ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 215 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ;;; Βιτρίνα με Σάκη Ρουβά αλλά τα σκουπίδια περισσεύουν κύριε Δήμαρχε…

Κοινοποίηση:
NEWSCENTER

Μπορεί ο δήμος Αθηναίων, να είναι γαλαντόμος με βεγγαλικά και τα συναφή, μπορεί να έδωσε πακέτο του πολιτισμού στον Σάκη Ρουβά, αλλά και το θέμα των σκουπιδιών καλά τα πάει.

Η φωτογραφία είναι παρμένη ακριβώς δυο μέρες πριν την Πρωτοχρονιά κι αναφέρεται ξεκάθαρα στα έργα βιτρίνας, αφού στο κέντρο της πρωτεύουσας οι κάδοι είναι γεμάτοι αλλά η δημοτική αρχή φαίνεται πως αρέσκεται μόνο στο παντεσπάνι.

Μετά τα πειράματα με την Πανεπιστημίου, την …μιζέρια με τον Σάκη Ρουβά, πάμε στην κατηγορία και βεγγαλικά έχουμε και σκουπίδια έχουμε. Στη βιτρίνα της πρωτεύουσας απέναντι ακριβώς από την πλατεία Συντάγματος, στον εμπορικό δρόμο της Αθήνας οι κάδοι είναι γεμάτοι αλλά δεν συγκινείται από τη δημοτική αρχή κανείς…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΤΥΡΡΑΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ Ο ΠΟΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΛΗΜΕΡΗΣ ΟΛΗΝΥΧΤΗΣ ΤΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΣΤΟΔΙΑ ΤΑΛΑΙΠΟΡΩΝ ΟΔΟΚΑΘΑΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΧΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΦΥΛΛΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ………..ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΑΙΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΤΙΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…..

  2. στα σκουπιδια βρισκεις τα καλυτερα οπως λεει και ο καρρας αυτον επρεπε να βαλει ο μπακοτερμας για πρωτοχρονια !!!

Comments are closed.