ΓΙΑ ΑΥΤΆ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ! Πατάνε στα κεφάλια μας και χαίρονται – Εμείς κλεισμένοι μέσα και αυτοί πίνουν στην υγεία των προβάτων – Οι ευχές της γυναίκας του Χαρδαλιά(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ghjgjgh

Η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά ευχήθηκε στον σύζυγό της και μέσω των social media με μία φωτογραφία τους. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος διαχειρίζεται πολλά από τα ζητήματα που αφορούν τον κορονοϊό και την προστασία των πολιτών από την πανδημία, δέχθηκε πολλές ευχές σήμερα, αλλά από τις πιο σημαντικές είναι εκείνες από την οικογένειά του.

Η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, θέλησε να πει τα χρόνια πολλά στον Νίκο Χαρδαλιά και με μία selfie τους στο instagram.

«Χρόνια πολλά my man Nick Hard! Love you…», ήταν το μήνυμα της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ 40 ΜΑΣΕΛΕΣ ΑΥΤΗ Η ΣΟΥΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΗΤΗΣ Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΧΤΑΣ ΣΕ ΛΙΜΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ

  3. Δυστυχώς, με τα λόγια και τις κατάρες δεν θα έρθει η λευτεριά.Η λευτεριά θα έρθει στους δρόμους.

  4. Σου ευχόμαστε τα χειρότερα παλιάνθρωπε που σκότωσες την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό Νίκο Χαρδαλιά που σύντομα εσύ και όλοι στην χούντα ΝΔ ΑΕ θα είστε παρελθόν και θα πάτε στον Αγύριστο και στα Αζήτητα.

  5. ουστ νικολα ευχη για τη γιορτή σου να μείνεις αφραγκος στους 5 δρόμους

Comments are closed.