ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ! “Πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους και περιοχές όπως Σαλαμίνα και Ασπρόπυργος που δεν ήξερα ότι υπάρχουν”

Κοινοποίηση:
Spyropoulou

Σε δηλώσεις που -αν μη τι άλλο- θα συζητηθούν προχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αναφερόμενη στην εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται» αναφέρθηκε στην εκπομπή της και τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενη που την παρουσιάζει.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε πως στα πλαίσια της εκπομπής της πήγαινε «σε κανονικούς ανθρώπους» ενώ στη συνέχεια τόνισε πως πήγε σε Σαλαμίνα και Ασπρόπυργο που «που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν».

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κλείνει αυτή την εβδομάδα μια σεζόν υπέροχη για εμένα. Τελειώνει το «Κάτι Ξαναψήνεται». Ξεκινήσαμε πολύ δειλά για 70-80 επεισόδια, τα οποία έγιναν 170. Πάρα πολλοί οι άνθρωποι που γνώρισα, 160 διαφορετικοί άνθρωποι. Πολλά έπαθλα και πολλοί νικητές. Ξέρεις πόσα χρήματα δώσαμε σε έπαθλα; Κοντά στις 90.000 ευρώ…» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρχικά, αναφερόμενη στην εκπομπή της.

«Κατ’ αρχάς ήταν πολύ ανθρώπινο γιατί πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους καθημερινά, σε διάφορα μέρη… δηλαδή πήγαμε από Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, που δεν ήξερα που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Κάθε μέρα, παντός καιρού…» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

«Δεν ξέρω από που να το πιάσω»

Το απόσπασμα σχολίασε με δηκτικό τρόπο η παρέα του MEGA Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη, τον Κώστα Τσουρό, την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον Θανάση Πάτρα να δίνουν την δική τους άποψη για το θέμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μα πως να ξέρει όλες τις περιοχές της Αθήνας, αφού δεν είναι Αθηναία;
    Αφού είναι επαρχιωτισσα, πως να ξέρει καλά την Αθήνα;
    Αντε, μας γιναν όλες “πρωτεύουσανες” τώρα, που συχνάζουν στο Κολωνάκι…
    Ποιος ξέρει από ποιο χωριό της Ρόδου μας κουβαληθηκε κι αυτή…

  2. Σιγά μωρη Μαρία Αντουανέτα! Χαλάρωσε λιγάκι πλαστική αμοιβάδα!!!

  3. Το βυζί είναι δικό σου μαρή;

  4. Το είχαμε καταλάβει χρόνια τώρα ότι είναι πολύ μορφωμένη και πανέξυπνη. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα! 🙄

  5. ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΙΝΧΑΜ Η ΣΤΙΣ ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ

  6. Ρε το φρουτο εδω πηδιοταν με το γεροραμολιμεντο καναλαρχη του αλφα για να της δινει καποια θεση και δεν ηξερε τις διαφορες συνοικιες;

  7. Λουλουδού στα σκυλάδικα δεν ήτανε η Σπυροπουλου ?

  8. KAI AYTOI EKEI NA ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Γ@@@ΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ …. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟΥς ΘΕΩΡΕΙς ΠΛΕΜΠΑ ….

    Α ΡΕ , ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

Comments are closed.