ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ!!! Κρύβουν τον Μητσοτάκη μέχρι τις Ευρωεκλογές!

Κοινοποίηση:
ΑΨΣ

Θυμάστε τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι δεν θα γίνει Δημόσιο Debate στην κρατική τηλεόραση πριν τις ευρωεκλογές, επειδή αυτή η αντιπαράθεση θα γίνει εντός κοινοβουλίου με αφορμή την προ ημερησίας συζήτησης για την ακρίβεια;

Ε, λοιπόν, ξεχάστε το!

Όπως όλα δείχνουν, το επικοινωνιακό επιτελείο έχει αποφασίσει να κρύψει τον Μητσοτάκη από οποιαδήποτε ενοχλητική αντιπαράθεση, καθώς αύριο σύμφωνα με πληροφορίες, με το ζόρι θα κάνει δευτερολογία, ενώ σίγουρα την τριτολογία θα την αναλάβει ο Άκης Σκέρτσος!

Μετά τις αντιδράσεις μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορία της τελευταίας στιγμής, αποσύρουν τον Σκέρτσο και την τριτολογία θα την κάνει ο Κώστας Σκρέκας!

Με απλά λόγια, ο πρωθυπουργός θα συνεχιστεί να δοξάζεται κρυπτόμενος και πίσω από την ασφάλεια συνεντεύξεων με συγγενικά του πρόσωπα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ….6.28 ευρα το κιλο η φετα! Η οικονομια παει….καλα αλλα αν μειωθει ο φπα χρεωκοπησαμε! Συνταξη στα 70 ! Πως φαινεται οτι ειναι γιος του τακατα τακατα!
    Πρασινη αναπτυξη χωρις δενδρα, υποκλοπες, μπαζωμα “δωρεαν” κηδειες νεκρων στα τεμπη! Οσα φραγκα και να κονομησες δεν θα τα χαρεις γοβατε του Ελλαδισταν!

  2. Νεκροθαυτης της νεολαιας ανακαλυψε το τικ τοκ ο γουρλοματης βρηκε παχνιδακι να παιξει μιας και δεν επεξε μικρος με τα αλλα παιδια του λαου αλλα μονο με γιους πλουσιων τζακιων και με εγγαθετους

  3. Τη κρύψουν δεν τη κρύψουν..τη πουτσ@ θα τη φάει!!! κι αυτή και οι αυλικοί της !!!
    Πουτσ@ Κούλα – Πουτσ@ Κούλα έρχεται… Πουτσουλ@ Κούλα !!! Πουτσουλ@ !!!
    Θα δικαστειται και τα μπλέ και τα πράσινα και τα κόκκινα μουνοπ@ν@ όλοι και όλα !!! Τρύπιοι..

  4. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.