“ΓΥΜΝΗ ΔΙΨΟΥΣΕ για ΣΥΝΟΥΣΙΑ”. “Η πόρνη η κόρη σου, δεν μαζεύεται με τίποτα, Κώστα. Θα σου … το…. της μάνας σου πάνω στο μνήμα”! Ο μεγαλύτερος “αρχικοριός” όλων των εποχών, Χρήστος Μαυρίκης, ανοίγει το βαλιτσάκι με τις υποκλοπές κ’ τινάζει το πολιτικό σύστημα στον αέρα…

Κοινοποίηση:
1sk.indd

teaser27-6

maurikis3- kafao

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό τoυ Σαββατοκύριακου 27-6-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», 

  -ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό,

ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν,

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 6 μήνες.

Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Banner-supermarket

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα.

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.
Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.
24_sport.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Σαββατοκύριακο 27 & 28-06-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Αλλα ίσως είμαι και φαντασιοπληκτη οπότε
    σας παρατω ήσυχους να ασχοληθείτε με τις
    ΑΟΖ.

  2. Γράφω και τσεκαρω σωματικές αντιδράσεις.
    Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει.Αν δεν έβλεπα το σχόλιο θα πίστευα ότι ήταν αντίδραση από το κενο.Ισως και να είναι.

  3. Σε μια σχέση έστω και απομακρυσμενη υπάρχει ανταλλαγή απόψεων γενικά όχι μόνο
    ειδικά.Ειδικα Κυριακή απόγευμα που δε περναει με τπτ.

  4. Οκ! Την κατάλαβα την απάντηση.
    Ήταν εμπεριστατωμένα περιγραφική.

    1. Προφανως μόνο το συγκεκριμένο επίπεδο
      ενδιαφέρει.

    1. Σωστό γουστάρετε lara croft ξέρω .
      Άμα έλεγα τίποτα Μ αρέσει να με γ@….
      όπως παλιά πρώτοι θα είσαστε η κάνω λάθος.
      Μόνο για γκόμενες και γ@μησια είναι η
      συζήτηση?

  5. Άσε που για να τραβήξεις μια πετυχημένη
    μλκια πρέπει να υπάρχει και μια υψηλής
    πυκνότητας διεγερτικη φαντασίωση.
    Και η Ντόρα με τον τρόπο που περιγράφεται
    από τους μετρ του είδους θεωρώ ότι είναι
    άκρως ανασταλτικός παράγοντας.

  6. Πάντα ήμουν πολύ σοβαρή σε τέτοιου είδους
    θέματα.Η μόρφωση και η παιδεία μου δεν
    μου επιτρεπει να τοποθετηθω σε κατώτερου
    είδους για την ευγενική προσωπικότητα
    μου “πιθανα” σχόλια

    1. Ναι αλλά μπαίνεις να διαβάσεις και λες και την άποψη σου αντί να σνομπαρεις σα μορφωμένη που εισαι

  7. Τζάμπα τόσα σοβαρά σχολια?
    Δε χρηζω κι εγώ ένα μικρό εγγραφο σχολιασμo?

  8. Η επιφανειακή αναρτητικη σοβαροφάνεια
    βλάπτει την εκσπερμάτωση.
    Όχι μόνο άρθρα να ανεβάζουμε περί
    εκσπερμάτωσης.

  9. Ετσι! Απο περιεργεια! Αναζητηστε, ποσο στοιχιζουν, οι μεταλλικες ζαρντινιερες!

  10. Ελληνικο επιχειρην ..παντα το κρατος να σπρωχνει δυνατα και με το αζημειωτο
    Μην ξεχνατε 400 δισ χρεος καπου πρεπει να πηγανε γιατι στους συνταξιουχους των 600 ευρω δεν τα δωσανε

    1. 1τρις οι καταθεσεις αιλήνων στας ελβετίας…

  11. Ο Αριστείδης Αλαφούζος δεν ξεκίνησε εφοπλιστής αλλά εργολήπτης δημοσίων έργων το 1952 και σε ηλικία 28 ετών. Είναι το έτος, που σχηματίζει κυβέρνηση ο στρατάρχης Παπάγος. Ο Κων. Καραμανλής διορίζεται υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, τότε ο αδελφός του Αλέξανδρος, καίτυ δικηγόρος, ιδρύει μία εταιρεία χωματουργικών έργων.
    Αρ.Αλαφούζος αναλαμβάνει μεγάλα δημόσια έργα, όπως αντιπλημμυρικά στους ποταμούς Νέστο και Αξιό, την οδό Βάρκιζα-Σούνιο, το Μον Παρνές, το ξενοδοχείο -καζίνο, τουριστικές εγκαταστάστασεις στο Λαγονήσι, την ανάπλαση της πλατείας Ομονοίας όπως την βλέπουμε σε ταινίες του ΄50 και του ΄60. Σε όλα αυτά ο Αλέκος Καραμανλής ελάμβανε υπεργολαβίες τα χωματουργικά.
    Το πρώτο πλοίο το αγοράζει το 1965 και το δεύτερο το επόμενο έτος, όταν εγκαθίσταται μονίμως στο Λονδίνο.
    Επανέχεται στην Αθήνα για να αγοράσει από τον Κοσκωτά την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ρ/σ Sky και να «παίξει» δουλειές με τον Μητσοτάκη. Συμμετέχει τo 1989 στην ιδρυτική πεντάδα της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε (Mega)αλλά κατόπιν αποχωρεί για να ιδρύσει τον τηλεοπτικό Sky.

    1. Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες , να εισαι καλα.

  12. Οι Μυτιληναίοι μόλις το 1990 μετέτρεψαν την μικρή επιχείρηση εμπορίας μετάλλων σε ανώνυμο εταιρεία για να εισέλθουν στο χρηματιστήριο. Το 1999 εξαγοράζουν την ΜΕΤΚΑ και αρχίζουν κατασκευές για λογαριασμό της ΔΕΗ.
    Μετά τριετία εξαγοράζουν την πλειοψηφία της Αλουμίνιον της Ελλάδος.
    Πολύ περίεργη η επιχειρηματική άνοδος τους. Αναλαμβάνουν με μειοψηφικό πακέτο την διεύθυνση της ΕΛΒΟ, αποχωρόντας αμέσως μετά το πέρας της εκτελέσεως μεγάλης παραγγελίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Είχαν διορίσει γεν.διευθυντή των εβραίο Ντίνο Μπενρουμπή. Αυτόν έχουν τώρα γεν. διευθυντή στα εργοστάσια ηλεκτρική ενεργείας. Την PROTERGIA την έχουν εγκατεστημένη στα Διυλιστήρια της Κορίνθου. Σ΄αυτήν την εταιρεία συμμετέχει ο όΜιλος Βαρδινογιάννη με 35%.

  13. Ο Κοπελούζος ως επιχειρηματίας είναι κατασκεύασμα των Γερμανών. Γόνος πτωχής οικογενείας εκ Νάξου. Πριν τελειώσει καλά καλά το Πολυτεχνείο βρέθηκε με εργοστάσιο αμαξοποιίας στην Θήβα με παραγωγή υπεραστικών και τουριστικών λεωφορείων SETRA. Επρόκειτο για ένα παρωχημένο μοντέλο του 1964, που το γερμανικό εργοστάσιο της Καισμπόρερ είχε δόσει άδεια κατασκευής στην κομμουνιστική Βουλγαρία.
    Το 1977 επολιτεύθη ανεπιτυχώς με την Ένωση Κέντρου σε ηλικία 27 ετών.Η προεκλογική εκστρατεία του πάντως εχαρακτηρίσθη θορυβώδης και πολυδάπανη. Το 1981 εξελέγη βουλευτής με την Ν.Δ, μετά διέκοψε το πολιτευτιλίκι και επικεντρώθηκε μαζί με τον αδελφό του Μανώλη, επίσης μηχανολόγο μηχανικό, σε έργα της ΔΕΗ.
    Μετά την πτώση του κομμουνισμού συνήψε στενές επιχειρηματικές σχέσεις με Ρωσία, ΄κυρίως στο χώρο με το φυσικό αέριο.

Comments are closed.