ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΜΕ ΑΡΑΒΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ. Η ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ «ΠΥΡΕΤΟ» ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ Η ΜΑΡΕΒΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑΡΕΙ ΣΤΟ «ΒΡΩΜΙΚΟ» ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ. H υποκρισία της μεγαλοαστικής τάξης παίζει τα ρέστα της για εξουσία, βυθισμένη στη διαφθορά, τη ρεμούλα, τις απάτες και τον παράνομο πλουτισμό, με κάθε κόστος. Ξεπουλώντας ακόμα και την τιμή και την αξιοπρέπειά της

Κοινοποίηση:
exofyllo25-11

im_teaser_25-11-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

MakTV_COVER 26-11-2022

Στο ΦΥΛΛΟ της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 25-11-2022, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-press-no-compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Ο/Η Ο ΡΕΜΟΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΚΥΡ ΣΤΕΦ λέει:

    Επίκειται η επόμενη πανδημία;
    Ο δικηγόρος Callender, οποίος έχει υπερασπιστεί Ο πολυάριθμους κατηγορούμενους στρατιωτικούς που έχουν αρνηθεί τους πυροβολισμούς Covid, πιστεύει ότι η επόμενη πανδημία θα πυροδοτηθεί από την απελευθέρωση του ιού Marburg στον υδροαισθητήρα νανοτεχνολογίας διακόπτη (ενεργοποίηση 5G).
    «Av γυρίσουν τον απελευθερωθούν πρωτεΐνες Ν, κάτι που θα κάνει τους ανθρώπους να αρχίσουν να παράγουν οι ίδιοι το παθογόνο Marburg», όπως έκαναν και με τον Covid.
    Στα μάτια του, το γιγάντιο κύμα αρρώστων και νεκρών θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για να εγκλωβίσει τους μη εμβολιασμένους σε καταυλισμούς καραντίνας και να τους αναγκάσει να «εμβολιαστούν». Αυτή η παγκόσμια πανδημία, που θα προκαλέσει αμέτρητα θύματα, θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για να καταργήσει τα τελευταία μας δικαιώματα και να επιβάλει τον απόλυτο ολοκληρωτικό έλεγχο, τη χειρότερη δικτατορία που έχει γνωρίσει ποτέ αυτός ο πλανήτης».
    Callender: «Εάν ξένοι κατακτητές (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ΟΗΕ) αναλάβουν σημαντικές κυβερνητικές λειτουργίες, το έθνος σας είναι νεκρό. Αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Πρέπει τώρα να πάρουμε τη χώρα μας πίσω από τους προδότες της δικής μας κυβέρνησης, αλλιώς τελειώσαμε. Μετά συνέβη στο ανθρώπινο είδος ».

    Το ερώτημα εάν το πρόγραμμα ενέσεων Covid θα οδηγήσει πραγματικά σε ένα τόσο πρωτόγνωρο δράμα με ίσως δισεκατομμύρια θανάτους θα απαντηθεί πιθανότατα ήδη από το 2023.

  2. «Το 88% πεθαίνει μετά από έκθεση»
    Επιπλέον, λέει, υπάρχουν «συντριπτικά στοιχεία ότι, από ό,τι γνωρίζουμε, τρία –αλλά πιθανώς περισσότερα– παθογόνα» έχουν τοποθετηθεί στους βιοαισθητήρες υδρογέλης νανοτεχνολογίας. «Το Marburg είναι ένα από αυτά. Είναι το παθογόνο που προκαλεί αιμορραγικό πυρετό και αιμορραγία από τα μάτια, τα αυτιά και σε όλο το σώμα. Το ποσοστό θνησιμότητας μετά την έκθεση είναι 88%.
    Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος περπατήσει στο δρόμο και συναντήσει κάποιον που τον έχει (= του οποίου ο αισθητήρας έχει ενεργοποιηθεί, ο ιός έχει απελευθερωθεί και εμφανίζεται αιμορραγία), υπάρχει 88% πιθανότητα να πεθάνετε μετά την έκθεση.
    «Αλλά αυτό γίνεται μέσω της έκθεσης. Εδώ, σε αυτήν την περίπτωση, είναι στην υδρογέλη, άρα είναι ήδη στο σώμα σας. Τότε η θνησιμότητα είναι μάλλον 99%.». Εκτός από το Marburg, ο Έμπολα λέγεται επίσης ότι κρύβεται στον αισθητήρα υδρογέλης (ή «κάψουλα»).
    Ένας από τους συμμαχητές του Buttar είναι ο δικηγόρος Todd Callender, ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με περισσότερους από 500 καταγγέλλοντες Covid. Ο Callender είπε τον Μάιο του τρέχοντος έτους ότι είχε αποδείξεις ότι μόλις εκπέμπεται ένα σήμα 18 GHz σε μια σειρά τριών παλμών για ένα λεπτό, η υδρογέλη (που αποτελείται από νανοσωματίδια λιπιδίων) που περιβάλλει τα παθογόνα θα επεκταθεί, εκθέτοντας το θανατηφόρο περιεχόμενο. απελευθερώθηκε.
    Προκειμένου τα νανοσωματίδια λιπιδίων με το θανατηφόρο ωφέλιμο φορτίο τους να διεισδύσουν στο ανθρώπινο κύτταρο, τρεις διαφορετικές πρωτεΐνες HIV, συμπεριλαμβανομένου του ανοσοενισχυτικού AD5, λέγεται ότι έχουν συμπεριληφθεί στα εμβόλια Covid. Αυτό θα είχε γίνει “για να απενεργοποιηθεί και να βλάψει το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων”, μετά από το οποίο τα νανοσωματίδια θα μπορούσαν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές ανεμπόδιστα “για να επαναπρογραμματίσουν το σώμα για να παράγει συνθετικό DNA, σε αυτήν την περίπτωση που ονομάζονται S-πρωτεΐνες”.

    1. Αυτός γιατί χώθηκε τώρα
      Θα τον κολλήσει πρώτος τον ιό

  3. Θανατηφόρες παρτίδες Pfizer και ενισχυτικές βολές
    Ειδικότερα, οι παρτίδες ένεσης της Pfizer που τελειώνουν σε -20A και -21A είναι θανατηφόρες. Για κάθε 20.000 δόσεις παρτίδας -20A, έχουν αναφερθεί 1700 έως 1900 σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες (/αντιδράσεις) και θάνατοι. Στην περίπτωση της παρτίδας -21Α, υπάρχουν 30 έως 70 λιγότερα.
    Σύμφωνα με τον Δρ Buttar, αυτό υπογραμμίζει την άποψη του Δρ. Michael Yeadon, του πρώην αντιπρόεδρου της Pfizer, ο οποίος έχει κάνει όνομα από την κρίση του κορωνοϊού με τις πολύ σοβαρές προειδοποιήσεις του ενάντια στις ενέσεις Covid, και ο οποίος επίσης επεσήμανε ότι υπάρχουν μεγάλες Οι σκόπιμα κατασκευασμένες διαφορές μεταξύ των διαφορετικών παρτίδων και παρτίδων είναι. Πολλοί άνθρωποι θα είχαν λάβει αβλαβές αλατούχο διάλυμα στην πρώτη ένεση, επειδή πάρα πολλοί άρρωστοι και νεκροί μετά την πρώτη λήψη θα έκαναν τους ανθρώπους να υποψιαστούν.
    Οι vaxxers που ξέφυγαν από το χορό στη βολή 1 ή 2 εξακολουθούν να γίνονται με ένεση (= πράγματι μολυσμένα τις ενισχυτικές βολές.

  4. Να τους διώξετε όλους
    Εκτός από τη Φρύνη.
    Είναι κι αυτή όπως εγώ
    Οι άλλοι είναι βλακες

  5. Μόνο εγώ θέλω να γράφω στο εξώφυλλο.
    Κανένας άλλος
    Μου ανήκει χρόνια τώρα
    Αυτοί όλοι είναι μαλακες όπως κι εσείς.
    Μόνο εγώ αξίζει να γράφω εδώ

  6. Ρέμος είναι βαθμοφόρος ποδιτσα?Άντε καλέ μας έχεις γεμίσει ψέματα.

  7. Ο Ρέμος, του οποίου το πραγματικό επώνυμο είναι Πασχαλίδης, κολλητός με τον Πηλαδάκη.
    Αμφότεροι κ ομού καταγράφονται στα Πανδώρα papers του Παναμά.
    Τι αμαρτίες ξέπλυναν;
    Ο Πηλαδάκης των καζίνο Ρίο, Κέρκυρας, Ξάνθης, με μεγάλες ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις σε Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, απλήρωτους εργαζόμενους, έτυχε προνομιακής μεταχειρήσεως από τις τράπεζες.
    Το χρέος του 120 εκατομμύρια στις τράπεζες κουρεύτηκε στα 20 με χρόνο αποπληρωμής τα τριάντα έτη.

  8. Τα τσέπωσε ο ΑΝΤΕΝΝΑ κι εμείς να τρέχουμε μέσα στις δυσκολίες της μαύρης ζωής μας να πάρουμε πίσω τα 20 ευρώ γιατί θέλαμε ψυχαγωγία σαν χαζοί που τους τα δώσαμε…
    Συνολικά είναι 300.000 συνδρομές δηλαδή τσέπωσε 6.000.000 ευρώ και κανείς δεν αντιδρά….ευτυχώς που έχουμε και το Μακελειό

  9. Τον κωλο σας να βαράτε κάτω ο Μητσοτάκης προθυπουργος για άλλες δυο τετραετίες

      1. Γιατί Μηπως είσαι αριστερός πουλάκι μου κ προτιμάς Τσίπρα ;;;;

    1. Δυστυχώς για την Ελλάδα, με τις πλάτες που έχει απ’έξω και με τους βολεμένους και τους κουτούς εδώ μέσα , θα ξαναβγεί ο χειρότερος προδότης της μεταπολίτευσης και ο μεγαλύτερος απατεώνας ολιγάρχης. Ξεπέρασε και τον κοιμισμένο προδότη Αλέξη.

    2. Σε τσούζει μωρή; Άλλαξε ταμπόν. Η κούλα σου και το συνάφι σου θα ψάχνετε ελικόπτερα και δεν θα βρίσκετε.

    3. Να την χαιρεσαι την Κουλα και τους παιδοβιαστες αυλικους της, τι ψυχη θα παραδωσεις μωρι καριολα

    4. …αν βγει όπως λες άλλες δύο τετραετίες και πέσεις μέσα λυπάμαι την Ελλάδα πραγματικά…

    5. Κομματόσκυλο της σάπιας νουδούλας;Τράβα ρε γίδι.Ζήτω ο εθνικισμός.

  10. Επι τη ευκαιρια! Θανασης Μαρτινος! Ακολουθος της Λεσχης Bilderberg! Με δαπανη, της μη κερδοκοπικης εταιρείας ΑΙΓΕΑΣ, του Αθανασίου και της Μαρίνας Μαρτίνου, ο γλυπτής Κωστής Γεωργίου φιλοτέχνησε το άγαλμα σκάνδαλο «PHYLAX», που αναπαριστά τον Διάβολο στο Παλαιό Φάληρο! Διοικητής του Αγίου Όρους! Ο … καταλληλος “ανθρωπος”, σε ακαταλληλο ποστο! Περαστικα μας!

  11. Άλλος ένας κίναιδος, όμοιος του κεμάλ σκατατούρκ. Αφιερωμένο στους ηλίθιους θαυμαστές του. Καλό ραμαζάνι …

  12. καλα κανει και γλενταει στο παρισι………….. και ελπιζω μονο με τα λευτα του αντρα της και των κατοικιδιων του /των κοροιδων του ελλαδισταν μονο στην υγεια σας θα πινη 🤣🤣🤣 και οταν γυρισει, τα χερια και τα ποδια να της φιλατε…….🤣🤣🤣

  13. Τον Ρέμο τον σιχάθηκα όταν είπε πως είναι περήφανος που ο Κεμαλ Αταρουρκ είναι από το χωριό του. Δεν θα πήγαινα ποτέ να τον ακούσω ακόμα και αν μου έδιναν πρώτο τραπέζι πίστα.
    Είναι περήφανος επειδή ο σφαγέας των Ελλήνων είναι από το χωριό του. Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτήν την χώρα; Τι στομάχι πρέπει να εχουμε για να χωνεύουμε όλα αυτά που ακούμε;

    1. Επίσης έχει πει πως οι Έλληνες άνδρες είναι κότες.
      Εντωμεταξύ στην πιάτσα από παλιά είναι γνωστό γιατί τον πίεσαν να κατέβει Αθήνα για να ξεχαστεί ένα σκάνδαλο με παιδάκια στη Β.Ελλάδα…

  14. Όχι και βρώμικο το σπίτι του Βολταίρου. Βρωμεροί κάτοχοι και ένοικοι τού ‘λαχαν απλώς…
    Ο δε λίγδης ρέμος και προδοταριό; Πόθεν, πώς;

Comments are closed.