ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛ ΣΙΦΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ – ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ – ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κοινοποίηση:
astheno-gaza

Ένα ασθενοφόρο που μετέφερε τραυματίες Παλαιστίνιους από τη Γάζα στο πέρασμα της Ράφα χτυπήθηκε από μαχητικά του Ισραήλ το μεσημέρι της Παρασκευής (3/11).

Το νοσοκομείο al-Shifa της νότιας Γάζας κτυπήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/11) με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για μεγάλο αριθμό νεκρών και τραυματιών.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος ήταν τα ασθενοφόρα που υπήρχαν μπροστά στην είσοδο του νοσοκομείου, με τις εικόνες να που κάνουν το γύρω του διαδικτύου να δείχνουν αρκετά ασθενοφόρα κατεστραμμένα και ανθρώπους γεμάτους με αίματα στο έδαφος.

Μάρτυρες που επικαλείται το Al Jazeera, ανέφεραν ότι από το χτύπημα επλήγη και η οδός Αλ-Ρασίντ, ο παραλιακός δρόμος της Γάζας, τον οποίο ο Ισραηλινός Στρατός είχε προηγουμένως πει στους πολίτες να πάρουν για να ταξιδέψουν νότια -προς το πέρασμα της Ράφα.

Σημειώνεται ότι το νοσοκομείο al-Shifa έχει πάνω από 5.000 ασθενείς και δεκάδες χιλιάδες εκτοπισμένους ανθρώπους στις μπροστινές και πίσω αυλές.

Είναι το μεγαλύτερο νοσοκομείο στην πόλη της Γάζας και στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη επίθεση που έχει δεχθεί.

Ο Άσραφ αλ Κούντρα, εκπρόσωπος του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας στη Γάζα, λέει ότι βαριά τραυματισμένοι ασθενείς μεταφέρονταν στο πέρασμα της Ράφα με την Αίγυπτο όταν ο ισραηλινός βομβαρδισμός χτύπησε ακριβώς έξω από το νοσοκομείο αλ Σίφα.

«Ενημερώσαμε τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο, ενημερώσαμε όλο τον κόσμο, ότι αυτά τα θύματα ήταν παρατεταγμένα σε αυτά τα ασθενοφόρα», είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΙΔΙΚΑ ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΙΣΤΑΝ Α.Ε. ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑ@ΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ[ΑΖΟΦ] .ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ?????

  2. T1 τα ειπες ολα αδερφε!
    οι μουλαδες δεν πολεμανε σαν αντρες κρυβονται πισω απο γυναικες και παιδια ενω ξερουν πως θα τους θυσιασουν. λυπαμαι πολυ για τα γυναικοπαιδα αλλα η χαμας τους σκοτωνει. ενω επρεπε να τους προστατευει. πρεπει να εξαφανιστουν αυτοι οι υπανθρωποι

  3. ΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΟΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΗΡΗ ΜΟΣΣΑΝΤ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΑΡΧΗΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΟΠΛΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ …..ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΝΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ

  4. Θα σας σώσει ο αλαχαχμπαρ και ο ερντογάν πιθήκια μουσμουλάνοι!
    Άντε γιατί αρκετά σας φάγαμε στη μάπα με τη σκ@τοθρησκεία σας.

  5. Αυτη ειναι η τακτικη των τουρκων για μεγαλυτερες απωλειες μεταξυ των ευαλωτων καθαρη γενοκτονια.

  6. Ευγε στα σιωνιστακια που χτυπανε και ασθενοφορα εκτος απο γυναικοπαιδα ! Με το τροπο που πολεμανε οι σιωνιστες θα θαψουνε και τους υπολοιπους Εβραιους που δεν χρωστανε τιποτα !

  7. Εκανε την αρχη η χαμας θα το τελειωσει το ισραηλ…κριμα πραγματικα για τον απλο λαο και απο της δυο πλευρες.

  8. Τόσο κακό, τόσος χαμός και ο άλλος έχει στικάκι για σέλφι; Δεν μας παρατάτε ρε πιλαφάδες με τα fake news σας..

Comments are closed.