον εκλεγει η Βουλη!!!!!!!!!! Και η ξευτιλα ειναι οτι το κυβερνον κομμα προτεινει για προεδρο οχι τον καλυτερο, αλλα αυτον που θα ψηφισει και η Αξιωματικη αντιπολητευση, αλλιως πανε σε εκλογες!!!!!!! Ο Τσιπρας προτεινε τον δεξιο Παυλοπουλο ξεροντας οτι η ΝΔ δεν μπορουσε να μην τον ψηφισει, οπως και εγινε και ο Μητσοτακης προτεινε την, προφανως αριστερων καταβολων, αυτην την γυναικα, την οποια ψηφισε ο Συριζα και δεν πηγαν σε εκλογες!!!!!!

    1. Εδώ πέρα έχεις νομοθετική και εκτελεστική εξουσία απο το ίδιο όργανο (Βουλή), κάτι που είναι απαράδεκτο. Και σε πείραξε το ότι βγάζουν ΠτΔ μόνοι τους; Εδώ πέρα μόνοι τους αποφασίζουν τους μισθούς τους ρε. Εχετε πάρει χαμπάρι πόσο δούλεμα τρώτε ρε ζωντανά; Φέρτε σανοοοοοο….

  8. ΖΗΤΩ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.??/
    ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ
    ΥΓ.ΜΕ ΕΞΑΙΤΕΣΗ ΤΟΝ ΣΑΤΤΖΕΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

  9. ΡΕ ΓΙΔΙ ΝΙΚΟ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΑΣ.

  10. Βλέπει κάτι τέτοιες φωτό της ΠτΔ μας ο Ερντογάν και κατουριέται από το γέλιο.

  11. Οτι κακια και να πει καποιος ειναι αδικο. Η μπανανια της Ευρωπης που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ ψηφιζει Μητσοτακη για ενα καλυτερο αυριο αλλα αυτος ο “σωτηρας” διαλεγει και τον την ΠΤΔ. Δεν την ψηφισαμε Στεφανε Χιο. Μας την παραδοσανε ως δωρο στον επαιτη ετουτο το λαο. Ο εχθρος ειναι μεσα και γελαει . Ανοιξατε τας πορτας σας και εμπηκε καμαρωτος καμαρωτος. Να την χαιρεστε λοιπον.

  12. Κουιζ σαν ποιον μοιαζει η αυτη στο θηλυκο του βρειτε το

  13. Πώ πώ τί χάλια.Μέ αυτή τη μουσούδα θά κάνεις Πάσχα;Μέ τί σέ ταιζε η μάνα σου όταν ήσουν μικρή μωρή Κατίνα;
    Μ’ε γουρουνίσιο τυρόγαλο;
    Γιάννης Λάκων

  14. Προς όλα τα γίδια – σχολιαστές: Η ΠτΔ γεννήθηκε σ’ ένα ορεινό χωριό της Ξάνθης, τη Σταυρούπολη. Καλά κάνει και την επισκέπτεται για δεύτερη φορά. Η μόρφωσή της, για τους περισσότερους από σας, είν’ Έβερεστ! Δε μπορείτε να τη φτάσετε ούτε στο νυχάκι της! Σχολιάζετε την εμφάνισή της, δείγμα του ρατσιστικού και φασιστικού σας τρόπου σκέψης.

    1. Σιγά τη μόρφωση!Ξέρεις πόσοι πτυχιούχοι νομικής φυτοζωούν,αλλά αυτή είχε τον δικαστικό πατέρα και μπήκε στο δικαστικό σώμα!Είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ πόσο διάτρητες και διαβλητές είναι οι εξετάσεις εισαγωγής στην εθνική σχολή δικαστών στη Θεσσαλονίκη…

      1. Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια… Και λογικά όσοι σχολιάζουν τις σπουδές της, δεν έχουν καν διαβάσει το βιογραφικό της! Δε ξέρουν καν σε ποιο ύψιστο βαθμό της δικαστικής βαθμίδας έφτασε… Όσο για την καραμέλα δικαστικού πατέρα, υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα παιδιά επιφανών γόνων που πέρασαν απαρατήρητα και κάνανε άλλη καριέρα. Κι επιτέλους ας φτάσει στα ύπατα αξιώματα και κάποιος – α απ’ τη Θράκη. Φτάνει με τους – όπουλος, τους Μανιάτες και τους Κρητικούς…

        1. Ρε άει παράτα μας με το δικαστικό σώμα. Σιγά την διάκριση, ένα μάτσο ρουφιάνοι προδότες και παρτάκηδες είστε όλοι εκει μέσα. Στην Ελλάδα τρομπα είσαι οτι δηλώσεις. Σιγά την μόρφωση που έχει το τσόκαρο, η κλώσσα που όπου βλέπει Ελληνική σημαία παθαίνει σεληνιασμό το τρολλ. Αει παράτα μας ρε, ηλίθιε γλύφτη.

          1. Τα ειπες ολα στον ρουφιανο.. τον Νικολακι.
            Τα εργα τους φανερωνουν την μορφωση και τις γνωσεις τους λεχριτη Νικολακι..

    2. Άι τράβα γλύψε της τα γυαλιά ρε νικολακι που θα μας κάνεις και κήρυγμα για την στάση προς αυτήν την κιόσα την τουρκόφιλη

    3. Τι μας ενδιαφέρει τώρα η “μόρφωση”που μας λες εσύ..Στα π@π@ρια μας η μεγάλη τεχνογνωσία ρε μεγάλε…Τι να την κάνει την “μόρφωση”όταν δε σέβεται το λαό της; Πάρε τα χιλιαρικάκια σου και τουλάχιστο βούλωσε το όπως έκανε ο τσαπερδοχείλης ο Πάκης.. Αμάν με τη γκιόσα από την Ξάνθη..Μας έτρωγαν τα καλαμπαλίκια μας.

    4. Πεστους τα Νίκο! Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η ΠτΔ είναι η πιο μορφωμένη και (γιατί όχι) όμορφη Ελληνίδα. Αυτοί ισχυρίζονται ότι υπάρχουν πιο μορφωμένες και όμορφες και πιστεύουν ότι στη θέση αυτή θα έπρεπε να είναι κάποιος που να προκαλεί δέος στον Ερντογάν.
      Όμως πρέπει κάποιος να τους πει ότι κανένας Έλληνας ΠτΔ δεν είχε και στο παρελθόν το εκτόπισμα να προκαλεί δέος στον εχθρό αν και όλοι τους ήσαν μορφωμένοι.

    5. Σιγά τη μόρφωση ρε γίδι. Ένα πτυχίο Νομικής έχει όπως 500.000 άλλοι Έλληνες. Εκτός εάν εννοείς μόρφωση να ξέρει απ’ όξω τα άπαντα του Μαρξ χαχαχαχαχα

    6. ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ? Ο ΤΣΟΥΤΣΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ. ΚΑΤΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  15. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΕΥΔΑΠ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ;

    1. Μα τι λέτε τώρα… Όλη η Ελλάδα κινείται πέριξ της Αθηναϊκής χαβούζας! Από αύριο κιόλας η ΔΕΥΑΞ θ’ αλλάξει και θα γίνει ΕΥΔΑΠ…

  16. Μεγάλη ξεφτίλα να εκπροσωπεί την Ελλάδα αυτό το πράμα!

  17. Γιατί κατηγορείτε την ΠτΔ και αφήνετε στο ‘απυρόβλητο’ τα κόμματα που την επέλεξαν?

    Προφανώς θα τη ‘λουστούμε’ με τη φάτσα και το ανάστημα που έχει….

    ας ελπίσουμε ότι η εκλογή της ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ κάποια σκοπιμότητα… ο καιρός θα δείξει….αρκεί να μην πληρώσουμε άλλη μια καταστροφή… και ο ‘νοών νοείτο’….

  18. Καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε ….

  19. 12000€ τσεπώνει κάθε μήνα η κλώσσα..Ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Πάκης τα τσέπωνε επίσης αλλά ήταν διακριτικός και πρόσεχε να μην προκαλεί..

  20. Σαν καθαριστρια μοιαζει αυτη και ομως ειναι Πτδ.

  21. Δεν ξέρω τι να πω…. Ρε παιδιά, κοιτάξτε καλά τις φωτογραφίες και πείτε τι σκ@τά νοιώθετε;;;….Και αν ξέρει κανείς πως αλλάζεις υπηκοότητα χωρίς πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά;;;

  22. Όσο αποτυπώνεται η απέχθεια και απαξίωση προς το πρόσωπο της απ’ τους ευρισκόμενους γαλωνάτους και το τάγμα της σημαίας τόσο η ίδια απέχθεια αποτυπώθηκε στην Μουτσούνα της προς το μνημείο και προς την ελληνική Πολεμική Σημαία!!!

  23. ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ Κ@ΡΙΟΛ@ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΑΙ ΣΙΚΤΗΡ ΜΟΥΝΟΠ@Ν@.

  24. Απ οπου κ να μας δει κανεις,μια δεκαδα ξεφτιλα ολη η χωρα.

  25. ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ

  26. Δε νομίζω να έγινε τυχαία . Κάτι μασονικό θα έχει κι αυτό από πίσω αν το ψάξει κανεις

Comments are closed.