ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. Τι μέλλει γενέσθαι με την παγκόσμια επισιτιστική κρίση που ξημερώνει; ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ –ΑΠΑΣΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ, ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Κοινοποίηση:
makeleio 01 07-12-2022

opisthofyllo7-12

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

im_teaser_07-12-2022

Στο ΦΥΛΛΟ της ΤETAΡΤΗΣ 7-12-2022, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-press-no-compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Από πρώτη Ιανουαρίου έχουμε νέες αυξήσεις.
    Έτσι για να μην πληττουμε.

  2. Εμείς πάντως εδώ στην Ελλάδα παρόλο που έχουμε κυβερνήσεις yes men είμαστε λίγοι σε σχέση με την έκταση της χώρας και βεβαίως έχουμε πολλά νησιά και θάλασσα. Αν μας στριμωξουν θα αφήσουμε στην Αττική τους 1.500.000 Αθηναίους και θα πάμε εκεί που μεγαλώσαμε, εκεί που μπορούμε να βάλουμε έναν κήπο, να μαζέψουμε τις ελιές, να έχουμε και μερικά ζωντανά. Υγεία να υπάρχει και ο άνθρωπος δεν χάνεται είναι θηρίο ικανός για το χειρότερο αλλά και για το καλύτερο, είναι αποδεδειγμένο διαχρονικά.

  3. Δείτε ΟΛΟΙ την ταινία του 1973 “SOYLENT GREEN” (…ΑΝ “ΑΝΤΕΞΕΤΕ” ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ…) που αναφέρετε συγκεκριμένα στο 2022 (από τότε..!! περίεγο ε…χμμ…) και θα καταλάβετε τί παίζει και τί θα δούμε σύντομα… κι αν κάποιοι τα θεωρούν ακόμα ολα αυτά ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ…να τους ευχηθώ καλό κουράγιο με πολλά αποθέματα ζάναξ… γιατί ΔΕΝ θα αντέξουν διαφορετικά τα όσα θα δουν να συμβαίνουν….”για το καλό τους”. Θα τρώτε τους ιδιους σας τους ανθρώπους και θα νομίζετε ότι τρώτε “κανονική τροφή”.

  4. Οξφόρδη: Στήνουν οδοφράγματα και χωρίζουν την πόλη σε περιοχές.Γειτονιές 15 λεπτων.
    Για να πας από τη μια στην άλλη μόνο με άδεια.
    Τελικά τα λοκ ντάουν κι οι περιοριορισμοι από δήμο σε δήμο είχαν τελικά το σκοπό τους
    Στη Κίνα χαλαρώνουν τα περιοριστικα μέτρα για μηδενικο Covid-19 (προσωρινά) λόγω εξέγερσης του πλήθους. Το πάνε λαου λαου οι παγκοσμιοποιητες
    Δε θέλουν αντιδράσεις .
    Ενώ ταυτόχρονα επικίνδυνο ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ!!! Το ΚΡΑΤΟΣ πήρε την ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ μωρού που οι γονείς αρνούνταν αίμα ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!!
    Κι εμείς ασχολούμαστε με τις εκλογές τον Μητσοτάκη το Predator και τις υποκλοπές.

  5. Εκλογές 26 Μαρτίου ή 9 Απριλίου και δεύτερες εκλογές στις 22 Μαΐου?????
    Δένδιας σε πρώτο πλάνο ως πρωθυπουργος κοινής αποδοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας με ΚΙΝΑΛ??. Ενισχυμένος στον Μητσοτάκη ο Θεοδωρικάκος μετά την επίθεση εναντίον του. Ποιος είναι ο μόνος σίγουρος στο ψηφοδέλτιο Επικράτειας της ΝΔ??Θέλει ο Αλέξης να ταυτιστεί μαζί τους???( Και να μη θέλει θα ταυτιστεί).
    Το Θεοδωρικακο κάνει αγώνες δρόμου στα Νότια προάστια να φτάσει το Δένδια αλλά πέφτει δε δέντρο
    Δε μπορεί ο κακομοίρης.
    Ο Χουντοχοϊδης όμως πρώτος στις δημοσκοπήσεις στη Δυτική Αττική!!!
    Γιατί άραγε θα τον ψηφίσουν;; Τόσο πετυχημένος ήταν;;

  6. Όλα τα σχέδια εφαρμόζονται γιατί υπάρχουν λαοί αμόρφωτοι και κυρίως απαίδευτοι. Πρώτα σου δίνουν επιδοτήσεις για να τις φας στα κλαρίνα, όχι ένα χρόνο αλλά 20 χρόνια για να πιστέψουν οι αφελείς ότι έτσι θα είναι η ζωή τους ζάχαρη και να καταστρέψουν και τον πρωτογενή τομέα της παραγωγής και μετά αργά και σταθερά σε περνάνε στην πείνα. Παράλληλα 20χρονια έχουν σταθερούς ψηφοφόρους που τους δίνουν κυβερνητικά πόστα για να τα αξιοποιήσουν προς όφελος τους δημιουργώντας πραγματικό πλούτο και περιουσία ενώ ο κόσμος που δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες πεινάει και έχει ξεχάσει και πως γίνεται το όργωμα του χωραφιού ή το άρμεγμα της κατσίκας.

  7. Σε λίγο θα προωθούν ανοιχτά και τον κανιβαλισμό ως λυση στην προγραμματισμένη από αυτούς επισιτιστική κρίση για τη δήθεν βιώσιμη ανάπτυξη του πλανήτη.
    Εσείς τι λέτε;; Θα φτάσουν στο σημείο οι εξαθλιωμένες μάζες να το δεχτούν όπως δέχτηκαν τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς επειδή τους το είπαν οι πληρωμένοι ειδικοί ?????
    Ποιο από τα δύο πιστεύετε ότι είναι χειρότερο???

    1. φυσικα θα αρχισει η σαρκοφαγια μεταξυ των ανθρωπων…ειναι μια απτις τιμωριες του Θεου για τις 7 σφραγιδες…το αναφερει μεσα η Αγια γραφη…τα παιδια τους τα ιδια θα τα τρωνε οι γονεις τους!

      1. μη πιστευεις τα εβραικα αυτα βιβλια, ειναι γεματα μπουρδες

  8. Η απάντηση στο ερώτημα σας είναι απλή
    ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ;;;;;;;

  9. Τι μέλλει γενέσθαι με την παγκόσμια επισιτιστική κρίση που ΞΗΜΕΡΩΣΕ???
    Προγραμματισμένος λιμός: Η Γερμανία διέταξε τα αγροκτήματα να «διακόψουν τη λειτουργία τους» καθώς το WEF απαιτεί «Τέλος της γεωργίας»

Comments are closed.