ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΤΣΙ; ΑΦΓΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 8ΧΡΟΝΗ – ΙΝΔΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΕΣ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Κοινοποίηση:
islam

Ένας 18χρονος με καταγωγή από το Αφγανιστάν συνελήφθη την Παρασκευή (15/3) στο ΚΥΤ της Κω για απόπειρα βιασμού 8χρονης με καταγωγή από την Συρία.

Όπως αναφέρει το kosnews24.gr, ο 18χρονος μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες όπου βρισκόταν η ανήλικη και αφού την χτύπησε στο κεφάλι και την κοιλιά προσπάθησε να κατεβάσει το παντελόνι της με σκοπό να την βιάσει. Η 8χρονη άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα ο Αφγανός να τράπηκε σε φυγή. Μετά από λίγο εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ αναγνωρίστηκε από την ανήλικη.

Ο 18χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών της Κω.

 

Με χειροπέδες κατέληξε και ένας 23χρονος Ινδός, έπειτα από μήνυση δυο ανήλικων κοριτσιών, στις οποίες έδειξε το γεννητικό του όργανο.

Τα δυο κορίτσια ηλικίας 16 και 15 ετών βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου περίπου στις 23.30 μέσα σε καφέ στην οδό Φαραμακίδου στη Χαλκίδα.

Εκεί ήταν και ο 23χρονος υπήκοος Ινδίας, ο οποιος σύμφωνα με την καταγγελία των δύο ανηλίκων τους έδειξε το γεννητικό του όργανο.

Οι δυο ανήλικες ενημέρωσαν τις Αρχές και υπέβαλαν σε βάρος του μήνυση.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας Χαλκίδας προχώρησαν στη σύλληψη του 23χρονου με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Μιά φορά στον Πειραιά, πέτυχα αυτούς που χτυπιούνται με τις αλυσίδες.
    Είχα την φωτογραφική μου μηχανή μαζί, τις έστειλα σε φίλους εντός κι εκτός Ελλάδας. Σκέτη φρίκη.
    Να ενημερώσω ότι ήταν πολλές Μητέρες με τα παιδιά τους έξω, καθότι ήταν μία ηλιόλουστη ημέρα.
    Αν τους δουν live οι 300, όπως τους είδα εγώ, θα είχαν πέσει κάτω αναίσθητοι από την τρομάρα τους.
    Είναι ΟΚ για τους Έλληνες, που αναγκάζονται να ζουν δίπλα σε τέτοια τέρατα?
    Ναι καλέ, μην κάνετε έτσι, θα ενσωματωθούν τα παιδιά.
    Θέλω να μάθω ποιός Θεσμικός σχιζοφρενής (Υπουργείο, Αστυνομία, Δήμος), τους επιτρέπει να τρομοκρατούν κατ’ αυτόν τον τρόπο τους Έλληνες?
    Δεν τους φτάνουν οι μαντήλες, που έχουν κατακλύσει όλη την χώρα?

    1. Οι 300 χέστηκαν πατόκορφα χρυσοπληρώνονται για να κοροϊδεύουν τους Έλληνες και να υλοποιούν σχέδια της ΝΤΠ, τους φυλάνε 10 αστυνομικοί τον καθένα, δεν κυκλοφορούν με ΜΜΜ και γενικότερα δεν κινδυνεύουν από αυτούς. Αλίμονο σε εμάς!

  2. και τι εγινε???? του μητσοτακη τα παιδια δεν προκειται να τα πειραξει κανενας…. τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ… οποτε στα αρχιδια του ο μητσοτακης και τα λαμογια του…

  3. Οι ινδοί και οι πακιστανοί δε γουστάροντε μεταξύ τους θα το δείτε και στη πράξη

  4. Υποτίθεται ότι πεινάνε αλλά εδώ δεν έρχονται της γης οι πεινασμένοι εδώ έρχονται της γης οι κολασμένοι και οι ΣΕΞΟΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ

    Στήστε σκοινιά μπουγάδας στο Σύνταγμα κ κρεμάστε δύο τρεις ανωμαλιαρηδες αλλά που να το κανετε αφού τέτοιους έχει κ μέσα η Βουλή.

  5. Μετά τα φαινόμενα με Πακιστανούς και ο Ινδός προσέβαλε τις κοπέλες. Και φέρνουνε Ινδούς για τις …ελιές και αυτός ήταν στο μπαρ!

  6. Και αναφέρω σκηνικό προς επιβεβαίωση.
    Είμαι οδηγός ταξί και χθες έχοντας μια κυρατσα στο αμάξι μπαίνω Γερανίου.
    Πω ρε παρακμή λέω εδώ πέρα κοίτα φάτσες.
    Μια χαρά είναι οι άνθρωποι λέει η Λαμια γιατί οι Έλληνες είναι καλύτεροι;
    Δηλαδή θα πέρναγες μωρη κάμπια της λέω βράδυ με τα πόδια από δω;Ναι μου λέει η απλυτη..

  7. Και η Θεσσαλονίκη πριν την απελευθέρωση, ήταν μια πόλη πολυπολιτισμική, κατοικούσαν Εβραίοι, Τούρκοι, Έλληνες, Βούλγαροι, Σέρβοι κ.α.

  8. Γιατι ο κουλας δεν στελνει τα παιδια του στο Πακισταν να ζουν και να δουλευουν ;;; Ας παρει μια γευση με το να γεμισει την βουλη με δαυτους .Παιρνουν χρημα για να ειναι αυτοι μεσα στις ανεσεις και χε@τικαν για το λαο που ζει στην ελλαδα που πλεον πρεπει να ονομαστει αλλιως με ολη αυτη την καταντια

  9. υστερα ειχε αδικο ο ηλιας που τους επερνε αμπαριζα ολους αυτους τα γυφτοσκεπαρνα.Κανονικα επρεπε να κυνηγησει , αυτους που μαζεψαν αυτα τα ‘λουλουδια’ στη πατριδα μας

  10. Πω πω τι τέρατα είστε;;; Άνθρωποι είναι και αυτοί βρε μ@λ@κες!!!

    1. Βάλτους στο σπίτι σου.. και δείξε το καλό παράδειγμα

      1. Η Μαιρούλα αν δεν είναι Μαιρούλος και τρολάρει τους θέλει εδώ! μάλλον έχει ξεμείνει από άντρα γιατί είναι είδος προς εξαφάνιση αφού οι περισσότεροι το έχουν ρίξει στο κούνημα από την πολλή πλύση εγκεφάλου… γελάνε και τα λαθροσκατά

    2. Μαιρουλα,βαλε το δονητη στην πριζα και ασε τα σχόλια για εμας…..

  11. To ξανάπα και προχθες Αν δε βαστούν α κότσια σας τι αλλο να σα πω. Ενας σουγιάσ μικρός και σπαστός στην τσάντα και κρας ο @τσος. Εγω τον κουβαλώ και στο αεροδρομιο , και στον ελεγχο τους λέω πως καθαρίζω φρούτα,

  12. Χα χα συνεληφθη λεει…ο εισαγγελεας θα τον αφησει ελευθερο. Ετσι τους λενε στις στοες να κανουν…

  13. ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

  14. Ο ψυχακιας Μητσοτάκης γέμισε με αραπαδες την Ελλάδα…
    Πότε θα βάλουμε φωτιά στον κωλο του ανωμαλου??.

  15. Ειδικά οι ελαιώνες της πρωτεύουσας τσιμεντούπολης που βγάζουν ελιές μηνιαίως χρειάζονται χιλιάδες εργατικά χέρια γι’αυτό έχουμε τιγκάρει από βρωμολαθραίους

  16. Omos akoma pio anohto Pou dhlonoun oti theloun px marokanoi, dhlonoun italoi ktl. Katarameno oi aristeroi ths europis Pou mas emploutisan me olh th polupolitismikh islamikh saboura Kai kanan th astunomia anikani na parakolouthhsei th exeliksh ths egklimatikothtas xoris ousiastika na mporei na thn antimetopish.

  17. Μπουχαχαχαχαχαχα… μπράβο Κούλη για το επιτελικό κράτος της ασφάλειας…

  18. Aντικατασταση πληθυσμου λεγεται,αλλα οι πανηλιθιοι νεοελληνες υπνο βαθυ…
    Θα ξυπνησετε πολυ αποτομα,αλλα θαν’αργα…

  19. ενταξει μωρε αποκριες εχουμε

  20. Συγγνώμη ρε παιδιά, Αλβανοί δεν υπάρχουν για τις ελιές?

    1. Οι αλβανοί ζητάνε 50€ την ημέρα. Σιγά μη πάνε για 20€

    2. Οι Αλβανοί γίνανε αφεντικά .έχουν δικές τους επιχειρήσεις με τσιράκια και υπαλλήλους της φαπας Έλληνες.

      1. Οι αλβανοι δεν κόβουν παραστατικά ειναι ευρέως γνωστό

  21. Πόσοι από δαυτους έχουν πάρει Ελληνική ιθαγένεια το διανοηστε. Η εφημερίδα των συντακτών είχε ένα άρθρο που μιλούσε πανηγυρίζοντας, για τις αλλαγές που έγιναν στον νομό και πλέον δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη κάποιος κατά των λαθρομεταναστών, ούτε στα καφενεία ούτε σε σχόλια, γιατί σε διαφορετική περίπτωση τον περιμένει η φυλακή, τάδε έφη η εφημερίδα συντακτών. Ελλάς εάλω.

  22. Ναι,αλλα οι ηλιθιοι νεοελληνες ψηφιζουν αυτους που ανοιξαν τα συνορα και τους βαζουν μεσα κατα χιλιαδες.
    ΝΔ,Συριζα και Πασοκ ειναι ολοι υπερ των ανοιχτων συνορων.
    Δε θελατε τον Κασιδιαρη,που θα σφραγιζε τα συνορα και θα τους απελαυνε μαζικα,θελατε τα τομαρια,
    Φατε τα τωρα στη μαπα και τσιμουδια,αυτα σας αξιζουν,με τη μαλακια που σας δερνει…

  23. “χαίρομαι που η Ελλάδα γίνεται πολυπολιτισμική”

  24. Μην ενοχλατε τους…”πολιτισμενους επενδυταδες” μπας και φτυνηνει το …λαδακι! Σεβαστειτε τη Κουλαρα που ταξιδεψε στην Αιγυπτο να μας φερει κι αλλους “επενδυτες” στην αγωνια του για το…μελλον της Πατριδας!

  25. Οι αλητες οι πολιτικάντηδες μας έφεραν προβλήματα

  26. ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΎΝ ΜΗΝ ΑΓΧΏΝΕΣΤΕ….ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΈΛΟΥΝ ΠΙΑ….ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΉΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ….ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ!!!!…ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΆΝ!!!!!

Comments are closed.