ΓΙΑΤΙ ο κ. Μπακογιάννης δεν παραχώρησε έναν τάφο για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα;;

Κοινοποίηση:
1

 
Γιατί ο κ. Μπακογιάννης δεν παραχώρησε τάφο για την Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών;;;
—————–
Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι αποχαιρέτισαν τον σπουδαίο καλλιτέχνη στο κοιμητήριο Ζωγράφου όπου βρέθηκαν δεκάδες καλλιτέχνες και πολιτικοί. Συγκλόνισαν οι επικήδειοι του Δ. Τσακνή, του Ν. Πορτοκάλογλου, αλλά και του γιατρού του Λ. Μαχαιρίτσα.

Γεωργια Δημητροπουλου

πηγή πληροφοριών: press-gr.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Οι τάφοι στό Α’ Νεκροταφείο δεν παραχωρουνται , πωλούνται μέ δημοπρασία σε αυτόν πού θά δώσει τά περισσότερα. Οι τάφοι αυτοί περιέρχονται καί πάλι στόν Δήμο, ο οποίος είναι ο εσαει ιδιοκτητης, όταν δέν υπάρχουν πλέον τέκνα στις οικογένειες πού τούς αγόρασαν κάποτε ώστε νά κληρονομηθει η χρήση τους.

  2. Δεν ήταν άθεος, το έλεγε σε πολλές συνεντεύξεις του.

  3. Αυτοί οι αριστερόστροφοι έχουν πλάκα… σε λίγο θα ρωτάνε ΓΙΑΤΙ ο κ. Μπακογιάννης δεν παραχώρησε έναν τάφο και για τον Δημητράκη Κουφοντίνα;;

  4. αν δεν κάνω λάθος θεός συχωρέστον ήταν άθεος, τι δουλειά μπορεί να έχει σε θρησκευτικό κοιμητήριο ?

  5. Δεν υπάρχει πρώτος μεταξύ ίσων. Τόσοι σύντροφοι θάφτηκαν σε βουνά ή δε θάφτηκαν καν. Άσε που δε θα ήθελε χαϊλίκια. Ο Βαγγέλης Παπαθανασιου αν ήταν αριστερός θεός θα ήταν τώρα.

  6. Με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο και τους συγγενείς του εκλιπόντος …. Και γιατί να παραχωρήσει; Ο πατέρας μου δούλεψε 35 χρόνια και την άλλη μέρα έφυγε χωρίς να προλάβει να πάρει σύνταξη και κανείς δεν του παραχώρησε τίποτε. Αλίμονο αν θεωρούμε μύθο και ήρωα τον κάθε τραγουδιστή, συνθέτη, ηθοποιό, χορευτή που δεν έκανε τίποτε περισσότερο απ’ την δουλειά του για την οποίαν και πληρωνόταν. Καιρός να σοβαρευτούμε σαν λαός και να συνέλθουμε απ’ την εθνική χαζομάρα που μας δέρνει γενικώς.

  7. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΑΦΟ ΣΤΟ Α ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ?????ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ????? ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!

  8. Ένας κομουνιστολετσος κρατικοδίαιτος σκατοχοντρος ήταν.Όχι Διδυμότειχο μπλουζ ΜΟΝΟ Μακρόνησος thrash metal!!! Τελικά μόνο δικά σας στημένα σχόλια βάζετε εκεί;;;;

    1. Καλα εσυ εισαι στοκος δεν υπαρχει λογος να σου δινουμε σημασια…Κρατικοδιαιτος ο Μαχαιρίτσας απο που το συμπέρανες αυτό ρε νούμερο;

  9. Ντάξει τώρα δεν ήταν και Εθνικός μας ήρωας! Ένας αγαπημένος-πετυχημένος μελωδός αριστερός που έζησε μια ζωή όπως την ήθελε! Ολόκληρος πρωθυπουργός τον τίμησε στην κηδεία του θέλανε και τάφο στο Πρώτο απο πάνω???

Comments are closed.