ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Ο Γιώργος Παπαδάκης απαντά για το επεισόδιο Κασιδιάρη – Κανέλλη! «Όταν σηκώθηκε και πέταξε το νερό στη Δούρου…»

Κοινοποίηση:
papadakis297-682x384

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Για το επεισόδιο μεταξύ Ηλία Κασιδιάρη και Λιάνας Κανέλλη το 2012 στον αέρα του “Καλημέρα Ελλάδα” μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής, δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο στην εκπομπή του, καθώς τη δεκαετία του ’90 δύο πολιτικοί είχαν παίξει ξύλο μόλις έκλεισαν οι κάμερες.

«Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Όταν σηκώθηκε ο Κασιδιάρης και πέταξε το νερό στη Δούρου, κρατούσε το ποτήρι στη συνέχεια και φοβόμουν ότι θα πετάξει και το ποτήρι. Εγώ έφυγα για να πάω να πιάσω τον Κασιδιάρη για να μην πετάξει το ποτήρι στη Δούρου. Κι εκείνη την ώρα “τι κάνεις ρε;” του λέει η Λιάνα και γίνεται η συμπλοκή. Το “όχι, όχι” που φώναζα και που κορόιδεψαν πάρα πολλοί ήταν μια προσπάθεια να πω “όχι, όχι” μη φύγει το ποτήρι και χτυπήσει τη Δούρου.

Ήταν εκεί ο μετέπειτα ΠτΔ, ο Προκόπης Παυλόπουλος, η Ρένα Δούρου, η Λιάνα Κανέλλη, τραυματισμένος ο Ντίνος Σιωμόπουλος που ήταν δίπλα μου και η Ντόρα Κουτροκόη, η οποία χάθηκε, δεν ήξερα που ήταν. Βέβαια, ενδιαφέρον έχει και τι έγινε, και δεν θα το συζητήσουμε, όταν πήγαμε σε διαφημίσεις γιατί έπρεπε να διακόψουμε, έγινε σύρραξη μέσα στο στούντιο.

Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιξαν ξύλο πολιτικοί μέσα στο πλατό. Είχε ξανασυμβεί τη δεκαετία του ’90 μεταξύ δύο πολιτικών, ευτυχώς μόλις τελείωσε η εκπομπή. Τελειώνει η εκπομπή και γυρίζει ο ένας και λέει στον άλλον «ρε “μπιπ”», σηκώνεται ο άλλος «ποιος είπες “μπιπ” ρε “μπιπ”» και αρχίζουν οι μπουνιές και οι κλωτσιές κι εμείς να προσπαθούμε να τους χωρίσουμε», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Και που τα ειπε αυτα,στην εκπομπη του αλλου που τα λεφτα που χρωσταει μαλλον μερικα εκατομμυρια στις τραπεζες ,και δεν ανοιγει ουτε μυτη Μονο ενας Κασιδιαρης θα σας αλλαξει τα φωτα,ρε συστημικα δημοσιογραφακια,και μια φραση του Θουκυδιδη “Οι καιροι ου μενετοι” και στην καθημερινοτητα “Κυριακη κοντογιορτη”Αφου τα θυμηθηκες αυτα που εγιναν πριν 7 χρονια,επειδη φτιαχει κομμα ντροπη σου,ρε φουκαρα γεροντακο,μπορουσες να τους πεις οχι,θα επερνες ποδι αλλα τα οχι τα λενε οι…Αντρες και οχι τα πουλημενα τσουτσεκια !!!!!!!

  2. παλιο προδότες από τον κασιδιάρη θα την βρείτε και πολύ καλά της έκανε και κλωτσιές της χρειαζόταν τώρα πρέπει να τρέμετε γιατί θα δείτε θα θα παθετε στις εκλογές με του κασιδιάρη το νέο κώμα τουλάχιστον ένα πατριωτικό κόμμα χωρίς προδότες

  3. ΣΚ@ΤΟΓΕΡΕ ΕΣΕΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ

  4. ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΝΕΛΛΗ ΔΟΥΡΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ. ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΩΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΕΤΑΞΕ ΝΕΡΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. Ο ΗΛΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

    1. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ……ΚΕΡΔΙΣΕΣ

      1. ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΙΣΜΑ. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ…ΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ… ΚΑΗΜΕΝΟ ΟΥΓΚΑΝΟ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝΤΕΣ

  5. τι εγινε??? εχουν γκαλοπ με τον Ηλια στο 10%
    και αρχισαν να βγαζουν τους σκελετους απο την ντουλαπα??????
    χαχαχχαχα
    μετα το τελειωμα της ανθελληνικης αριστερας , ο Κουλης φοβαται μονο τον Κασιδιαρη

  6. Κασιδιάρη θα ακούτε και θα τρέχετε ανθέλληνες.

  7. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΜΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΜΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΧΝΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ

  8. ωραια κυριε παπαδακη, γιατι δεν καλεις και παλι τον Ηλια να δεις την προοδο του μετα τοσα χρονια? ευκαιρια ειναι τωρα, ειναι πιο επικαιρος απο ποτε!

  9. Η συστημική όλοι εν δράσει,δεν είναι τυχαίο, μόνο τυχαίο δεν είναι η ερώτηση αυτή, νιώθουν την ανάσα του κ.ηλια Κασιδιάρη καί έχουν τρομοκρατηθεί, και πραγματικά χαίρομαι διότι μία παροιμία λέει (καλύτερα να σέ φοβούνται παρά να σε λυπούνται).

  10. Η Αριστεραντζα Κανελλη(με Δεξιες Τσεπες) τοτε πεταχτηκε σαν Π@ρδη και δικαιως τις εφαγε!
    Μπραβο Κας, ναγιασει το χερι σου!!!

  11. O Παπαδάκης στα νειάτα του ήταν οργανωμένος στο τροτσκιστικό ΞΕΚΙΝΗΜΑ.
    Tώρα 69 ετών σε δραχμές δισεκατομμυριούχος, από τα κανάλι των Κυριακού που οφείλει 200 εκατ. και έχει τζίρο 50!

  12. και δεν της το πέταξε μαζί με τον Παπαδάκη θα γλιτώναν και οι εκατό νεκροί στο μάτι

  13. Μεγάλος άνδρακλαρος ο Λιάκουρας και όλα τα φασισταριά της ΧΑ!!! Κατάφερε με στρατιωτικό χτύπημα να χτυπήσει μια γυναίκα και στην άλλην να πετάξει το νερό !!! Στην βουλή όμως ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ κο κο κο κο ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ…….
    ιδίως τότε που σηκώθηκε μπροστά ο Πύρρος Ο ΑΛΒΑΝΟΣ !!!! ΜΥΡΙΣΕ ΣΚΑΤΌ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ !!!

    1. η Κανελη απλα δεν ειναι γυναικα…..ξερω τι λεω……
      και τραμπουκος ειναι….και επιασε κοροιδα τους κουκουεδες

    2. Ο Αλβανός που ψήφισε τα μνημόνια.Ρε άι κίχου…

  14. Ο Λιάκουρας θα σας γλεντήσει πισωγλέντηδες… Τώρα θα ξεθάψετε ότι μαλακία έχετε θαμμένη στον πάτο σας για να δημιουργήσετε αρνητικό κλίμα για τον Κας. Αλλά για τους περισσότερους εγκεφαλικά ενεργούς πολίτες, τα λόγια του Παπαδάκη και των λοιπών αρουραίων του συστήματος, τους ακούγονται σαν πορδές.

  15. θειο ποσα βρακια εχεις αλλαξει απο τοτε που βγηκε το καινουργιο κομμα του κασιδιαρη?

  16. ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΧΑΡΗ Σ΄ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΓΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΜΑΝΤΑΜΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤ€ΡΑΝΤΖΑΣ, Ο ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ…

  17. ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΑΜΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤ€ΡΑΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΓΥΡΙΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ ΕΙΧΕ ΣΑΡΩΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ…..

  18. Ο/Η είναι κι άλλοι οι φασαριόζοι, αλλά δεν αποκαλύπτονται λέει:

    Το επεισόδιο με τον Κάσι το είδαν πολλοί, Παπαδάκη … και ακόμη περισσότεροι αντιλαμβάνονται τον λόγο για τον οποίον το επαναφέρεις μετά από οκτώ χρόνια …
    Πες μας τώρα και τα ονόματα των δύο πολιτικών που έπαιξαν ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές, που δεν είδαν οι τηλεθεατές, για να μπορέσουμε να διαχωρίσουμε τους “πολιτισμένους” από τους “απολίτιστους| …

  19. Ηλία ακους;κάτι κανεις Καλά αφού θυμήθηκε και ο παππούς περιστατικό που σε αφορά,κτύπησε τους όλους κάτω σαν χταπόδια, όπου εμφανίζεσαι να παθαίνουν απανωτά εγκεφαλικά οι συστημικες μουσιτσες που νομίζουν ότι σε αυτήν την χώρα αυτοί διαμορφώνουν τις εξελίξεις

  20. Χτυπάει τον Ηλία ο Παπαδάκης,ο Παπαδάκης του συστήματος,εμμέσως και αυτός υπεύθυνος για την κατάντια της χώρας.

  21. Εκανε κομμα ο Κασιδιαρης και επαναφερει ο κωλογερος τις ιστοριες του ’12; Θα φαει καλα πειτε του…

Comments are closed.