ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! Ο γιατρός και ερευνητής Hervé Seligmann και ο Haim Yativ πύρινοι για τον εμβολιασμό στο Ισραήλ: “Είναι ένα νέο Shoah (Ολοκαύτωμα) – Οι εμβολιασμοί προκάλεσαν περισσότερους θανάτους απ’ ό,τι ο covid19 – Aναντιστοιχία δεδομένων αρχών και της πραγματικότητας!” (BINTEO)

Κοινοποίηση:
debriefing_israel_0_field_mise_en_avant_principale_1_0

Δυο επιστήμονες αμφισβητούν και καταρρίπτουν από την πλευρά τους το εμβολιαστικό θαύμα του Ισραήλ και τη Γη της Επαγγελίας της Pfizer.

Στη FranceSoir σε άρθρο με τίτλο ”Εμβολιασμός στο Ισραήλ : οι αριθμοί της θνησιμότητας ποιόν εγκαλούν;” συνέντευξη από τον Haim Yativ μηχανικό και το γιατρό Hervé Seligmann, από την ερευνητική μονάδα για τις αναδυόμενες μολυσματικές και τροπικές ασθένειες της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Aix-Marseille. Οι Haim Yativ και Dr Seligmann ανέλυσαν δεδομένα εμβολίων από το Ισραήλ σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο Nakim.org.

Το Citizen Collective of FranceSoir και ο σύνδεσμος Bon Sens ζήτησαν και τους πήραν συνέντευξη για να κατανοήσουμε την ανάλυσή τους και τους περιορισμούς της.
Οι συγγραφείς του άρθρου λένε ότι δεν καμιά διαμάχη ή σχέση συμφέροντος πέραν του ότι έχουν παιδιά στο Ισραήλ.

Μια πλήρης ενημέρωση η οποία, μετά από μια παρουσίαση, συζητά την ανάλυσή τους για τα δεδομένα, τις επικυρώσεις που πραγματοποιήθηκαν, τους περιορισμούς και, πάνω από όλα, τα συμπεράσματα που ζητούν να συγκρίνουν με τα δεδομένα που ζητούνται μέσω αίτησης προς το Υπουργείο Υγείας, μέσω του ισοδύναμου το Ισραηλινό CADA (Επιτροπή Πρόσβασης σε Διοικητικά Έγγραφα).

Τα ευρήματα είναι απλά:

Υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ των δεδομένων που δημοσιεύονται από τις αρχές και της πραγματικότητας in situ.
Έχουν τρεις πηγές πληροφοριών, εκτός από τα email και τα μηνύματα παρενεργειών που λαμβάνουν μέσω του Διαδικτύου.
Αυτές οι τρεις πηγές είναι το Ynet, ένας ισραηλινός ιστότοπος ειδήσεων, η βάση δεδομένων του Ισραηλινού Υπουργείου Υγείας και η βάση δεδομένων VAERS των ΗΠΑ (για παρενέργειες).
Τον Ιανουάριο του 2021, υπάρχουν 3000 καταγραφές ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου, συμπεριλαμβανομένων 2900 για εμβόλια mRNA.
Σε σύγκριση με άλλα χρόνια, η θνησιμότητα είναι 40 φορές υψηλότερη.
Στις 11 Φεβρουαρίου, ένα άρθρο από το Ynet παρουσιάζει δεδομένα σχετικά με τον εμβολιασμό. Οι συγγραφείς του άρθρου “απέρριψαν” αυτήν την ανάλυση, με βάση τα δεδομένα που δημοσίευσε η Ynet.
«Λάβαμε τα δεδομένα εξετάζοντας τη θνησιμότητα κατά την περίοδο εμβολιασμού, η οποία διαρκεί 5 εβδομάδες. Αναλύοντας αυτά τα δεδομένα, καταλήγουμε σε εντυπωσιακά στοιχεία που δίνουν σημαντική θνησιμότητα του εμβολίου. “

 

Οι συγγραφείς λένε ότι «οι εμβολιασμοί προκάλεσαν περισσότερους θανάτους από ότι ο κορωνοϊός θα είχε προκαλέσει κατά την ίδια περίοδο. “
Οι Haim Yativ και Dr Seligmann δηλώνουν ότι γι αυτούς “αυτό είναι ένα νέο Shoah (Ολοκαύτωμα)” ενόψει της πίεσης των ισραηλινών αρχών να εμβολιάσουν τους πολίτες. (σύμφωνα και με τις στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ είναι πιθανός ένας τέτοιος κίνδυνος.)

Προσκαλούν επίσης ειδικούς να ολοκληρώσουν τις αναλύσεις τους και σκοπεύουν να δώσουν νομική συνέχεια σε αυτήν την ανακάλυψη, εάν επρόκειτο να επικυρωθεί από τα δεδομένα του υπουργείου: σε επαφή, το τελευταίο δεν ήταν διαθέσιμο.

Οι συγγραφείς εκφράζουν τη λύπη τους για το γεγονός ότι δεν είναι σε θέση να επικοινωνούν γι αυτές τις ζωτικές πληροφορίες για τους συμπολίτες τους.

Βρείτε τo debriefing τους VIDEO EΔΩ:

Έχουμε επίσης δημοσιεύσει το πλήρες άρθρο που μεταφράζεται στα γαλλικά.

Τα δεδομένα πρέπει να επιβεβαιωθούν μετά το αίτημα πρόσβασης σε επίσημα έγγραφα που θα διαρκέσουν 5 εβδομάδες (νόμιμη διάρκεια στο Ισραήλ).

Δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο NAKIM: Δευτ 15 Φεβ 19 19:59

Η ανακάλυψη δεδομένων ανοσοποίησης στο Ισραήλ αποκαλύπτει τρομακτική εικόνα

Οι παρακάτω αναλύσεις ενός άρθρου που προωθεί τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 αποκαλύπτουν όλα τα δεδομένα εμβολιασμού και μια τρομακτική κατάσταση.
Στις 11 Φεβρουαρίου 2021, η Ynet (ο πιο γνωστός ισραηλινός ιστότοπος) δημοσίευσε μια συγκεχυμένη ανάρτηση και ένα συγκεχυμένο άρθρο με τίτλο “Δεδομένα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού στο Ισραήλ και τις γρήγορες επιπτώσεις του στους νέους”.
Οι αναλύσεις αυτών των δεδομένων εξηγούν γιατί κατά τη διάρκεια του προγράμματος μαζικού εμβολιασμού που ξεκίνησε στα μέσα Δεκεμβρίου 2020 κατά τη διάρκεια του lockdown,τα νέα κρούσματα COVID-19 που επιβεβαιώθηκαν καθημερινά δεν μειώθηκαν όπως συμβαίνει κατά τη διάρκεια του lockdown και, το πιο σημαντικό, πάλι, γιατί ο αριθμός των σοβαρών , κρίσιμα και θανατηφόρα περιστατικά αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για τουλάχιστον ένα μήνα. Από τα μέσα Δεκεμβρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου (δύο μήνες), σημειώθηκαν 2.337 από τους 5.351 επίσημους Ισραηλινούς θανάτους από COVID. Οι αναλύσεις μας δείχνουν σημαντική αύξηση στα ποσοστά θνησιμότητας κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού των 5 εβδομάδων ,συγκριτικά με τους μη εμβολιασμένους και εκείνους μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εμβολιασμού. Πιθανώς, ασυμπτωματικά κρούσματα πριν από τον εμβολιασμό και εκείνοι που έχουν μολυνθεί αμέσως μετά την πρώτη δόση τείνουν να εμφανίζουν πιο σοβαρά συμπτώματα από τους μη εμβολιασμένους.

Το άρθρο της Ynet είναι οργανωμένο μ’ έναν παθιασμένο τρόπο και χρησιμοποιεί δεδομένα που παρέχονται με λανθασμένο τρόπο από το Υπουργείο Υγείας. Δεν είναι γνωστό εάν αυτό ήταν σκόπιμο να αποδείξει την αποτελεσματικότητα του εμβολίου ή εάν αυτό έγινε με λάθος τρόπο, επειδή τα παρεχόμενα δεδομένα κακώς κατανοήθηκαν. Σημειώστε ότι στο Ισραήλ όλα τα εμβόλια προέρχονται από την Pfizer.
Φέρνουμε ένα πολύ σημαντικό παράδειγμα του άρθρου, σε σχέση με τον πίνακα που παρέχεται από το Υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με το κείμενο “Ωστόσο, 546 από τους νεκρούς ήταν τέτοιοι που δεν εμβολιάστηκαν καθόλου ή έλαβαν την πρώτη δόση εμβολιασμού εντός δύο εβδομάδων πριν από το θάνατό τους” διαφέρει από τον πίνακα. Αυτό είναι σαφώς αβάσιμο καθώς όλα τα δεδομένα που παρουσιάζονται στον πίνακα και παρέχονται παρακάτω περιγράφουν μόνο ασθενείς με COVID-19 που έλαβαν τουλάχιστον την πρώτη δόση εμβολιασμού. Αυτό είναι σαφές από την εξέταση του πίνακα. Το γενικό σύνολο είναι 43.781 ασθενείς με COVID που έλαβαν την πρώτη ή τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Από τους συνολικά 660 θανάτους, 546 έλαβαν μόνο την πρώτη δόση.
Τα δεδομένα στον πίνακα, αντί να υποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, υποδηλώνουν τις δυσμενείς επιπτώσεις του εμβολίου.

Για το λόγο αυτό, πρέπει πρώτα να καταλάβουμε ότι ο πίνακας που διοχετεύεται περιγράφει την κατάσταση των ασθενών με COVID-19 που έλαβαν την πρώτη ή τη δεύτερη δόση εμβολίου σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, όπως αυτό ξεκίνησε στο άρθρο … προκύπτει από τα δεδομένα ότι μεταξύ 856 ασθενών άνω των 60 ετών χρόνια σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονταν τη δεδομένη στιγμή … “υποθέτουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 11 Φεβρουαρίου αντικατοπτρίζει την κατάσταση στα νοσοκομεία της προηγούμενης ημέρας, επομένως στις 10 Φεβρουαρίου 2021 ή στις 11 Φεβρουαρίου 2021.
Στις 10 Φεβρουαρίου, ο αριθμός των σοβαρών ενεργών κρουσμάτων ήταν 1.056 σύμφωνα με τον πίνακα ελέγχου του Υπουργείου Υγείας, βλ. Παρακάτω φωτογραφία.

Αυτό δείχνει μ΄εκπληκτικό τρόπο ότι τα πιο σοβαρά κρούσματα που νοσηλεύτηκαν στις 10 Φεβρουαρίου ή σε μια κοντινή ημερομηνία στην πραγματικότητα εμβολιάστηκαν με την πρώτη δόση ή έως και δύο εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση. Να ο πίνακας των εμβολιασμένων ασθενών με 1031 σοβαρά κρούσματα και 220 κρίσιμα κρούσματα κατά τη στιγμή της πραγματοποίησης του πίνακα. Αυτό αντιστοιχεί στο άρθρο στα εβραϊκά την 1η Φεβρουαρίου 2021 “Μπορεί να αποδειχθεί ότι το εμβόλιο της Pfizer είναι η κύρια αιτία υψηλών ποσοστών θνησιμότητας στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο σήμερα;”

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η τελευταία έκπληξη που λαμβάνουμε όταν εξετάζουμε δεδομένα από το Υπουργείο Υγείας. Ο αριθμός των ατόμων που έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου στις 19 Ιανουαρίου 2021 μπορεί να αφαιρεθεί από τον αριθμό στις 10 Φεβρουαρίου 2021. Κατά τη διάρκεια αυτών των 21 ημερών, 1.331.881 Ισραηλινοί πολίτες έλαβαν την πρώτη δόση. Ο πίνακας δείχνει ότι 568 από αυτούς πέθαναν, ήτοι 0,042%, και 39,047 από αυτούς έγινε κρούσματα COVID-19, ήτοι 2,9%.
Για τη 2η δόση εστιάζουμε σε συγκεκριμένα δεδομένα δύο εβδομάδες μετά τον 2ο εμβολιασμό σύμφωνα με τον πίνακα.

Από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου 2021, 909.102 Ισραηλινοί πολίτες έλαβαν τη 2η δόση εμβολίου. Από αυτούς σύμφωνα με τον πίνακα, 92 πέθαναν ή 0,01%.
Ως εκ τούτου, στις 5 εβδομάδες από την πρώτη δόση, τουλάχιστον 0,05% των αποδεκτών της πρώτης δόσης έχουν πεθάνει. Αυτό το ποσοστό θνησιμότητας αφορά κυρίως έναν σχετικά νέο πληθυσμό του οποίου ο εμβολιασμός ανακοινώθηκε στις 19 Ιανουαρίου, μια περίοδο κατά την οποία οι περισσότεροι από αυτούς που εμβολιάστηκαν ήταν κάτω των 65 ετών.
Προκειμένου να εκτιμηθεί το ποσοστό θανάτων ατόμων άνω των 65 ετών που εμβολιάστηκαν τις περισσότερες φορές πριν από αυτήν την περίοδο, χρησιμοποιούμε δεδομένα που αναφέρθηκαν από το VAERS με έδρα τις ΗΠΑ.

Βρήκαμε, δείτε το άρθρο στα Αγγλικά, ότι η αναλογία θανάτων για άτομα άνω των 65 έναντι αυτών κάτω των 65 είναι περίπου 4,42 (155/35). Έτσι, το ποσοστό θνησιμότητας ατόμων άνω των 65 ετών μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης δόσης εμβολιασμού πρέπει να είναι έως τις 19 Ιανουαρίου 0,042 (το ποσοστό θνησιμότητας για άτομα κάτω των 65 ετών) πολλαπλασιασμένο επί 4,42, ή 0,166%, που πλησιάζει το 0,2% που ανέφερε η Υπουργείο Υγείας στις 21 Ιανουαρίου 2021.
Αυτή η τιμή του 0,2% των θανάτων άλλαξε μυστηριωδώς αργότερα από το Υπουργείο Υγείας και μειώθηκε σε 0,005 χωρίς καμία εξήγηση. Οι παραπάνω εκτιμήσεις δείχνουν ότι τα δεδομένα του ποσοστού θνησιμότητας που παρείχαν πρώτα ήταν σωστά, τα ενημερωμένα δεδομένα ποσοστού θανάτου θα μπορούσαν να είχαν σκοπό να υποδείξουν χαμηλότερα ποσοστά θανάτου στους ηλικιωμένους.

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν εκεί.
Ο αριθμός των θανάτων από το COVID-19 μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού φαίνεται να εξηγεί την αύξηση των ποσοστών θανάτου COVID-19 που παρατηρήθηκαν από τον Δεκέμβριο του 2020.
Για αυτό, υπολογίζουμε τα προϊόντα του αριθμού των εμβολιασμένων ατόμων άνω των 65 ετών. 0,2 και ο αριθμός των ατόμων που εμβολιάστηκαν κάτω από 65 0,04. Αυτό δείχνει ότι οι περισσότεροι από τους θανάτους από το COVID-19 κατά τη διάρκεια αυτής της σχετικής περιόδου αφορούν εμβολιασμένους όπως δείχνει ο πίνακας που διοχετεύθηκε από το Υπ. Υγείας αρχές Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εμβολιασμού από τα μέσα Δεκεμβρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου, σημειώθηκαν 2.337 από τους 5.351 θανάτους από το COVID-19 για το Ισραήλ ή 43,7%. Από αυτούς, από τις 19 Ιανουαρίου, αναφέρθηκαν 1.271 θάνατοι COVID-19 για το Ισραήλ. Ο πίνακας που παρέσχε το Υπουργείο Υγείας στις 10 Φεβρουαρίου αναφέρει 660 θανάτους COVID-19 μεταξύ αυτών που εμβολιάστηκαν ή 51,9% των θανάτων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μόνο 1,3 εκατομμύρια Ισραηλινοί, από τα 8 εκατομμύρια (περίπου 1 στους 8, 12,5%), εμβολιάστηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ως αποτέλεσμα, ο εμβολιασμός προάγει τους θανάτους επειδή το 51,9% των θανάτων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αφορά το 12,5% που εμβολιάστηκε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επιπλέον, τα σοβαρά και κρίσιμα κρούσματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι περισσότερα από τα σοβαρά κρούσματα που αναφέρθηκαν, το δυσμενές αποτέλεσμα της διαδικασίας εμβολιασμού είναι πιθανότατα χειρότερο από αυτό που φαίνεται από τα διαθέσιμα δεδομένα.

Η φρίκη συνεχίζεται. Οι θάνατοι μεταξύ των εμβολιασμένων πρέπει να προστεθούν στα πολυάριθμα εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακά που αναφέρθηκαν αμέσως μετά τον εμβολιασμό που δεν περιλαμβάνονται στους θανάτους COVID-19 που διπλασιάζουν περίπου τους θανάτους μεταξύ των εμβολιασμένων, ο αριθμός των οποίων παραμένει άγνωστος και τους οποίους θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις επόμενες μέρες.
Σε αυτό το σημείο, «δηλώνουμε ότι οι εμβολιασμοί έχουν προκαλέσει περισσότερους θανάτους από ό, τι θα είχαν οι κορονωϊοί κατά την ίδια περίοδο. “
Μεταξύ αυτών που εμβολιάστηκαν και ηλικίας άνω των 65 ετών, 0,2% αυτών που εμβολιάστηκαν πέθαναν κατά τη διάρκεια της περιόδου των 3 εβδομάδων μεταξύ δόσεων, ή περίπου 200 στους 100.000 εμβολιασμένους. Αυτό συγκρίνεται με 4,91 θανάτους μεταξύ 100.000 θανάτων από COVID-19 χωρίς εμβολιασμό, δείτε παρακάτω. Αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με το COVID-19 από 0,279 θανάτους μεταξύ 100.000 που αναφέρθηκαν για εκείνους που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εμβολιασμού ή 2 εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση, δείτε τον πίνακα στο άρθρο Ynet παρακάτω.

Αυτή η τρομακτική εικόνα επεκτείνεται και σε άτομα κάτω των 65 ετών, μεταξύ των οποίων, κατά τη διάρκεια των 5 εβδομάδων της πλήρους διαδικασίας εμβολιασμού, πέθανε το 0,05% ή 50 στα 100.000. Αυτό πρέπει να συγκριθεί με 0,19 ανά 100.000 που πεθαίνουν από το COVID-19 και που δεν έχουν εμβολιαστεί σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα. Ως αποτέλεσμα, το ποσοστό θανάτου για αυτήν την ηλικιακή ομάδα αυξήθηκε κατά 260 κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου 5 εβδομάδων της διαδικασίας εμβολιασμού, σε σύγκριση με το φυσικό ποσοστό θανάτου από το COVID-19.

Ένας απλός τρόπος για να ξεπεράσετε αυτά τα σημεία είναι τα μηνιαία ποσοστά θανάτου COVID-19 από την έναρξη της πανδημίας και έως τα μέσα Δεκεμβρίου, 3.014 θάνατοι ή 3014/9 = 334.9 θάνατοι ανά μήνα. Τα μηνιαία ποσοστά θανάτου από τα μέσα Δεκεμβρίου ήταν 2337/2 = 1168,5 θάνατοι ανά μήνα, δηλαδή 3,5 φορές υψηλότερα.

Αυτοί οι εκτιμώμενοι αριθμοί θανάτων από εμβόλια είναι πιθανώς πολύ χαμηλότεροι από τους πραγματικούς αριθμούς, καθώς αντιπροσωπεύουν μόνο αυτούς που ορίζονται ως θάνατοι COVID-19 κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης περιόδου και δεν περιλαμβάνουν εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακά (και άλλα) συμβάντα. των αναφορών που τεκμηριώνονται στον ιστότοπο NAKIM, οι οποίοι αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου, δείτε εδώ.

Αυτό δεν λαμβάνει υπόψη τις μακροπρόθεσμες επιπλοκές που περιγράφονται σε μια ποινική καταγγελία που υποβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 στη Γαλλία και η οποία έχει μεταφραστεί στα Αγγλικά, δείτε εδώ.
Με αυτή την οπισθοδρόμηση, εξηγείται γιατί τα σοβαρά κρούσματα COVID-19 αυξήθηκαν με την έναρξη του εμβολιασμού και γιατί τα κρούσματα άρχισαν να μειώνονται όταν ο εμβολιασμός ανοίχθηκε στους νέους και συνεχίζει να μειώνεται καθώς η εθνική εκστρατεία εμβολιασμού χάνει.

Ελπίζουμε ότι αυτή η σφαγή δεν θα περιλαμβάνει εκείνους κάτω των 13 ετών, καθώς αυτοί έχουν αυξημένο ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων, στα εμβόλια, όπως φαίνεται σε πολυετή δεδομένα από αναφορές VAERS στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Συνοψίζουμε ότι η πανδημία μπορεί να προβλεφθεί για τις επόμενες εβδομάδες. Η μείωση των εμβολιασμών και η ηλικία του εμβολιασμού θα οδηγήσει σε μείωση των σοβαρών περιπτώσεων, κυρίως όχι λόγω της προστασίας από το εμβόλιο, αλλά επειδή λιγότερα άτομα θα πεθάνουν από το εμβόλιο και άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες στο εμβόλιο.

Αυτό θα είναι προσωρινό, διότι σε λίγους μήνες σκοπεύουμε να αντιμετωπίσουμε τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολιασμού, όπως το ADE (Antibody-Dependant Enhancement) και τις ανθεκτικές μεταλλάξεις στον εμβολιασμό επιλεγμένες από τα εμβόλια. Αλλά αυτό αναμένεται να συμβεί μετά τις επόμενες εκλογές και οι ψηφοφόροι (επιζώντες) δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία να εκφράσουν την απογοήτευσή τους στην ψηφοφορία.

Ο Δρ Hervé Seligmann εργάζεται στην Ερευνητική Μονάδα Αναδυόμενων Λοιμωδών και Τροπικών Νόσων, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Aix-Marseille, 13385 Μασσαλία, Γαλλία. Διαθέτει την ισραηλινή – λουξεμβουργιανή ιθαγένεια, έχει πτυχίο Β. Βιολογίας από το εβραϊκό πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, μεταπτυχιακό στη «Φυσιολογία Φυτών» και διατριβή «A morphological marker of transitions towards salt adaptation in Sorghum bicolor», διδακτορικό σχετικά με τη μικροεξέλιξη των σαυρών «Microevolution of proneness to tail loss in lizards». Έχει πάνω από 100 επιστημονικές δημοσιεύσεις.francesoir 17/2/21

”40 φορές περισσότεροι θάνατοι στις ΗΠΑ το Γενάρη του 2021 μετά από τον εμβολιασμό συγκριτικά με Γενάρη 2020” καταγγέλουν οι επιστήμονες..

Haim Yativ: “έγραψα άρθρα για το Shoah […] Εδώ για εμένα, αυτό που συμβαίνει τώρα στο Ισραήλ και ζυγίζω τις λέξεις μου είναι ένα δεύτερο Shoah, που γίνεται μέσω πειραματισμού με εμβόλια για την υποτιθέμενη θεραπεία ανθρώπων … “

Για Ισραήλ είπαν: “μια θνησιμότητα 4% των εμβολιασμένων” “η αρχή της προφύλαξης αυτή λειτουργελι μ΄ένα άλλο νόημα”μια “εγκληματική στάση”καταγγέλουν. Όπως και «Λάβαμε τα δεδομένα εξετάζοντας τη θνησιμότητα κατά την περίοδο εμβολιασμού, η οποία διαρκεί 5 εβδομάδες. Αναλύοντας αυτά τα δεδομένα, καταλήγουμε σε εντυπωσιακά στοιχεία που δίνουν μια σημαντική θνησιμότητα του εμβολίου. “

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Με λίγα λόγια το εμβόλιο στέλνει τα γεροντάκια μία ώρα αρχύτερα και είναι φυσιολογικό.
    Ένας άνθρωπος 80-85-90 χρόνων και με κάποιες παθήσεις μπορεί να δει τα ραδίκια ανάποδα ακόμη και από έναν τριήμερο πυρετό που είναι μέσα στις παρενέργειες του εμβολίου.
    Πιθανώς αυτός είναι και ο σκοπός τους.

    1. σε δηλωσεις του ο μεγας (φιλανθρωπος ) μπιλ κειτζ το ειχε πει μειωση πληθυσμου μεσω εμβολιου και φυσικα θελουν να ξεπαστρεψουν τα γεροντια και να γλυτωσουν τις συνταξεις τι σας κανει εντυπωση ρε παιδια αυτο ειναι το σχεδιο τους

  2. Δύσκολο να βγάλει κανείς συμπεράσματα, οι στατιστικές
    στα πειράματα είναι πλαστελίνη στα χέρια κάθε ειδικού
    (το γνωρίζω καλά αυτό λόγω επαγγέλματος)

Comments are closed.