ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ Ο ΛΑΟΣ!!! Ο μεγάλος περίπατος των Αθηναίων: Πεζοί ή με ποδήλατα σε πάρκα και παραλίες

Κοινοποίηση:
athina_2

To πρώτο Σαββατοκύριακο με τους νέους περιορισμούς σε ισχύ περνούν οι Αθηναίοι.

Πολλοί από αυτούς έσπευσαν να απολαύσουν τον ανοιξιάτικο καιρό παρά το γεγονός ότι η Αττική βρίσκεται στο «βαθύ κόκκινο». Έβαλαν λοιπόν τα αθλητικά τους παπούτσια ή πήραν το ποδήλατό τους και ξεχύθηκαν στα πάρκα, τις πλατείες τις παραλίες και όποιες πηγές οξυγόνου είχαν κοντα τους.

Οι πεζόδρομοι πέριξ του κέντρου της Αθήνας, ιδιαίτερα οι περιοχές γύρω από του Φιλοπάππου γέμισαν με περιπατητές ενώ δεν ήταν λίγος και ο κόσμος που βρέθηκε στις παραλίες.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο ωράριο απαγόρευσης μετακινήσεων από σήμερα προβλέπει παράταση μίας ώρας πριν από την υποχρεωτική επιστροφή στο σπίτι, δηλαδή στις 7 το απόγευμα.

Εκτός από το κέντρο ολόκληρη η παραλιακή της Ποσειδώνος είναι γεμάτη από κόσμο, οικογένειες με τα παιδιά τους και νεαρά άτομα που απολαμβάνουν την βόλτα τους πίνοντας ένα καφέ στα όρθια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Υπάρχουν και περιοχές με ακριβά σούπερ μάρκετ ποιος ρώτησε τον λαό αν μπορεί να ανταποκριθεί. Κατ οίκον φυλακή δε νομίζω ότι είναι για την πανδημία τόσο, όσο πιθανολογώ για την αποφυγή εξεγέρσεων τού λαού.
    κατά τα άλλα μας ταΐζουν με παραμύθια ότι πάμε καλά στα τηλεοπτικά μέσα.

  2. Να δουμε οι αστυνομικοι σε ποιους θα πρωτοκοβουν προστιμα…ολοι μαζι εξω, μονο ετσι!

  3. πρέπει να ανοίξει και τα μαγαζιά ο κόσμος το γράψιμο να γίνει καλύτερο και τα πρόστιμα τα να μην τα πληρώσει κανένας να φύγουνε να πάνε στα τσακίδια

  4. Τα πιο ηλίθια μέτρα στον πλανήτη τα ανεχτήκαμε εμείς. Πιο μαλάκας και πιο μεγάλο καθίκι δεν γέννησε η φύση απο τον Κούλη. Αυτόν πρέπει να τον πιάσουμε να του κάνουμε την μούρη κρέας και να τον κρεμάσουμε στο Σύνταγμα για να τον φτύνουμε όλη μέρα.

Comments are closed.