ΓΚΑΦΑ! Σε αναμμένα κάρβουνα! ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ ο Άδωνις για την ΚΑΡΕΚΛΑ! Τι έλεγε πριν… (BINTEO)

Κοινοποίηση:
ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το κανάλι “Betty Direct” στο ΥouTube:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτός είναι καμμένο χαρτί, εκτός Νέας Δημοκρατίας! Τέλος 😁
    Αλλά φαίνεται πώς τού την έστησαν- εγώ είχα προειδοποιήσει πολλά χρόνια πρίν- με την..” καράβι στο βουνό”!! Δεν είναι καθόλου αθώο “τό καράβι στο βουνό”🤔
    Αυτός έχει μεγαλη αδυναμία στο Παιδείας κ στο Προστασίας του Πολίτη.
    Δέστε την απόδειξη της συμφωνίας: Ούτε μιλάει, ούτε διαμαρτύρεται,αν ήταν όλα φυσιολογικά!!!.. Ό Μητσοτάκης, καθ’ υποδειξιν, συνεχίζει να τόν κρατά ΜΑΚΡΥΑ από τα 2 Υπουργεία κι αυτός ΔΕΝ ενοχλείται καθόλου!!
    Είναι φυσιολογικό? Όχι βέβαια.
    Είναι ματαιόδοξος, ξεπούλησε την όποια αξιοπρέπεια τυχόν είχε, αλλά σε εναν τέτοιο τύπο με τόση ματαιοδοξία θα ηταν αδύνατο να τον καλμάρουν ώστε να αποδεχτεί αυτό πού δέν ήθελε! Αλλά ήρθε η σωτήρια παρέμβαση τής Καπετανισσας κι ολα μέλι γάλα.
    Ξεφορτωθηκαν ένα κίνδυνο, αυτός είναι ευχαριστημένος,κι οι ιδέες πήγαν στα υποκατω τής κοιλίας!!😍🤑😛
    Χρειάζεται άλλη απόδειξη?
    Εν τω μεταξύ έχει τέτοιο Κάλο με την καρέκλα πού λανθάνων αποκάλυψε την αλήθεια στην Ορκομωσία!! Ποιά Πατρίδα κ ποιά παπάρια?!!
    Η καρεκλα,το καράβι,κ ο συνεχιστής.. κ ρίξαμε μαύρη πέτρα: Ζήτω οι αλλοδαποί!!!🖐️

  2. Οι κατάρες του Θεού του Ζώντος στο κτήνος, την πουτάνα του και τη διαβολοοικογένειά του. Επίσης στο βαψομαλλιά δολοφόνο, την μούμια, τον μπάσταρδο, τη δρακουλομάτα φόνισσα, στον νεφελείμ και εν γένει σε όλο το θίασο των τεράτων. Εύχομαι να είναι καλή η χρονιά για σας κυρία Μπέτυ.

Comments are closed.