ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ – ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pleuris

Όταν και πάλι είχε γίνει προσπάθεια να εμβολιαστεί το σύνολο του πληθυσμού και οι τότε «ειδικοί» μιλούσαν για «εγκληματική αμέλεια» των ανεμβολίαστων.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κυβερνητικός πλέον αξιωματούχος υπεραμύνθηκε της μαζικότητας του εμβολιασμού:

«Μεγάλη τιμή, μεγάλη εμπιστοσύνη, μεγάλη και η ευθύνη. Πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Έχουμε πολλή δουλειά. Δεν σταματά το κυβερνητικό έργο. Από έναν άνθρωπο που έχει βρεθεί διασωληνωμένος, δίνω το μήνυμα ότι είμαι δίπλα στους ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ΜΕΘ, δίπλα στις οικογένειές τους. Και να ακούσουν όσοι διστάζουν για να μην βρεθούν σε αυτή τη θέση, να εμβολιαστούμε όλοι, για την υγεία μας πρώτα απ’ όλα και μετά για το κοινωνικό σύνολο».

Κρατήστε το παρακάτω βίντεο για πάσα χρήση:

Παρακολουθήστε ολόκληρη την τοποθέτησή του στις 20 Απριλίου του 2010, όταν στην Ελλάδα επικρατούσε ακόμη ο αναβρασμός της γρίπης Η1Ν1:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

54 Σχόλια

  1. Υπουργός Υγείας στην Ελλάδα. Ούτε για ένα οχτάωρο!

  2. Οι συνετοί πολιτικοί Πλεύρη σε τέτοιες καταστάσεις κομματικής (και όχι μόνο) σύψης είτε κάθονται στα αυγά τους δε μιλάνε και δεν εκτίθενται είτε παίρνουν το καπελάκι τους και φεύγουν για να μην αμαυρώσουν (και άλλο) το ονομά τους. Εσύ αντ αυτού ανέλαβες ένα υπουργείο που δεν έχει σχέση με το αντικείμενό σου στη χειρότερη περίοδο ώπου λαμβάνονται αντισυνταγματικές και απάνθρωπες αποφάσεις. Ο πατέρας σου, παλαιά καραβάνα, δε σε συμβούλεψε ;

  3. Επιθυμία του Λιμανιού ήταν… Το γράφει και η ΕΣΤΙΑ

  4. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ.

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

    ΕΚΛΟΓΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  5. Ίδιος @ρχιδογλυφτης με τον φίλο του τον Αδωνι.
    Ίδιες κωλοτουμπες, ίδιο γλύψιμο εκεί που έφτυνε, ιδια έλλειψη αξιοπρέπειας, ηθικής,τσιπας.
    Τελικά κατέληξαν και οι 2 στο κόμμα-καρκινο που έχει ιδιαίτερο ταλέντο στο να αναδεικνύει τέτοια σκουπίδια, τετοια παρασιτα. Καμια έκπληξη.

  6. Θ. Πλεύρης στο Υγείας= το Βατερλό της Νέας Δημοκρατίας. Ο Οποίος Θ. Πλεύρης δεν έχει εμβολιαστεί και λογικά φέρει όπως κι άλλοι βουλευτές του Ελλ. Κοινοβουλίου ”Πλαστό Ποιστοποιητικό Εμβολιασμού”.

    1. Ακόμη πιό τρομακτικό είναι που πάει το βόδι ο χαρδαλιάς στο Άμυνας! Ούτε στο χειρότερο εφιάλτη μας οι καραγκιόζηδες…

  7. ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΠΙΣΩ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΔΩ ΤΩΡΑ

  8. Οταν εσυ ησουν στην εντατικη οι αριστεροι σου ευχοντουσαν να πεθανεις, κακο ψοφο κλπ. Τα παιδια που ψηφιζουμε Ηλια ευχομασταν στον πατερα σου να γινεις καλα,παρα τις διαφορες μας. Οταν μας εκλειναν φυλακη εσυ πανηγυριζες και χαμογελαγες, παρεα με τους αριστερους που σου ευχοντουσαν να πεθανεις…χαιρομαι που εφυγα τρεχοντας απο το ανθελληνικο μορφωμα της νδ!

  9. Ψάχνοντας το βιογραφικό του κυρίου Πλεύρη βρήκα πως το θέμα της εργασίας του το 2002 στο πανεπιστήμιο της χαιλδεμβεργης για το μεταπτυχιακό του ήταν “Η ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Κ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ”

  10. Όμως και πιο πρόσφατα, οι θέσεις του για τον εμβολιασμό παραμένουν εξίσου θολές καθώς τον περασμένο Ιούλιο με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού, ο ίδιος υποστήριζε ότι η ευθύνη της κυβέρνησης εξαντλείται στη διάθεση των εμβολίων και όχι στο να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν.

    Τότε, είχε δηλώσει ότι «τα εμβόλια τα έχουμε, τους στόχους θα τους πιάναμε. Το αν δε θέλει ο πολίτης να εμβολιαστεί με συγχωρείτε, δεν μπορείτε να το βάλετε ότι φταίει η κυβέρνηση θα έφταιγε αν δεν είχα τα εμβόλια. Εάν δε θέλει να εμβολιαστεί ο πολίτης, είναι ευθύνη δική μου να τον πείσω ή ο ίδιο να πάει να εμβολιαστεί;».

    Τον Ιούλιο, ο Θ. Πλεύρης τάχθηκε υπέρ της επέκτασης της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και στους εκπαιδευτικούς. «Τα παιδιά μου δεν έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν άρα είναι ευάλωτα. Συνεπώς θέλω αυτός που θα τους διδάξει να είναι εμβολιασμένος».

    Υ.γ. Θανασακηηηηη! Ελα! Μπανανα!

  11. ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ – ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙ Η ΝΔ

  12. Ο Μητσοτακης εβαλε τον πλεον ασχετο Πλευρη στο Υπουργειο Υγειας για να δωσει την χαριστικη βολη στην Δημοσια Υγεια…..μεχρι και τα ζωα της ΝΔουλας θα καταλαβουν με τον σκληρο τροπο οτι οποιος δεν εχει φραγκα για να παει στο ιδιωτικο θα πεθανει

  13. ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ,ΤΟΜΑΡΙ,ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ,

  14. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟΥ ΔΙΑΒΗΜΑΤΟΣ !!!… ΡΕ 8 ”ΚΑΤΣΙΚΙΑ” ΣΤΗ Ν.Δ ”Δ Ε Ν ” ΥΠΑΡΧΕΤΕ..158 ΒΟΙΔΟΜΟΥΣΧΑΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ..

  15. Τα ακους και …. αρχιζεις να μουτζωνεις,να βριζεις,,να φτυνεις , να …. να ….. Αυτοι νομιζουν οτι ο Ελληνικος λαος κοιμαται ,αλλα δεν γνωριζουν το τι θα γινει αμα παρει αναποδες.

  16. Και τις πρέσπες θα ψηφίσεις. Και τις δηλώσεις που έκανες παλιά για τους μετανάστες θα σε βάλουν να τροποποιήσεις. Κακώς ανέλαβες γιατί ήλπιζα ότι δεν θα γινόσουν κωλοτούμοας σαν τον γεωργιάδη. Πάντως δεν ξεκίνησες καλά λέγοντας για εμβόλια. Εσύ από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη πήγες να πεθάνεις όχι από κοροδοιό. Ή σταμάτα τις αναστολές στους γιατρούς ή παραιτήσου. Δες τις δηλώσεις σου και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

  17. Kρίμα για τον πατέρα πατριώτη μου έβγαλε τέτοιο προδότη.
    Θα τα πούμε από την καλή σύντομα στις δίκες που θα γίνουν εν μέση οδώ.-

  18. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΛΙΟΠΙΟΗΣΗ!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!! Μιλάμε θέλει πολύ εκπαίδευση για να αντέχεις τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

  19. Ηλεκτρική καρέκλα του έδωσε ο μιζοτακης.
    Τον έκαψε κυριολεκτικά.

  20. Κρίμα. Πάει κι αυτός. Ξεμείναμε από παντελωνάτους.

  21. Στην Ελλάς του 2000 γίνανε όλοι βασιλιάδες

  22. μπροστα στον χορο των εκατομμυριων αλλαζει και την μανα του!!! ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ!!! οσο σπουδαιος ειναι ο πατερας του τοσο ΚΑΘΙΚΙ ειναι ο γιος του!! ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑΣ!!! ΦΤΟΥΥΥ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ!!!!

  23. Εγώ δεν θα πάρω μέρος στο σχέδιο των μασόνων να γίνω πειραματόζωο και από αύριο άνεργος.Δήλωσα παραίτηση και ελπίζω να αλλάξει κάτι αργότερα.Υπομονή και ο Θεος βοηθός.

    1. Γιατί παραίτηση; Έπρεπε να περιμένεις στην εργασία σου μέχρι να σου επεδιδαν την αναστολή ..λυπάμαι πάντως που μένεις ως άνεργος ..είναι αληθινός εκβιασμός που ισοδυναμεί με εγκληματική ενέργεια ..

      1. Παραιτήθηκα αλλά θα δηλώσουμε απόλυση για να βγω ταμείο και αν αλλάξει κάτι αργότερα θα επιστρέψω.Δεν με πιέζει ο εργοδότης αλλά ο ιατρικός σύλλογος και ο φυσικά ο νόμος που ψήφισαν.

  24. Αυτοί όλοι τους έχουν προσκυνήσει το διάολο,τι περιμένετε προκοπή;
    Το παίζουν όλοι πατριώτες και Ελληνάρες και μόλις πιάσουν τις καρέκλες δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

  25. Καρατζαφέρ,ονομάζομαι Καρατζαφέρ,ρε ουστ ποσο ξεφτίλα χαρακίρι δημόσια ακου Καρατζαφέρ χαχαχα κουληη πες αλεύρι ο Καρατζαφέρ σε γυρεύει

  26. Πλέον δεν μπορείς να τραγουδισεις και το ιστορικό άσμα στο Σικάγο Έλληνας και στην Αθήνα ξένος με όλα αυτά την το ηθελε των ανασχηματισμο

  27. Τωρα πολύ κλάμα στο αρτ ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗΣ πολύ καλός ο ανασχηματισμός!!!

  28. Α ρε κυρ Κώστα αρσενικός πατέρας ξεφτίλας κωλοτουμπας πουλημένος ψευτοπατριωτης γιός

  29. Ο Καραγκιόζης κομμάντο. Ρε σίχαμα δε ντρέπεται ο πατέρας σου ήθελα να ήξερα για το τι σίχαμα έχει καταντήσει ο γιος του.

  30. υπουργος υγειας ο Πλευρης……
    εχουμε πιασει πατο στο Ελλαδισταν……τρυπησαμε τον πατο και παμε ακομα πιο κατω

  31. Θανασάκης ο πολιτευόμενος!! Άσε μας ρε Θανασάκη. Τραβά παίξε παραπέρα.

  32. Πες στο μπαμπά του πανηλίθιου που έγινε και υπουργός να σου πει τι του έλεγε και τι του λέει ο Ηλίας Γεωργίου με τον οποίον έπαιζε και παίζει σκάκι στο Ναύπλιο για τον μπαμπά του πρωθυπουργού αλλά και για την αδερφή του, τις άλλες αδερφές αλλά ακόμη και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Καρατζαφέρη να χαίρεσαι το φυτώριο που έβγαλες

  33. Στης Ελλάδας τον κόρφο ως πότε
    θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες…….αχ ελλαδα μου……..

  34. Ο ένας ηλίθιος διαδέχεται τον άλλον ηλίθιο, σ΄αυτό το έρμο ,κατ΄ευφημισμόν Υπ.Υγ. Σταθερή αξία πάντως, ο κ. Κοντοζαμάνης. Ακλόνητος! Μπράβο, μπράβο και εις ανώτερα! Τι; όχι; Φυλαγόμαστε από τις κακοτοπιές;

  35. Ντροπή της οικογένειας Πλεύρη. Τελικά από το ΛΑΟΣ βγήκαν οι μεγαλύτεροι κολοτουμπες

  36. Το τσουτσέκι της ακροδεξιάς έγινε και αξωματούχος….Ου στου διαόλου 4αυγουστιανό σίχαμα…

  37. Πατέρας ΠΛΕΎΡΗΣ = ΈΛΛΗΝΑΣ.
    .
    Γιός ΠΛΕΎΡΗΣ = ΦΛΏΡΟΣ ΤΥΧΟΔΙΏΚΤΗΣ.
    .

    1. Μπα και ο πατέρας τυχοδιώκτης είναι. Σας δούλευε τόσες δεκαετίες, εσείς ακόμα να το καταλάβετε.

  38. ακυρώθηκε με το καλημέρα πριν καν καθήσει στην καρέκλα

Comments are closed.